Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

ΕΚΤΩΡ έγραψε:Πρεπει να ειμαι τριτεκνος... ; Εχω 1970 μορια ειναι αρκετα εστω κ για επιλαχων για την Β'κατηγορια; Εχω διπλωμα μηχανης φορτηγου ειδηκες δειναμεις κ Απολυτηριο 11,7... Σωστα τα μετρησα;

Με αυτά τα μόρια που συγκεντρόνεις με βάση την προηγούμενη προκύριξη είσαι στην 1958 θέση... Οι περιπτώσεις να μπείς ακόμη και ώς επιλαχών είναι απειροελάχιστες... Κάνε υπομονή και περίμενε την επόμενη προκύριξη για να μην απογοητευτείς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valantis315 την Τρί Ιουν 08, 2010 3:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Παιδια λετε να παιξει σημαντικο ρολο στις βασεις το οτι μπηκαν πολλοι εποπ; Λετε να ξεπερασουν τις 10 χιλιαδες οι αιτησεις?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γεια σας! Μια φιλη μου θελει να δηλωσει στην προκυρηξη που θα βγει για ειδικους... Ειναι 1,62 λετε να την κοψουν για 3 εκατοστα; Ειχα ακουσει για εφεση που κανουν οι γυναικες γιατι το σωμα κατα την διαρκεια της ημερας μεγαλωνει 3 εκατοστα. Τι ειναι αληθεια; Οσο για τα μορια... Εχει απολυτηριο 16,5, προφισενση, δηπλωμα μηχανης... Και νομιζω μαζευει 2100... ; αν εχει τελειωσει καποιο πανεπιστημιο μετραει; Ευχαριστω!
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Το Έθνος σήμερα λέει για την προκύρηξη:Προκήρυξη πρόσληψης 500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία θα ανακοινώσει έως τα τέλη του μήνα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα κατατεθούν μέσα στον Ιούλιο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Γεια σας! Μια φιλη μου θελει να δηλωσει στην προκυρηξη που θα βγει για ειδικους... Ειναι 1,62 λετε να την κοψουν για 3 εκατοστα; Ειχα ακουσει για εφεση που κανουν οι γυναικες γιατι το σωμα κατα την διαρκεια της ημερας μεγαλωνει 3 εκατοστα. Τι ειναι αληθεια; Οσο για τα μορια... Εχει απολυτηριο 16,5, προφισενση, δηπλωμα μηχανης... Και νομιζω μαζευει 2100... ; Αν εχει τελειωσει καποιο πανεπιστημιο μετραει; Ευχαριστω!

Το πανεπιστήμιο δεν μετράει. Για το ύψος τα μηνύματα μεταφέρθηκανε εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=6444
g.g

Δημοσίευση από g.g »

greek army κατι ακουσα οτι θα αυξησουν τα μορια για την μοτοσυκλετα, και εγω δεν εχω το απεριοριστο αλλα το Α1 δηλαδη Μεχρι 35 ιππους, λογικα θα τα παρω τα μορια η θα κανουν διαχωρισμο στις κατηγοριες της μοτοσυκλετας Α1 και Α2, γνωριζεις κατι επι του θεματος;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε εγώ δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά που ακούγονται. Πάντως με τις προηγούμενες προκηρύξεις παίρνεις τα μόρια της μοτοσυκλετας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 7:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
g.g

Δημοσίευση από g.g »

Ναι εχεις δικιο και εγω δεν γινω σημασια σε αυτα που ακουγονται, απλα το ειπε στο φιλο μου (που θα κανουμε μαζι τα χαρτια Μας) Μελος απο το Διοικητικό Συμβούλιο των ειδ. Φρουρων! Οτι η μηχανη θα παρει και αλλα μορια, το απεριριστο ομως μονο η και το Α1 που εχω εγω; Αυτο δεν γνωριζουμε.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λίγη υπομονή ακόμα και θα δούμε και επίσημα τι θα γίνει
ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΛΑΝΤΗΣ »

Συμφωνο με τον κυριο στρατοπαιδαρχη. Ειναι πλεον θεμα χρονου να βγει η προκηρηξη. Λιγο υπομονη ακομα...
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Παιδια εχει ηδη γινει γνωστο οτι θα αυξηθουν 200 μορια οι ειδικες δυναμεις και + 100 μορια η μηχανη απεριοριστου ειναι τελικο.

Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Απο που εχει γινει γνωστο φιλε Χρηστο; Αφου στην επισημη ιστοσελιδα δεν λεει ακομη κατι τετοιο...
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Αυτο φιλε μου πρεπει να ψαχτεις και λιγο μονος σου για να το μαθεις. Μην περιμενεις μονο απο τα φορουμ. Τελος παντων το θεμα ειναι οτι αυτο ισχυει. Αν καποιος ξερει κατι το αντιθετο ας το αποδειξει με στοιχεια. Εξαλλου αυτοι που ειναι προετοιμασμενοι κερδισμενοι βγαινουν απο αυτα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε όταν γράφεις κάτι να μπορείς και να το αποδεικνύεις κιόλας φόρουμ είναι από την στιγμή που δεν θέλεις να μας αποκαλύψεις την πηγή σου γιατί το έγραψες; Εγώ δεν έχω νεότερα στοιχεία και από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα μάλλον δεν έχεις ούτε εσύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Φίλε Χρήστο οι Δόκιμοι δεν παίρνουν κανα μόριο παραπάνω; Μόνο οι Ειδικές Δυνάμεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες