Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Αδικια... Να σε καλα φιλε μου
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ωραια ρε παιδια τα προγνωστικα κ οι συμβουλες!
αλλλα ποτε 8α βγει αυτη η προκυρυξη!
ξερετε κατι;
καθιστε ποτε θα βγει και θα μπειτε ολοι!ΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλοι είμαστε στην αναμονή... Τίποτα το νεώτερο δεν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Με το καλο οταν βγει Παιδια !

alexis

Δημοσίευση από alexis »

Για πρωτη φορα επιτελους η νεα κυβερβηση μοριοδοτησε τα ορφανα παιδεια ειτε απο τον ενα γονεα η κ απο τους δυο δηλαδη το ασεπ τα μοριοδοτη, στα παιδεια αυτα ανοικω κ γιαυτο ρωτω στην δικια μας την προκυριξη που πολοι περιμενουμε θα τα μοριοδοτιση ; αν γνωριζεις κανεις ας απαντηση παιδεια κακα τα ψεματα αν δεν το κανουν στην ελληνικη αστυνομια ειναι μεγαλη αδικιαααααααααααααααααα τριτεκοι πολυτεκνοι μοριοδοτουνται κ ετσι πρεπει, τα ορφανα παιδεια γιατιιι; ευχαριστω εκ τον προτερων
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Και που το εμαθες φιλε Αλεξη?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

alexis έγραψε:Για πρωτη φορα επιτελους η νεα κυβερβηση μοριοδοτησε τα ορφανα παιδεια ειτε απο τον ενα γονεα η κ απο τους δυο δηλαδη το ασεπ τα μοριοδοτη, στα παιδεια αυτα ανοικω κ γιαυτο ρωτω στην δικια μας την προκυριξη που πολοι περιμενουμε θα τα μοριοδοτιση ; Αν γνωριζεις κανεις ας απαντηση παιδεια κακα τα ψεματα αν δεν το κανουν στην ελληνικη αστυνομια ειναι μεγαλη αδικιαααααααααααααααααα τριτεκοι πολυτεκνοι μοριοδοτουνται κ ετσι πρεπει, τα ορφανα παιδεια γιατιιι; Ευχαριστω εκ τον προτερων

αλλό ασεπ αλλό ειδικοί φρουροί μην μπερδεύεσαι και δεν έχει αναφερθεί ότι θα αλλάξει το σύστημα της μοριοδότησης. Και δεν είναι αδικία φίλε μου. Η προκήρυξη βγαίνει από το 1999 και έχει ακριβώς τα ίδια κριτήρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιουν 05, 2010 4:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexis

Δημοσίευση από alexis »

Τζονι απο αιγαλεω δεν το εμαθα το διαβασα το αναλογο φεκ Τα ορφανα παιδεια μοριοδοτουνται με το ασεπ αν δεν το κανουν κ στην ελληνικη αστυνομια οι ανθρωποι ειναι ξεφτιλες εγω προσωπικα θα κοινηθω νομικα χωρις υπερβολλες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε αλέξη που κολλάει ο ασεπ με την προκήρυξη των ειδικών φρουρών; η μοριοδότηση της προκήρυξης ειναι ΤΥΠΟΥ ασεπ και αν κινηθείς νομικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον χρόνο σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιουν 05, 2010 3:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexis

Δημοσίευση από alexis »

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΣΕΠ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ: "Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα μοριοδότησης στα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών. Κάθε τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας θα λαμβάνει 50 μονάδες, σύμφωνα με τις αλλαγές στο νέο νομοσχέδιο για την πρόσληψη μέσω του Α. Σ. Ε. Π"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Κυρ Ιουν 06, 2010 1:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexissak »

Εδω που τα λεμε ειναι λογικο να μοριοδοτουντε οι μονογονειακες οικογενειες απο την στιγμη που μοριοδοτουντε οι τριτεκνεσ-πολυτεκνες! Στην τελικη ο πολυτεκνος γονεας εκανε την πολυμελη οικογενεια με δικια του θεληση αποδεχομενος τις οποιες οικονομικες επιβαρηνσεις. Ναι μεν το κρατος τον βοηθαει με το να αποκαταστησει τα τεκνα του κ δινοντας του κινητρο αλλα απο την αλλη τα ορφανα θελουν σιγουρα μεγαλυτερη βοηθεια γιατι αυτο που εγινε δεν ηταν επιλογη κανενος, παρα της μοιρας, και ως εκ τουτου το κρατος πρεπει να τους βοηθησει οχι μονο με μορια αλλα κ με οικονομικο βοηθημα! Η παρενθεση μου δεν εχει σχεση με την προκηρυξη κ να με συγχωρητε αλλα ενιωθα οτι επρεπε να πω την γνωμη μου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ δεν θα σβήσω κανένα σχολιό σου. Θα το αφήσω στην κρίση του στρατάρχη. Αν δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα δεν φταίω εγώ. Φίλε σρεκ και εγώ είμαι υπερ στο να παίρνουνε και οι προστάτες οικογενείας μόρια. Αλλά προς το παρών δεν έχει αλλάξει κάτι. Τώρα το iq του παιδιού που με έβρισε είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορεί να καταλάβει ότι η προκήρυξη δεν γίνεται μέσω ΑΣΕΠ απλά είναι τύπου ΑΣΕΠ και αντί να κάτσει να διαβάσει αυτή την διαφορά προτιμάει να με βρίζει πίσω από έναν υπολογιστή

Y. Γ Και δεν την είπα στον νίκο. Απλά του είπα ότι δεν παίρνει μόρια βάση προηγούμενων προκηρύξεων και ο κύριος ραγκούσης είναι ο υπουργός εσωτερικών και όχι του υπουργείου προστασίας του πολίτη. Θα συνεχίσεις να εκτίθεσαι και να γίνεσαι ρεζίλι για πολύ ώρα ακόμα;Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιουν 05, 2010 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νικ

Δημοσίευση από νικ »

Δ μου λετε βρε παιδια με 1990 μορια εχω καμια ελπιδα η τηπ. ευχαριστω.
alexis

Δημοσίευση από alexis »

Λοιπον μαθε να διαβαζεις κ μαθε τι σημενει το ; Ρωτισα αν γνωριζεις κανεις αν θα προσθεσουν επιπλεον μορια στα ορφανα δευτερον πως εισαι τοσο σιγουρος που λες στον νικο οτι δεν μοριοδοτουνται τα ατομα αυτα γνωριζεις την μοριοδοτιση πριν ακομα να ανακοινωθει η προκυριξη, με την περσινη προκιριξη δεν εδιναν μορια φετος ανακοινωσαν πως θα μοριοδοτουνται τα ατομα αυτα στο ασεπ κ που ξερεις αν δεν το κανουν κ στην αστυνομια τριτον μιλησα προσωπικα με τον πρεοδρεο των Ε. Φ κ ειπε πως θα το εισιγιθει στο υπουργειο εχω κ το μην του σαν αποδιξει τεταρτον ενα παιδι που εχει τελειωσει πανεπιστημιο κ εχει δυο διπλοματα ξενης γλωσσας δεν τον αποκαλεις κ χαζο και το αν εκτιθομαι ασε να το κρινουν οι αλλοι εσει εισαι αυτος που καθεσαι να κοβεις τις οποιες ελπιδες ενως παιδειου με το να του λες εσυ περνας εσυ κοβεσαι κ αλλα τετοιες κουταμαρεςΕικόνα

alexis

Δημοσίευση από alexis »

Απολυτηριο 18 ενιαιου βαθμος πτυχιου 7,5 αγγλικα επιπεδου προφισιενσι γερμανικα Διπλωμα μηχανης διπλωμα επαγγελματικο εφεδρος στις ειδικες δυναμης α κ ορφανος Στρατοπεδαρχη εχω ελπιδες τι λες ποσα μορια βγαζωΕικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες