Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Βλέπω να σκληραίνουν τα πράγματα... Να μετράνε μόνο τα proficency και τα Δ' κατηγορίας διπλώματα... Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πραγματικά δεν ξέρω. Και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις. Όταν ανακοινωθεί κάτι επίσημα θα είμαι ο πρώτος που θα σχολιάσω τις αλλαγές
alexis

Δημοσίευση από alexis »

Π... Τσα οεοεοε μαγκες τι θα πεχτει μετα μορια ακουω υποθεσεις λετε να ανεβασουν τα μορια των ειδικων δυναμεων Μακαρι γιατι εκει ανοικω εγω καλη επιτυχια σε ολους

FILIPOS

Δημοσίευση από FILIPOS »

Απο που προκύπτει αυτό ρε παιδιά, το διαβάσατε κάπου. Προφανώς όχι γιατί δεν έχει βγει προκήρηξη ακόμα. Εγώ νομίζω πως περισσότερο πιθανό είναι να μπούν επιπλέον κριτήρια μοριοδότησης παρά να καταργηθούν ήδη υπάρχοντα. Γιατί δηλαδή να μην μετράει καθόλου το εάν κάποιοι έχουν και πτυχίο πανεπιστημίου...
FILIPOS

Δημοσίευση από FILIPOS »

alexis έγραψε:Π... Τσα οεοεοε μαγκες τι θα πεχτει μετα μορια ακουω υποθεσεις λετε να ανεβασουν τα μορια των ειδικων δυναμεων Μακαρι γιατι εκει ανοικω εγω καλη επιτυχια σε ολους

Ήδη είναι στον θεό, που να τα πάνε; Πιο λογικό θα ήταν να πριμοδοτούνται με κάποια μόρια και οι έφεδροι υπαξιωματικοί

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

- Άν δεν βγεί προκύρηξη μην πιστεύετε τίποτα, προσωπικά και άν θέλετε την γνώμη μου πιστεύω ότι τα κριτήρια της μοριοδότησης θα παραμείνουν ώς έχουν!
Μην ξεχνάμε ότι αυτό ακούγεται εδώ και 2 σειρές αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμη!

- Όσον αφορά τα Πτυχία απο ΑΕΙ και ΤΕΙ ακριβώς επειδή θεωρείται ένα επίλεκτο τμήμα της ΕΛΑΣ, δεν τους απασχολεί τόσο η πνευματική / νοητική καλλιέργεια των υποψηφίων αλλά διαφορετικά κριτήρια!

Καλή Επιτυχία σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν!
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

D.Y.K έγραψε:- Άν δεν βγεί προκύρηξη μην πιστεύετε τίποτα, προσωπικά και άν θέλετε την γνώμη μου πιστεύω ότι τα κριτήρια της μοριοδότησης θα παραμείνουν ώς έχουν!
Μην ξεχνάμε ότι αυτό ακούγεται εδώ και 2 σειρές αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμη!

- Όσον αφορά τα Πτυχία απο ΑΕΙ και ΤΕΙ ακριβώς επειδή θεωρείται ένα επίλεκτο τμήμα της ΕΛΑΣ, δεν τους απασχολεί τόσο η πνευματική / νοητική καλλιέργεια των υποψηφίων αλλά διαφορετικά κριτήρια!

+ οτι εαν προσληφθουν με πτυχια θα στοιχιζουν παραπανω στο κρατος εαν δεν κανω λαθος!
FILIPOS

Δημοσίευση από FILIPOS »

D.Y.K έγραψε:- Άν δεν βγεί προκύρηξη μην πιστεύετε τίποτα, προσωπικά και άν θέλετε την γνώμη μου πιστεύω ότι τα κριτήρια της μοριοδότησης θα παραμείνουν ώς έχουν!

Αν ισχύει αυτό που λες, τότε γιατί μοριοδοτούνται με πολλά μόρια το επίπεδο γνώσης και το πλήθος ξένων γλωσσών; Αυτά δεν είναι κριτήρια πνευματικής/νοητικής καλλιέργειας... ;
FILIPOS

Δημοσίευση από FILIPOS »

ΔΙΑΣ έγραψε:

+ οτι εαν προσληφθουν με πτυχια θα στοιχιζουν παραπανω στο κρατος εαν δεν κανω λαθος!

Εγώ λέω ότι θα μπορούσε να είναι ενα κριτήριο μοριοδότησης και αυτό. Δεν υποχρεούνται να σου δώσουν παραπάνω χρήματα. Κάνεις τα χαρτιά σου ξέροντας ότι θα παίρνεις όσα και αυτοί που έχουν απολυτήριο Λυκείου. Αν δεν σε καλύπτουν αυτά τα χρήματα, απλά δεν κάνεις τα χαρτιά σου... Κάνω λάθος;
κατ

Δημοσίευση από κατ »

Γράφε ελληνικά πονέσανε τα μάτια μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Μάιος 29, 2010 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FILIPOS

Δημοσίευση από FILIPOS »

κατ έγραψε:Σε διαγςνιςμοςς αςεπ μοριοδοςηθηκαν περιςςοςερο πςςςιοςςοι με ςη νεα κςβερνηςη οποςε απο ςη ςςιγμη πος ςεςος θα δινεςαι δςναςοςηςα ενςςαςης ςςον αςεπ ιςςς προςςεθει και η καςοςη πςςςιος ςς επιπλεον μορια ςςη ςειρα καςαςαςαξης ενς μιςθολογικα να μην διαςοροποιοςνςαι...

Αν και μου πήρε 5 λεπτά να καταλάβω τι γράφεις, είσαι σωστός φίλε μου... Αυτά εξηγώ κι εγώ παραπάνω
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Αν κατι αλλαξουν πιστευω πως θα ειναι να δινουν 200 μορια επιπλεον στους πτυχιουχους συζητηται απο περισυ αυτο... Και δεν θα παιρνεις παραπανω λεφτα εννοειται σαν βασικο κριτηριο θα ειναι το απολυτηριο λυκειου.

ετσι με αυτον τον τποπο επειδη ειναι και λιγα τα ατομα θα καταφερουν να παρουν και τουπιο μορφωμενους και τα καλυτερα μαχιμια γιατι θα εχουν και τα μορια του στρατου.

ριχτε μια ματια στο πιο κατω:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4514262&ct=1 να δινουν 200 μορια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Μάιος 29, 2010 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SRV

Δημοσίευση από SRV »

dimis έγραψε:Αν κατι αλλαξουν πιστευω πως θα ειναι να δινουν 200 μορια επιπλεον στους πτυχιουχους συζητηται απο περισυ αυτο... Και δεν θα παιρνεις παραπανω λεφτα εννοειται σαν βασικο κριτηριο θα ειναι το απολυτηριο λυκειου.

ετσι με αυτον τον τποπο επειδη ειναι και λιγα τα ατομα θα καταφερουν να παρουν και τουπιο μορφωμενους και τα καλυτερα μαχιμια γιατι θα εχουν και τα μορια του στρατου.

ριχτε μια ματια στο πιο κατω:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4514262&ct=1 να δινουν 200 μορια

Με συντομη κουβεντα που ειχα μεσω μηνυματων στο φεϊσμπουκ με τον Προεδρο των Ε. Φ μου ξεκαθαρισε πως δεν θα προστεθουν επιπλεον μοριοδοτησεις παρα μονο σε καποια απο τα ηδη υπαρχοντα της προκυρηξης. Με λιγα λογια οτι ακουγεται για καρτες ανεργειας, δευτερα πτυχεια κτλ, δεν ισχυει... Μπορει να ανεβασουν π. Χ τα μορια στο λοουερ απο 100 σε 200 η στο φορτηγο απο 200 σε 300, για τετοια αλλαγη μιλαμε δηλαδη. Και του αναφερα την περιπτωση να μοιρασουν το ποσοστο σε 50 - 50 στις 2 κατηγοριες, δηλαδη να παρουν 250 ατομα στην μια και 250 ατομα στην αλλη, και μου απαντησε πως κατι τετοιο δεν εχει πεσει στην αντιληψη του.

SPYROS

Δημοσίευση από SPYROS »

Μομιζω πρεπει να ειναι ο μοναδικος διαγωνισμος στον οποιο οι υποψηφιοι μπορει να ειναι πτυχιουχοι ανωτατης εκπαιδευσης κ να διαγωνιζοντε μονο με το πτυχιο λυκειου. εχω την εντυπωση και διορθωστε με αν κανω λαθος, οτι στο δημοσιο δεν μπορει καποιος αποφοιτος λυκειου να συμμετασχει σε διαγωνισμο υποχρεωτηκης εκπαιδευσησ-γυμνασιου οπως και ενας αποφοιτος ΤΕΙ δεν μπορει να συμμετασχει μονο με το απολυτηρειο λυκειου σε προκυρηξη που ζηταει δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. πηγενεις παντα με τον ανωτερο τιτλο.
SRV

Δημοσίευση από SRV »

SPYROS έγραψε:Μομιζω πρεπει να ειναι ο μοναδικος διαγωνισμος στον οποιο οι υποψηφιοι μπορει να ειναι πτυχιουχοι ανωτατης εκπαιδευσης κ να διαγωνιζοντε μονο με το πτυχιο λυκειου. Εχω την εντυπωση και διορθωστε με αν κανω λαθος, οτι στο δημοσιο δεν μπορει καποιος αποφοιτος λυκειου να συμμετασχει σε διαγωνισμο υποχρεωτηκης εκπαιδευσησ-γυμνασιου οπως και ενας αποφοιτος ΤΕΙ δεν μπορει να συμμετασχει μονο με το απολυτηρειο λυκειου σε προκυρηξη που ζηταει δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. Πηγενεις παντα με τον ανωτερο τιτλο.

Ναι, ετσι ειναι οντως. Και απ'οτι μου εδωσε να καταλαβω ετσι θα παραμεινουν τα πραγματα, δηλαδη το βασικο κριτηριο θα παραμεινει το απολυτηριο λυκειου οπως ηταν παντα στην συγκεκριμενη προκηρυξη, και οχι ανωτερες σχολες οπως ΤΕΙ - ΑΕΙ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες