Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Απ οτι ξερω τις επομενες μερες αναμενεται η προκηρυξη για τους εφ καθως 26/5 εγινε συναντηση χρυσοχοιδη με το δσ. Νομιζω οτι προσφατα εγινε η μετακινηση
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Είναι κουραστικό να ρωτάτε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Η προκήρυξη αναμένεται τις επόμενες μέρες. Αν διαβάζετε τις προηγούμενες σελίδες θα δείτε ότι το λένε αρκετά παιδιά.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

re paidia ta atoma ta mathame...

...simera ematha apo athina meria apo astynomikes piges,oti theloyn na tin kathisterisiyn gia septemvri tin prokiriksi :((

...exei akoysei kaneis kati sxetiko;

...pantws opoios exei gnwstoys se athina meria kai pistevei pws mporei na mathei kati ekgiro,as toys rwtisei,mpas kai vgaloyme kamia akri,giati sigoyra tha mas trelanoyn aftoi... :((

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στην επίσημη σελίδα των ειδικών φρουρών δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Τώρα αν εσύ έχεις ποιο έγκυρη πηγή από το ίδιο το σωματείο. Πίστεψε εκείνους
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

Κοιτα να δεις φιλε εσυ νομιζεις οτι το σωματειο των ειδικων φρουρων γνωριζει κατι; Εγω σου λεω τιποτα δεν ξερει οι τελευταιοι που μαθαινουν το οτιδηποτε. Ετσι εκαναν και για τα ατομα μεχρι τεταρτη πρωι πριν συναντηθουν με τον υπουργο ενω ο κοσμος ειχε βουηξει εδω κι ενα μηνα πριν για 500 ατομα αυτοι λεγανε οταν τους περναν τα παιδια τηλεφωνο πως δεν ισχυει το 500 και δεν ξερουμε τιποτα.

αυτο που θελω να σου πω ειναι μην αρκεισε σε αυτο που εγραψε το σεφεαα για τις επομενες ημερες, γιατι και απο χθες ελεγε οτι θα εχει δημοσιευμενη ολη την συναντηση και οσο την ειδες εσυ την ειδαμε και εμεις.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύριο λέει στην σελίδα θα έχει όλο το δελτίο τύπου. Ας περιμένουνε μια μέρα να δούμε.
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

ε αυτο σου λεω φιλε επρεπε να ειναι απο χθες στην σελιδα...

παμε για την τριτη ημερα..

για αυτο αντι να μου την λες παρε και ρωτα κανενα γνωστο σου αν ισχυει αυτο που λεω..

οκ φιλικα..

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν σου την λέω και οι γνωστοί μου το ίδιο ξέρανε για 500 άτομα. Απλά περιμένανε την συνάντηση με τον υπουργό για να δούνε αν μπορεί να πάρει παραπάνω
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Φιλε greek army δεν συνυπολογισες και τα διπλωματα μοτοσυκλετα και αυτοκινητου... Εχς 3 διπλωματα... Α, β και μοτοποδηλατου... Μαζι με αυτα ποσα ειναι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε μου μοτοποδήλατο έχεις η μοτοσυκλέτας; Έτσι όπως τα έγραψες δεν κατάλαβα τι εννοούσες
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Εχω αυτοκινητου, μοτοσυκλετας και μοτοποδηλατου...
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

apo to forum diorismos to parakatw apo eidiko froyro

"Υπογράφτηκε το απόγευμα στο λογιστήριο του κράτους η δαπάνη για πρόσληψη των 500 ειδικών φρουρών. Θα σταλεί Π/Δ για υπογραφή στον Προεδρο της Δημοκρατιας. Συζητούμε τον τροπο μοριοδοτησης για φετινή προκήρυξη ! "

αυτο το δημοσιευσε στο facebook o Προεδρος του σωματειου!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

diamantis έγραψε:Εχω αυτοκινητου, μοτοσυκλετας και μοτοποδηλατου...

Άρα έχεις 200 μόρια παραπάνω σύνολο 2490
SRV

Δημοσίευση από SRV »

tasoss έγραψε:apo to forum diorismos to parakatw apo eidiko froyro

"Υπογράφτηκε το απόγευμα στο λογιστήριο του κράτους η δαπάνη για πρόσληψη των 500 ειδικών φρουρών. Θα σταλεί Π/Δ για υπογραφή στον Προεδρο της Δημοκρατιας. Συζητούμε τον τροπο μοριοδοτησης για φετινή προκήρυξη ! "

αυτο το δημοσιευσε στο facebook o Προεδρος του σωματειου!

Παιδια, ισχυει το ειδα και εγω στον τοιχο του... Οταν λεει για συζητηση στο τροπο μοριοδοτησης, τι λετε να παιχτει; Θα υπηρχε καμια περιπτωση αραγε να το κανουν 50 - 50 οσον αφορα τις κατηγοριες Α και Β; Δηλαδη 250 ατομα απο την Α και 250 ατομα απο την Β; Θα ηταν αδικο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ας περιμένουμε καλύτερα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες