Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Παιδιά γεια σας, εγώ είμαι εποπ αεροπορία, και η κοπέλα μουμολις πέρασε εποπ ξηρα, σκοπεύουμε να παντρευτούμε μεσα στο 2009
Σε αυτη την κατάσταση τι παιζει με τις μεταθέσεις; Θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί και ας είμαστε σε άλλο σώμα;
Σε αυτη την κατάσταση τι παιζει με τις μεταθέσεις; Θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί και ας είμαστε σε άλλο σώμα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 22
Αν σου πω Γιαννη οτι και εγω την ιδια απορια εχω; Για να ειμαι ειλικρινης και εγω Στην αεροπορια ηθελα να μπω ως εποπ αλλα δεν βλεπω φως στον οριζοντα προς το παρον... Ακουγεται τιποτα, σας εχουν πει κατι αν θα βγει νεα προκηρυξη; Λογικα θα μεταθετουν τη γυναικα σου εκει που θα εισαι εσυ! Διοτι η αεροπορια εχει λιγες μοναδες σε ολη την Ελλαδα
Ακουστηκε οτι θα βγει συντομα, αλλα όπως είμαι γνωστό οι περισσότερες θέσεις είναι είδη κατηλλειμένες, πάντως σου εύχομαι να πετήχεις
-
- Στρατηγός
Αληθεια;
Κριμα, απλα εγω θα προσπαθησω και ο, τι γινει! Εσυ τι ειδικοτητα εχεις και που υπηρετεις τωρα; Η κοπελα σου σε τι ειδικοτητα περασε; Φυσικα αν δεν θες να απαντησεις για ευνοητους λογους ειναι απολυτα σεβαστο... Σας ευχομαι ο, τι καλυτερο και ειναι το πιο ιδανικο να ειστε και οι δυο στην ιδια δουλεια οταν προκειται για δουλεια στρατιωτικου! Σε ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα

Dum spiro spero
Το μόνο που έχω να σου πώ είναι πιάσε απο τώρα "βυσματα", πριν βγει η προκήρυξη, κυνήγα το, εγω αν και ειχα αρκετα μόρια, πάλι αν δεν με σπρώχναν λίγο δεν θα γινόταν τίποτα, η κοπέλα μου πέρασε συνοδος σκύλων
-
- Στρατηγός
Έχει αρκετά χρόνια να βγάλει προκήρυξη η αεροπορία και ευελπιστώ ότι θα βγάλει σύντομα... Ναι ξέρω ότι χρειάζεται πολύμπριζο για την αεροπορία
Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά

stella έγραψε:Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε σχετικά με τις μετατάξεις στρατιωτικού προσωπικού σε άλλα υπουργεία. Ξέρω πως αυτού του είδους οι μετατάξεις αναφέρονται στο πολιτικό προσωπικό, απλά αναρρωτιέμαι μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό για εποπ πριν τη μονιμοποίηση (πριν το πέρας της 7ετίας).
Στα σωματα ασφαλειας, στρατο-αστυνομια-λιμενικο εδω και 7 σχεδον χρονια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι μεταταξεις με νομο. ουτε πριν αλλα και ουτε μετα την 7ετια
Οσο βισμα και να υπαρχει δεν μπορεις να φυγεις.
(καθιερωθηκε επι υπουργιας Χρυσοχοιδη το 2002)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Χρειάζεται Π. Δ. για μετάταξη. Πολλοί ΕΠ. ΟΠ. ήθελαν να γίνουν δημ. Υπάλληλοι αλλά αφού δεν μπορούσαν αναγκάστηκαν ν'αποχωρήσουν. Αν είσαι Μ. Σ. ΕΠ. ΟΠ. ή ΕΠΥ μπορείς να σταλθείς σε άλλη ειδικότητα με απόσπαση μέσω των προκυρήξεων που αναφέρονται μόνο σε στελέχη.Λχιας... έγραψε:stella έγραψε:Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε σχετικά με τις μετατάξεις στρατιωτικού προσωπικού σε άλλα υπουργεία. Ξέρω πως αυτού του είδους οι μετατάξεις αναφέρονται στο πολιτικό προσωπικό, απλά αναρρωτιέμαι μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό για εποπ πριν τη μονιμοποίηση (πριν το πέρας της 7ετίας).
Στα σωματα ασφαλειας, στρατο-αστυνομια-λιμενικο εδω και 7 σχεδον χρονια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι μεταταξεις με νομο. ουτε πριν αλλα και ουτε μετα την 7ετια
Οσο βισμα και να υπαρχει δεν μπορεις να φυγεις.
(καθιερωθηκε επι υπουργιας Χρυσοχοιδη το 2002)
Κασλησπερα. Ξερει κανεις ποτε θα μαθουμε μεταθεσεις οι εποπ;
-
- Στρατηγός
Σίγουρο λίγο καιρό πιο πριν από την τοποθέτησή σας στην μονάδα... Βάλε κανένα μήνα πιο μπροστά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ρε παιδια, ξερει κανεις τιποτα για τα στρατοπεδα ΠΒ (πυροβολικου) στη Ροδο; Καταρχας υπαρχουν στη Ροδο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Παιδιά ξέρει κανείς αν απο εποπ ΠΖ μπορεις να μπεις εποπ Ειδικών δυνάμεων;
Γεια σας, ειμαι καινουργιος εδω. Το παρακολουθουσα καιρο το φορουμ αλλα τωρα εκανα εγγραφη.
Θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τις μεταθεσεις των εποπ γιατι ειμαι απο ροδο και μου εχουν πει οτι επειδη ειναι παραμεθωριος δεν υπαρχουν σε τοσο μεγαλο βαθμο. Δεν ειμαι εποπ απλα σκεφτομαι να παρω μερος στην νεα προκυρηξη.
Θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τις μεταθεσεις των εποπ γιατι ειμαι απο ροδο και μου εχουν πει οτι επειδη ειναι παραμεθωριος δεν υπαρχουν σε τοσο μεγαλο βαθμο. Δεν ειμαι εποπ απλα σκεφτομαι να παρω μερος στην νεα προκυρηξη.
DEA (PB) έγραψε:Ρε παιδια, ξερει κανεις τιποτα για τα στρατοπεδα ΠΒ (πυροβολικου) στη Ροδο; καταρχας υπαρχουν στη Ροδο;
Ναι υπαρχουν 2 ή 3.
Φιλε δεν εχω ιδεα τι παιζει με την παραμεθωριο αλλα εχω ακουσει οτι οσοι μενουν ειτε εβρο ειτε σε νησια εχουν πιο ευνοικες μεταθεσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης