Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Παιδιά καλημέρα. Έχω πτυχίο ΤΕΙ, απολυτήριο λυκείου 13,5,ECDL για Η/Υ και άδεια οδήγησης Β΄ Ερασιτεχνικό, Γ΄ Επαγγελματικό &Δ΄ Επαγγελματικό με ΠΕΙ. Είμαι 27 χρονών &Έχω πάει στρατιώτης. Έχω πιθανότητες να μπω ειδικός φρουρός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Μάιος 24, 2010 6:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Καλησπέρα, με 1880 μόρια στην Α΄κατηγορία έχω ελπίδες; Για να είμαι μέσα λίγο δύσκολο αλλά στους επιλαχώντες πιστεύω να είμαι. Τι λέτε?
christof

Δημοσίευση από christof »

Κωστα δεν εχεις πολλες ελπιδες...
lower εχεις; Διπλωμα μηχανης;
σε ποιο σωμα υπηρετησες;
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Καλα τα νεα που μας ειπε ο σταματης μακαρι να εχει δικιο ελπιζω να ειναι 1500 και να ειναι τωρα και οχι σεπτεμβριο που ελεγαν μερικοι. Ας κανουμε μια προσευχη στο αγιο πνευμα να φωτησει το υπουργειο οικονομικων
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Dimitrios έγραψε:Καλησπέρα, με 1880 μόρια στην Α΄κατηγορία έχω ελπίδες; Για να είμαι μέσα λίγο δύσκολο αλλά στους επιλαχώντες πιστεύω να είμαι. Τι λέτε;

Θα είσαι στους επιλαχόντες το πιθανότερο.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Καλησπερα σε ολους, αφου διαβασα ολα τα παραπανω εχω τις εξης ερωτησεις.

Τι θα πει το "ειμαι μεσα σιγουρα" και τι θα πει το "θα ειμαι σιγουρα στους επιλαχοντες"

Επισης, απο το διπλωμα μοτοποδηλατου παιρνεις ξεχωριστα αλλα 100 μορια αν εχει και για μηχανης;

Και κατι τελευταιο, αλλο τριτεκνος, και αλλο πολυτεκνος; Και ποιος θεωρειται τριτεκνος; Να ειστε αγαμοι και οι τρεις η να μην εχετε περασει καποια ηλικια;

Ευχαριστω Γιωργος.

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ουτε lower, ουτε μηχανης. Στο πεζικο ειμουν
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Έχω πτυχίο ΤΕΙ, απολυτήριο λυκείου 13,5,ECDL για Η/Υ και άδεια οδήγησης Β΄ Ερασιτεχνικό, Γ΄ Επαγγελματικό &Δ΄ Επαγγελματικό με ΠΕΙ. Είμαι 27 χρονών &Έχω πάει στρατιώτης στο Πεζικο. Ποσα μορια εχω;
christof

Δημοσίευση από christof »

1550 μορια εχεις κωστα... Σχεδον απιθανο να μπεις...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

giorgos έγραψε:Καλησπερα σε ολους, αφου διαβασα ολα τα παραπανω εχω τις εξης ερωτησεις.

Τι θα πει το "ειμαι μεσα σιγουρα" και τι θα πει το "θα ειμαι σιγουρα στους επιλαχοντες"

Επισης, απο το διπλωμα μοτοποδηλατου παιρνεις ξεχωριστα αλλα 100 μορια αν εχει και για μηχανης;

Και κατι τελευταιο, αλλο τριτεκνος, και αλλο πολυτεκνος; Και ποιος θεωρειται τριτεκνος; Να ειστε αγαμοι και οι τρεις η να μην εχετε περασει καποια ηλικια;

Ευχαριστω Γιωργος.

το δίπλωμα της μηχανής σου δίνει 200 μόρια και ας μην έχεις για μοτοποδήλατο. Αν είσαι τρίτεκνος παίρνεις 200 μόρια αν είσαι πολύτεκνος θα πάρεις 300 μόρια. Αν κατεβάσεις την προηγούμενη προκήρυξη λέει μέσα ποιοι δικαιούται τα μόρια.

http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf εδώ είναι η προκήρυξη κατέβασε και διάβασε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

giorgos έγραψε:Καλησπερα σε ολους, αφου διαβασα ολα τα παραπανω εχω τις εξης ερωτησεις.

μιλάμε με βάση την προηγούμενη προκήρυξη
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Η ερμηνεία "επιλαχόντες'' είναι μια διαδικασια;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Επιλαχόντας σημαίνει ότι αν οι επιτυχόντες για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρουνε στα αθλήματα η στις υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις τότε καλούνε τους επιλαχόντες
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Δηλαδη αν καποιος ειναι επιλαχοντας απο προηγουμενη προκυρηξη δεν μπορει να παρει μερος σε καινουργια προκυρηξη; Πρεπει να περιμενει ποτε θα τον καλεσουν για να παει; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Valantis

Δημοσίευση από Valantis »

Έχουμε κανένα νέο απο εγκυρη πηγή για το πότε θα σκάσει η προκύρηξη; Εγω αρχίζω να απογοητεύομαι παντος, αν ήταν να βγει θα εβγενε μέχρι μέσα μαιου, με το σκεπτικό ότι στις προηγούμενες χρονιές τέλη Μαιου αρχιζαν την εκπαίδευση...
Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί να μόρια;
1. Ειδικές δυνάμεις,
2. Πτυχίο ΤΕΙ
3. Απολυτήριο Λυκείου 16
4. Διπλωμα μοτοποδηλάτου
5. Δίπλωμα μηχανής
6. Δίπλωμα Αυτοκινήτου.

Γνωρίζει κανείς αν μοριοδοτούντε οι παραμεθώριες περιοχές όπως τους διαγωνισμούς των ΕΠΟΠ; Και τέλος αν μπείς ΕΦ μετά απο πόσο καιρό πέρνεις μετάθεση; Ισχύει ότι γίνεσε αστυφύλακας μετά τα 8 χρόνια;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες