Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δημητρης Π

Δημοσίευση από Δημητρης Π »

Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει την ποσα μορια δινουν τα διπλωματα για αμαξη ερασιτεχνικο και για μηχανη ανω των 125 κυβικων; προκειται να βγαλω τωρα διπλωμα για περρισσοτερα μορια

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το δίπλωμα του αμαξιού σου δίνει 100 μόρια, και το δίπλωμα για μηχανή άνω των 125 σου δίνει 200 μόρια
Δημητρης Π

Δημοσίευση από Δημητρης Π »

Να σε καλα φιλε μ ευχαριστω αμα τα βγαλω θα με στα 1900 μορια α κατηγορια ευχαριστω και παλι
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από vagtsak »

Δημητρης Π έγραψε:Να σε καλα φιλε μ ευχαριστω αμα τα βγαλω θα με στα 1900 μορια α κατηγορια ευχαριστω και παλι

Για τν Α κατηγορια πσιλοκαλα ειναι ο τελευταιος στν προιγουμενη προκηρυξη μπηκε με 1860...
....

Δημοσίευση από .... »

Φιλε απο την ΣΜΥ δεν παιρνεις μορια ως μονιμος υπαξιωματικος απο την ΣΜΥ για τον απλο λογο οτι η ΣΜΥ ειναι παραγωγικη σχολη με δυνατοτητα εξελιξης των αποφοιτων εως τον βαθμο του αντισυνταγματαρχη κ οικονομικα εως ταξιαρχου αντιθετα οι ε. φ ειναι μη παραγωγικης σχολης με δυνατοτητα εξελιξης ως αρχιφυλακες κ οικονομικα ως συνυαγματαρχες. δεν εχει προνοησει το υπουργειο οτι θα βρησκοταν καποιος που θα παρετηθει απο λοχιας η αρχιλοχιας για να γινει ξανα φανταρος γιατι ουσιαστηκα κ πρακτικα οι ε. φ στην αστυνομια ειναι οπως οι φανταροι στον στρατο! αν δεν αντεξες στον στρατο που ειχες καποιο βαθμο εστω κ μικρο στην αρχη μην νομιζεις οτι θα αντεξεις στην αστυνομια...
ge0rio

Δημοσίευση από ge0rio »

Greek_Army έγραψε:Γιατί δεν κατεβάζεις την τελευταία προκήρυξη να δεις τι παίζει με τα μόρια;

Διαβάζοντας τη προκήρυξη μπορώ να πω ότι μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο ποσά μόρια δηλαδή πρέπει να μαζέψω για να μπω (αν παω εθελοντής πυροσβέστης παίρνω τίποτα παραπάνω)
GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

Καλημερα

νασαι καλα φιλε... Για το ενδιαφερον ολα αυτα που λες για τους βαθμους ειναι ακριβως ετσι. Για τον λογο αυτο πέρυσι εκανα προσφυγη κατα της προκυρηξης και ο νομικος συμβουλος του υπουργειου μου ειπε οτιδεν ειχαν παρομοιο περιστατικο σε προηγουμενες προκυρηξεις και οτι θα εξετασθει αν γινεται νομικα να συμπεριλιφθουν και αυτες οι κατηγοριες στα μορια.

Τωρα για το αν αντεξω ή οχι στην αστυνομια μονο καποιος ο οποιος εχει περασει απο την ΣΜΥ και γενικα τις συνθηκες του στρατου Θα μπορουσε να κρινει...

Και κατι τελευταιο ο λόγος που εφυγα δεν ηταν επειδη δεν αντεξα (7 χρονια ημουν μονιμος μαζι με την σχολη) αλλα καθαρα προσωπικοι που δεν αξιζει τον κοπο να τους αναλυσω.

Ευχαριστώ

ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

Πως μπορώ να μαζέψω μόρια για τη πυροσβεστική; Έχω απολυτήριο λυκείου 11.5 και δίπλωμα Α, Β, Γ κατηγορίας και έχω από δημόσιο ΙΕΚ χαρτί παρακολούθησης Τεχνικός Αερίων Καύσιμων (όχι πιστοποίηση). Να πάω έφεδρος, ειδικές δυνάμεις τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει,LOWER,EDSL, εθελοντής πυροσβέστης τα ρωτάω αυτά γιατί κοιτώντας τη τελευταία προκήρυξη μπερδεύτηκα περισσότερο πόσα μόρια δηλαδή πρέπει να έχω Ευχαριστώ.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ρε παιδια τι νεα για το φλεγον 8εμα;ΕικόναΕικόνα
λετε τελικα να μη γινει ;
ελπιδα

Δημοσίευση από ελπιδα »

Παιδια ο ενας λεει θα βγει ο αλλος λεει σε ενα μηνα, σε 10 μερες, σε εναν χρονο. Οτι του κατεβει στο κεφαλι! Ας μας πει καποιος που ειναι μεσα στα πραγματα με σιγουρια και να μην μας ανχωνεται! Πριν ενα μηνα μου ελεγε καποιος Σε 10 μερες το πολυ θα εχει βγει και ειδη κοντεβει μηνας απο τοτε! Ο καθενας με τον πονο του... Εικόνα
ΔΙ.ΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

ελπιδα έγραψε:Παιδια ο ενας λεει θα βγει ο αλλος λεει σε ενα μηνα, σε 10 μερες, σε εναν χρονο. Οτι του κατεβει στο κεφαλι! Ας μας πει καποιος που ειναι μεσα στα πραγματα με σιγουρια και να μην μας ανχωνεται! Πριν ενα μηνα μου ελεγε καποιος Σε 10 μερες το πολυ θα εχει βγει και ειδη κοντεβει μηνας απο τοτε! Ο καθενας με τον πονο του... Εικόνα
ελπιδα μην εισαι αδικη, κανενας δεν ξερει ποτε ακριβως θα βγει, ο καθενας λεει οτι ακουει...

καταλαβαινω την αγωνια σου και εγω τα εχω περασει. Υπομονη...

πζν

Δημοσίευση από πζν »

Εφεδρος υπαξιοματικος στους πεζιναυτες 08-09 Μπορω να δηλοσω για ε. Φ

ευχαριστο

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Σπαιδια ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ελπιζω να βγει συντομα και κατι ακομα οι εφημεριδες γραφουν οτι να ναι μην εμπηστευεστε γραφουν ***** ςςςςςςςςςςς
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ρε παιδια για να δουμε τι 8α γινει ! αξιζει λετε ο κοπος με τις νεες περικοπες;ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Φίλε, θέλεις να μπείς πραγματικά στο σώμα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες