Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Δεν ειπε σε 3 μηνες... Ειπε στους επομενους 3 μηνες... Μπορει να βγει σε 15 μερες μπορει και σε 3 μηνες αυτο εννοει... Αλλα δεν θα το καθηστερησουν τοσο... Πιστεψε με... Εχουνε τραγικες ελυψεις... Τωρα με τιν δι. Ας Εφυγαν πολοι ε. Φ και αδιασαν τα τμηματα... Μιν ανχωνετε τζαμπα τον κοσμο
Ρε παιδια καλως Να ερθει αλλα πρεπει να δουμε με Τα μορια τι παιζει... Αλλιος δεν εχει νοημα... Ξερει κανεις εχω κοντα στα 2285 και στην περσινη κατασταση του υπουργειου ειμαι στην 450 θεση στους επιτυχοντες τι λετε αξιζει να δοκιμασω... Για την κατηγορια των Τ Ε Ε Μιλαω... Ευχαριστω εκ των προτερων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Κάνε τα χαρτιά σου φίλε. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μόνο να κερδίσεις έχεις. Καλή τύχη
Ρε μαγκες κατι συγκεκριμενο δεν εχουμε!
ΕΛΕΟΣ! Παντου δε υπαρχει οργανωση!
;

;
-
- Στρατηγός
Εδώ ο κόσμος καίγεται ακούγεται ότι θα πέσει ο βασικός μισθός και εσύ περιμένεις να βγεί προκήρυξη;
Δεν ακούγεται, αποφασίστηκε να πάει στα 560 ευρώ.
yandr έγραψε:Δεν ακούγεται, αποφασίστηκε να πάει στα 560 ευρώ.
595 για τον πρωτο χρόνο αυτών που εισέρχονται στην αγορά εργασίας για πρώτη φορα...

Κατι παρόμοιο είχε επιχειρηθεί να γίνε ικα ιστη Γαλλία πριν κανα δυο χρονια... Δεν θυμάμαι όμως α νείχε περάσει τελικα...
Δηλαδη αυτος 8α ειναι ο βασικος μισ8ος; Κ γενικα ποσα ειναι το μηνα;
Υπαρχει καποιο σαιτ που θα ανακοινωθει η προκυρηξη αν και οταν γινει ;
ευχαριστω
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
http://www.astynomia.gr και http://www.sefeaa.gr/
Πως μπορώ να μαζέψω μόρια για τη πυροσβεστική; Έχω απολυτήριο λυκείου 11.5 και δίπλωμα Α, Β, Γ κατηγορίας και έχω από δημόσιο ΙΕΚ χαρτί παρακολούθησης Τεχνικός Αερίων Καύσιμων (όχι πιστοποίηση). Να πάω έφεδρος, ειδικές δυνάμεις τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει;
ge0rgio έγραψε:Πως μπορώ να μαζέψω μόρια για τη πυροσβεστική; Έχω απολυτήριο λυκείου 11.5 και δίπλωμα Α, Β, Γ κατηγορίας και έχω από δημόσιο ΙΕΚ χαρτί παρακολούθησης Τεχνικός Αερίων Καύσιμων (όχι πιστοποίηση). Να πάω έφεδρος, ειδικές δυνάμεις τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει;
Θα βγάλω και το Ε κατηγορίας και παλεύω με το LOWER
-
- Στρατηγός
Γιατί δεν κατεβάζεις την τελευταία προκήρυξη να δεις τι παίζει με τα μόρια;
Καλημερα σε ολους... παιδια μην ανχωνεσται αδικα, αφηστε τις εφημεριδες να λενε οτι θελουν, οσοι με το καλο μπειτε στην ΕΛ. ΑΣ θα καταλαβεται τι εννοω...
ολοι οι ενδιαφερομενοι να ετοιμαζεσται ψυχολογικα και σωματικα για τα Αθληματα που δεν ειναι κατι το τρομερο.
να εχετε ετοιμα τα χαρτια σας ωστε να μην τρεχετε τελευταια στιγμη. Αυτα απο μενα.
ολοι οι ενδιαφερομενοι να ετοιμαζεσται ψυχολογικα και σωματικα για τα Αθληματα που δεν ειναι κατι το τρομερο.
να εχετε ετοιμα τα χαρτια σας ωστε να μην τρεχετε τελευταια στιγμη. Αυτα απο μενα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες