Dimitrios έγραψε:Καλησπέρα! Μια ερώτηση για τα μόρια... Είμαι απόφοιτος Ενιαίου Λ. Με 10,8, έχω δίπλωμα αυτοκινητου, μηχανής απεριορίστου και για 50άρι. Έχω Lower και τελειώνω τώρα Δόκιμος Αξιωματικός στον Στρατό... Περιπου στα πόσα είμαι; Ευχαριστώ, Δημήτρης!
1080 από το απολυτήριου λυκείου 100 μόρια από το δίπλωμα αμαξιού 200 μόρια από το δίπλωμα μηχανής 100 μόρια από το lower 400 μόρια σαν δόκιμος που υπηρέτησες
Ρε σειρα σε εχω ξαναρωτησει αλλα δεν βρισκω την απαντηση για τα μορια ο αδερφος μου με 17 ενιαιο λυκειο, τριτεκνος αλλα ειναι το τριτο παιδι, διπλωμα αυτοκινητου και ειδικες δυναμεις, που βρισκεται; Ευχαριστω
Κατ'αρχην καλησπερα! Θελω να ρωτησω ποσα μορια συγκεντρωνω με απολητηριο 13,1 Διπλωμα οδηγησης Απεριοριστου μοτοσυκλετας και διπλωμα οδηγησης B κατηγοριας και 3ο παιδι τριτεκνης οικογενειας. Δεν εχω κλεισει τα 25.
Μια δευτερη ερωτηση Υπαρχει περιπτωση να παρουν μορια οι στρατονομοι ξανα; Αποληθηκα ως Λχιας Στρατονομιας.
Επισης θελω να πω πως ειναι αδικο για οποιους εδωσαν πανελληνιες με το συστημα του κ. Ευθυμιου διοτι μας εχει στιγματισει το απολητηριο μας...
Δημητρης Ηρακλειο έγραψε:Κατ'αρχην καλησπερα! Θελω να ρωτησω ποσα μορια συγκεντρωνω με απολητηριο 13,1 Διπλωμα οδηγησης Απεριοριστου μοτοσυκλετας και διπλωμα οδηγησης B κατηγοριας και 3ο παιδι τριτεκνης οικογενειας. Δεν εχω κλεισει τα 25.
Μια δευτερη ερωτηση Υπαρχει περιπτωση να παρουν μορια οι στρατονομοι ξανα; Αποληθηκα ως Λχιας Στρατονομιας.
Επισης θελω να πω πως ειναι αδικο για οποιους εδωσαν πανελληνιες με το συστημα του κ. Ευθυμιου διοτι μας εχει στιγματισει το απολητηριο μας...
ευχαριστω εκ των προτερων
1310 από το δίπλωμα απολυτήριου 200 μόρια από το απεριόριστο 100 μόρια από το αμάξι 200 μόρια επειδή είσαι τεκνό τρίτεκνης οικογένειας
1810 συγκεντρώνεις.
Υ. Γ οι στρατονόμοι ποτέ δεν παίρνανε μόρια για σώματα ασφαλείας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Μάιος 05, 2010 1:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ηθελα να ρωτησω αν περνουν μορια οσοι εχουν υπηρετησει στο στρατο ως Μονιμοι Υπαξιωματικοι (ΣΜΥ) και απο δικη τους επιλογη εχουν αποστρατευθει (δεν τους εχουν διωξει) και αν ναι ποσα;
με Ποια κριτηρια Μοριοδοτει τους ΕΠΥ και τους Δοκιμους Αξιωματικους και δεν μοριοδοτει τους Μονιμους (ειτε Αξιωματικους ειτε Υπαξιωματικους) οι οποιοι εχουν τελειωσει και μια ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ οπως κα ιοι ιδιοι της αποκαλουν, αν βεβαια ειναι πραγματικα αυτο που ψαχνουν.
και ολα τα παραπανω σκεφτειται τα και πες τεμου ποια η διαφορα ΕΠΥ και Μον. Υπαξιωματικου
Γιατί εκεί πηγαίνεις εθελοντικά και δεν σε αναγκάζει κανείς. Εσύ έδωσες πανελλήνιες και πέρασες σε σχολή δεν σε ανάγκαζεσε κανένας να πας. Επιλογή σου ήτανε.
αυτο που λες δεν στεκει καθολου διοτι οταν πας επυ ή Εφεδρος Αξιωματικος ή στις ειδικες δυναμεις πας εθελοντικά οπως και οταν πας στη ΣΜΥ δεν σε αναγκαζει κανενας να πας καπου.
Απλα τα μόρια στα σωματα Ασφαλειας γι'αυτες τις κατηγοριες τα δινουν λόγω εμπειρίας και σωματικής ικανότητας και συμφωνα με εκεινους η αποφοιτοι της ΣΜΥ δεν διαθετουν.