Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ελα μωρε θα βρουμε την ακρη. ειναι και η τυχη.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
NIKH.21 έγραψε:Ελα μωρε θα βρουμε την ακρη. Ειναι και η τυχη.
Στο εχω ξαναπει την τυχη μας μονοι μας τη φτιαχνουμε... Εαν το θελεις τοσο πολυ θα κυνηγησεις και την τυχη σου και θα περασεις εκει που θελεις... Εξασφαλισε τα χαρτια που θελεις πρωτα ο θεος και εαν βρεις και βυσμα αργοτερα ακομα καλυτερα... Καλυτερα βαλε εσυ το 70% και το βυσμα το 30%... Μην περιμενεις να βαλεις εσυ το 20% και το βυσμα το 80%...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Απρ 29, 2010 2:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αμα κανω προπονυση για τα αθληματα πιστευω ειμαι περασμενη. δεν περνανε και πολοι τα αθληματα

- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
NIKH.21 έγραψε:Αμα κανω προπονυση για τα αθληματα πιστευω ειμαι περασμενη. Δεν περνανε και πολοι τα αθληματα
Καλη τυχη λοιπον και σου ευχομαι να βρεις το δρομο σου και να φτασεις στην ''Ιθακη σου''

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Όλες οι μονάδες ειδικών δυνάμεων δίνουν τα ίδια μόρια ή υπάρχει κάποια που δίνει πιο πολλά;
greko_27 έγραψε:NIKH.21 έγραψε:Αμα κανω προπονυση για τα αθληματα πιστευω ειμαι περασμενη. Δεν περνανε και πολοι τα αθληματα
Καλη τυχη λοιπον και σου ευχομαι να βρεις το δρομο σου και να φτασεις στην ''Ιθακη σου''
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Οχι ολες το ιδιο δινουν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και άμα είσαι Δ. Ε. Α. Παίρνεις ακόμη περισσότερα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αν εχεις υπηρετησει Ειδικες Δυναμεις παιρνεις 400 μορια, Εαν εχεις υπηρετηει ως δοκιμος στς Ειδικες Δυναμεις παιρνεις 800.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ο δόκιμος πόσο κάνει θητεία;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
+4 μηνες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Καλησπερα παιδες. Διαβασα τις συζητησεις σας και το μονο σιγουρο που πιστευω και εγω ειναι οτι θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος και στις 2 ομαδες (Α και Β). Με την σειρα μου εχω 2 ερωτησεις και εγω.1ον) Με 2300 μορια αν εχω πιθανοτητες-για την Β ομαδα αναφερομαι... Και 2ον) Σε περιπτωση που καπιος ειναι στους επιλαχοντες μπορει να ελπιζει η δεν κοβοντε ευκολα η επιτυχοντες; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
Ευχαριστς για τις απαντησεισ! Υπαρχει καποιο αλλο νεο
για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ προκυρηξη;

για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ προκυρηξη;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Ακούγεται ότι θα βγεί μέσα μαιου. Τώρα κανείς δεν είναι σίγουρος. Υπομονή
Οι ειδικοί φρουροί (όπως άλλωστε και οι συνοριακοί φύλακες) προσλαμβάνονται με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, απόφοιτοι Λυκείου, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (οι άντρες), να έχουν ανάστημα άνω του 1,70 μ. Και να μην υπερβαίνουν το 28ό έτος της ηλικίας τους.
Υ. Γ Για κάποιους που λέγανε ότι θα αλλάξει το σύστημα πρόσλήψεις
Οι ειδικοί φρουροί (όπως άλλωστε και οι συνοριακοί φύλακες) προσλαμβάνονται με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, απόφοιτοι Λυκείου, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (οι άντρες), να έχουν ανάστημα άνω του 1,70 μ. Και να μην υπερβαίνουν το 28ό έτος της ηλικίας τους.
Υ. Γ Για κάποιους που λέγανε ότι θα αλλάξει το σύστημα πρόσλήψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Μάιος 02, 2010 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες