Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Με 1650 μόρια στην β κατηγορία δυστηχώς δεν έχεις ελπίδες
Καλησπέρα παιδιά χαιρομαι πολυ που γράφτηκα στο φορουμ.
προσπαθω να καταλαβω την μοριοδοτηση για ειδικος φρουρός η λιμενικο.
Είμαι αποφοιτος λυκείου με βαθμο απολυτηριου 12 εχω τελειωσει πανεπιστημιο θεολογιας αθηνων εχω το acdl διπλωμα μηχανης κ αυτοκινητου Ειμαι μελος τριτεκνης οικογενειας Βεβαια δεν εχω παει ακομη στρατιωτικο αλλα σεπτεμβρη φευγω κ λεω να παω ειδικες δυναμεις δυκ. Δεν ξερω αμα τα λεω καλα γενικα ειμαι αθλητικος τυπος κ εχω σκοπο να μπω με την βοηθεια του θεου αναμενω απαντησεις σας με μεγαλη μου χαρα κ Προσοχη αν εχω πηθανοτητες η τσαμπα ελπιζω!
ευχαριστω εκ των προτερων...
Με εκτίμηση Βασίλης!
προσπαθω να καταλαβω την μοριοδοτηση για ειδικος φρουρός η λιμενικο.
Είμαι αποφοιτος λυκείου με βαθμο απολυτηριου 12 εχω τελειωσει πανεπιστημιο θεολογιας αθηνων εχω το acdl διπλωμα μηχανης κ αυτοκινητου Ειμαι μελος τριτεκνης οικογενειας Βεβαια δεν εχω παει ακομη στρατιωτικο αλλα σεπτεμβρη φευγω κ λεω να παω ειδικες δυναμεις δυκ. Δεν ξερω αμα τα λεω καλα γενικα ειμαι αθλητικος τυπος κ εχω σκοπο να μπω με την βοηθεια του θεου αναμενω απαντησεις σας με μεγαλη μου χαρα κ Προσοχη αν εχω πηθανοτητες η τσαμπα ελπιζω!
ευχαριστω εκ των προτερων...
Με εκτίμηση Βασίλης!
-
- Στρατηγός
Μπορείς να διαβάσεις τις προηγούμενες προκηρύξεις και θα καταλάβεις πως μοροδιοτούνται. http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf και για το λιμενικό είναι αυτή http://career.duth.gr/cms/?q=node/23049
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Μάιος 10, 2010 1:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα παιδια!2 ερωτησεις αν ξερει καποιος ας με βοηθησει! Εχω απολυτιριο β κυκλου τεε 16 lower διπλωμα μηχανης και δ κατηγορια επαγγελματ. Υπαρχουν ελπιδες τι λετε; Α κατι ακομα τι χρειαζεται για να κανεις τα χαρτια σου για την ομαδα διας; Αν περασεις ειδικους φρουρους μπορεις να πας εκει; Ευχαριστω παιδια!
Εχεις αρκετες ελπιδες φιλε μου... Φυσικα και μπορεις απο ε. Φ να πας στιν διας... Προσφατα ειχα και εγω τιν ιδια απορια με τι δικι σου και μου τιν ελυσε ενας ξαδερφος μου αστυνομικος... Ειναι και ειδικοι φρουροι στιν διας...
-
- Στρατηγός
2100 είναι τα μόρια σου. Δεν ξέρω αν είναι αρκετά για την β κατηγορία. Πέρνουνε και πιο λίγα άτομα
Εμενα παιδια ενα φιλαρακι που ειναι ειδικος φρουρος μου ειπε πως θα αλλαξουν τα δεδομενα της προκηρυξης. Μου ειπε πως δεν θα μοριοδοτουντε οι πολυτεκνοι και δεν θα υπαρξει α και β κατηγορια θα ειναι 1 κατηγορια για ολους τους τυπους λυκειου. Επισης μου ειπε πως θα αυξηθουν τα αθληματα και πως θα μιαζει με την προκηρυξη του στρατου. Δηλαδη οτι πτυχειο υπαρχει θα μοριοδοτητε. Πχ ιεκ τεη κτλ. Ακουσατε Κατι στεκουν αυτα?
-
- Στρατηγός
Φίλε μου από την στιγμή που δεν έχει βγει κάποιος υπεύθυνος να πει ότι θα αλλάξει το σύστημα πρόσληψης. Μην πιστεύεις τίποτα.
Αδερφια εχω 18,3 απολυτηριο διπλωμα οδηγησης μηχανης και διπλωμα αυτοκινητου. εχω καμια πιθανοτητα να με παρουνε?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Εννοηται ρε φιλε... Με τετοιο απολυτηριο εισαι μεσα!
Εχεις γυρω στα 20.000 μωρια!
Αντε να γινει με το καλο προκυρηξη να το παλεψουμε!
Εχεις γυρω στα 20.000 μωρια!
Αντε να γινει με το καλο προκυρηξη να το παλεψουμε!
Μαγγες και εγω μια απορια. Εχω ειδι δηπλωμα οδηγησης (β) και θελω να βγαλω ακομα ενα... Τι να βγαλω για μοτοσυκλετα ανεφ κυβισμου ι για φορτηγο (γ κατηγορια) πιο θα μου δοση περισσοτερα μορια για τιν προκηρηξη ε. Φ ευχαριστο.
Πιστευω να βγαλεις για μηχανη απεριοριστων. γιατι θα σου δωσει 200 μορια ενω αφου εχεσι αμαξι που πιανι 100 κ βγαλεις για γ κατηγορια θα ς δωσει αλλα 100 μορια. ενω με την μηχανη θα εχιες 200 + 100 μορια αποτο διπλωμα της β κατηγοριας.
Αδερφια εχω απολυτηριο β 18,3 διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου και διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας. εχω ελπιδες να με παρουνε; ευχαριστω που με ακουτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 2 επισκέπτες