Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Βέτα

Δημοσίευση από Βέτα »

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω πια είναι τα κριτήρια πρόσληψης για τις γυναίκες ή αν γνωρίζετε κάποιο site. Κι επίσης τα μόρια για όσους πήγαν ειδικές δυνάμεις ειναι τα ίδια είτε είναι ορεινοί, αμφίβιοι ή αλεξιπτωτιστές; Ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βέτα έγραψε:Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω πια είναι τα κριτήρια πρόσληψης για τις γυναίκες ή αν γνωρίζετε κάποιο site. Κι επίσης τα μόρια για όσους πήγαν ειδικές δυνάμεις ειναι τα ίδια είτε είναι ορεινοί, αμφίβιοι ή αλεξιπτωτιστές; Ευχαριστώ!

1) 1.70 ύψος να έχεις τα μόρια, και να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες. Και τις υγειονομικές εξετάσεις.2) ναι τα ίδια μόρια παίρνουνε.
Johnnys Aigaleo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Παιδες θα σας ζαλισω και γω με μια δικη μου απορια. Διαβαζω οτι προκυρηξη για ειδικους φρουρους θα βγει καπου μεσα στον Μαιο και γω τελειωνω το Εσπερινο ΕΠΑΛ τον Ιουνιο (τελευταια χρονια) μαλλον δεν θα προλαβω τιποτα ε; Εγω που εχω κανει θητεια σε ταγμα πεζοναυτων 24 μηνες (1 ετος θητεια και 14 μηνες ως Ο. Β. Α.) εχω διπλωμα για αυτοκινητο και για μηχανη μεγαλου κυβισμου ποσα μορια μαζευω (μαζι και με το απολυτηριο ΕΠΑΛ); Και τελος αν ειχα διπλωματα για lower και ECDL ποσα μορια επιπλεον θα εχω;

Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Συνήθως η κατάθεση χαρτιών διαρκεί το πολύ ένα μήνα οπότε ίσως προλάβεις αν βγει τον μάιο. Θα πρέπει να μου πεις πότε υπηρέτησες στους πεζοναύτες γίατι για 2 χρόνια δεν ανήκανε στις ειδικές δυνάμεις οπότε δεν είχανε και μόρια. Τώρα για τα μόρια μετράει το απολυτήριο λυκείου σου. Αν έχεις απολυτήριο 17. Παίρνεις 1700 μόρια π. Χ. Από το δίπλωμα αυτοκινήτου παίρνεις 100 μόρια από την μηχανή παίρνεις 200 και αν είχες lower θα έπαιρνεις επιπλέον 100 μόρια. Το ecdl δεν μοριοδοτείται
sotiris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>

Δημοσίευση από sotiris »

Για ειδικους φρουρους της ελληνικης αστυνομιας ποσα ειναι τα μορια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξαρτάται σε ποια κατηγορία ανήκεις
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Τι γινετε ρε παιδια... Ακουγετε κατι για ειδικους φρουρους; Ακουω πολλους φιλους μου που ειναι αστυνομικοι οτι θα βγει μετα το πασχα; Ξερετε κατι?
Johnnys Aigaleo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Εχω κανει θητεια στις ειδικες δυναμεις 26 μηνες (1 χρονο απλη θητεια και 14 μηνες ως Ο. Β. Α.) εχω διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης ανω των 125 cc το καλοκαιρι τελειωνω το βραδυνο ΕΠΑ. Λ. Μπορει να μου πει καποιος ποσα μορια ειναι γιατι δεν βρισκω πουθενα κατι που να με κατατοπιζει. Επισης ποσα μορια αντιστοιχουν για το ecdl και ποσα για το lower; Και κατι τελευταιο προστατης οικογενειας. Ποιοι θεωρουνται προστατες οικογενειας και αν μετραει αυτο στις προκυρηξεις για ειδικους φρουρους; Παντως εγω απο οτι εχω ακουσει και καταλαβει μαλλον για καλοκαιρι μερια θα βγει κατι.(μακαρι) Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

400 μόρια από τις ειδικές δυνάμεις
100 μόρια από Το αυτοκίνητο
200 μόρια από την μηχανή
το lower σου δίνει 100 μόρια
το ecdl δεν μοριοδοτείται
αν το απολυτηριό σου είναι 13. Τότε θα πάρεις 1300 μόρια π. Χ.
δεν μετράει ο προστάτης οικογένειας
ΑΛΗ

Δημοσίευση από ΑΛΗ »

Δλδ ακομα δν ξερουμε ποτε θ βγει η προκυριξη ε;
akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

akarnanas έγραψε:Παλι μακακιες. Με τι λεφτα ρε νουμερα θα τους παρουν; Εδω δεν εχουν να πληρωσουν αυτους που ειναι μεσα θα παρουν και αλλους; Με τι χρημα; Σταματηστε να κοροιδευετε τον καθενα πεινασμενο βλαχο που νομιζει οτι θα εξασφαλιστει αν παει στρατο η αστυνομια.3 και 60 κανονικα. Εδω ολοι θελουν να την κανουν και μερικοι ψαχνονται για να μπουν; Τελειως τσουρεκια μιλαμε.

Οπως πληρώνονται όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι. Αν δίνουν 3 και 60 ο Στρατός/Αστυνομία τότε πόσα δίνουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις;2 και 60;

Ατομα που έχουν ζοριστεί έξω, δεν λένε τέτοιες μεγαλοστομίες. Εγιναν όλοι οικονομολόγοι τώρα και κάνουν ανάλυση...

α ετσι θα πληρωθουν ε; Με τα λεφτα που κοψανε απο τους δημοσιους υπαλληλους ε; Χαχαχα πολυ πλακα με τις βλακειες σας. Μα καλα για 660 ευρω βασικο θα τρωτε σφαιρες και θα παιζετε ξυλο καθε μερα; Πατε καλα μωρε; Οσον αφορα τα φραγκα τουλαχιστον εξω δεν ειμαστε στοχος καθημερινα ουτε μας βριζει ο κοσμος. Τα ιδια παιρνουμε ολοι.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

insomniacgr έγραψε:
akarnanas έγραψε:Παλι μακακιες. Με τι λεφτα ρε νουμερα θα τους παρουν; Εδω δεν εχουν να πληρωσουν αυτους που ειναι μεσα θα παρουν και αλλους; Με τι χρημα; Σταματηστε να κοροιδευετε τον καθενα πεινασμενο βλαχο που νομιζει οτι θα εξασφαλιστει αν παει στρατο η αστυνομια.3 και 60 κανονικα. Εδω ολοι θελουν να την κανουν και μερικοι ψαχνονται για να μπουν; Τελειως τσουρεκια μιλαμε.

Οπως πληρώνονται όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι. Αν δίνουν 3 και 60 ο Στρατός/Αστυνομία τότε πόσα δίνουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις;2 και 60;

Ατομα που έχουν ζοριστεί έξω, δεν λένε τέτοιες μεγαλοστομίες. Εγιναν όλοι οικονομολόγοι τώρα και κάνουν ανάλυση...

α ετσι θα πληρωθουν ε; Με τα λεφτα που κοψανε απο τους δημοσιους υπαλληλους ε; Χαχαχα πολυ πλακα με τις βλακειες σας. Μα καλα για 660 ευρω βασικο θα τρωτε σφαιρες και θα παιζετε ξυλο καθε μερα; Πατε καλα μωρε; Οσον αφορα τα φραγκα τουλαχιστον εξω δεν ειμαστε στοχος καθημερινα ουτε μας βριζει ο κοσμος. Τα ιδια παιρνουμε ολοι.

O καθενας μιλαει απ τη δική του σκοπιά.
Ποτε μη κρίνεις τις επιλογές και τις απόψεις του αλλου γιατι δεν ξέρεις τι οικονομικά και τι αλλου είδους προβλήματα ή κ@@ες εχει.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
lwn

Δημοσίευση από lwn »

Ειναι απαραιτητο να εχεις κανεθ την θητεια για να μπεις ειδικος φουρος; Η απλα παιρνεις μορια?
pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

Οτι απολυτηριο και αν εχεις παει ετσι οπως τα λετε; Εγω εχω β κυκλου ΤΕΕ με 18 αρα εχω 1800μορια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες