Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

zzzzzz έγραψε:Γιατι να αφησω κατι επειδη τραυματιστηκα την κυριακη στην προπονηση... Τα παυσιπονα ηταν για το διαστεμμα μου και οχι επειδη δεν εχω δυναμεις... Απλα δεν ηθελα να παρω αναβολη και προσπαθησα και τα εβγαλα ολα σημερα και αν με παρουν μεσα θα κανω ο, τι ακριβως χρειαστει χωρις να φοβαμαι μηπως σπασει κανενα νυχακι... και αν θελεις να κρινεια καποιον εσυ για καταλληλοτητα καλο θα ηταν να διαβαζεις ολα τα post και μετα... και παλι ομως ποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα και να αποθαρρυνεις κοσμο. εγω νιωθω καλα γιατι επελεξα να ζοριστω σημερα πολυ και με πιθανοτητα μεγαλυτερου τραυματισμου αλλά παρολα αυτα τα εβγαλα.

SORRY Εικόνα Δεν πήγαινε για εσένα αλλά για Wiseco2000.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Sky diver ο συγκεκριμενος ειναι αντραςΕικόνα Εικόνα Εικόνα Δεν ειναι γυναικα... Απλα προσπαθησε να υπερασπιστει τις γυναικες σε οτι αφορα αυτο το αθλημα! Αλλα πραγματικα διαπιστωσα οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ δυνατες! Τα εβαλαν διοτι πιστευαν οτι οι γυναικες δεν θα τα καταφερναν αλλα τελικα ολες τα εβγαλαν! Μπραβο μας, ειμαστε πολυ ικανες κ αξιεςΕικόνα Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

Μπράβο τζοβάνα μου. Μιά χαρά και γώ. Μπράβο και σε όλα τα παιδιά.30 ημέρες άδεια μετράω...

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

illy έγραψε:Sky diver ο συγκεκριμενος ειναι αντραςΕικόνα Εικόνα Εικόνα Δεν ειναι γυναικα... Απλα προσπαθησε να υπερασπιστει τις γυναικες σε οτι αφορα αυτο το αθλημα! Αλλα πραγματικα διαπιστωσα οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ δυνατες! Τα εβαλαν διοτι πιστευαν οτι οι γυναικες δεν θα τα καταφερναν αλλα τελικα ολες τα εβγαλαν! Μπραβο μας, ειμαστε πολυ ικανες κ αξιεςΕικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Για να τα λέει αυτά τότε, πιστεύω πως οι επιδόσεις του ίσως να είναι και χειρότερες από γυναίκας.! Εικόνα
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

SKY DIVER έγραψε:

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Για να τα λέει αυτά τότε, πιστεύω πως οι επιδόσεις του ίσως να είναι και χειρότερες από γυναίκας.! Εικόνα

Ναι ναι οτι πεις...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα σας. Λοιπον τα αθληματα βγαινουν ανετα με λιγη και καλη προπονηση, χωρις αγχος και προπαντος δυναμη και νευρο. Αυτο τουλαχιστον εκανα εγω. Τα περασα ολα πολυ καλα (τα κανιστρα που φοβομουν τα εβγαλα 50 δευτ. )Καλη επιτυχεια σε οσους-ες δινουν ακομα.

Anonymous

Για σας ρε σειρες ολοι μαλλον περασαμε τους γιατρους την δευτερα θα παμε ολοι στο αποστολιδη το στρατοπεδο να δοσουμε ψυχοτεχνικα και μετα θα δοσουμε αθληματα πηγε κανεις απο σας να κανει τα 1000 μετρα η το αλμα ις υψος; ευω εκανα το 1000 και το εβαλα σε 6,50 λεπτα ενο το 100 μετρα σε 13,9 δευτερολεπτα λετε να κοπο επιδη εκανα 6,50 λεπτα τα 1000 μετρα; αυτα ειχα να πο καλη επιτιχεια σε ολους! !
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Μπραβο σου πως τα καταφερες τα κανιτρα σε 5οδευτερολεπτα; Παντως μπραβο σου θα τα πηγες τρεχοντας σιγουρα και εγω ετσι εκανα αλλα δν τα εβγαλα ποτε τοσο ουτε στης προπονυσεις που εκανα 3 μηνες, μπραβο και παλι κοπελα μου σιγουρα θα εβαλες τα γυαλια σε πολλα αγορια η επιτροπη τη σου ειπε εκανε κανενα σχολιο; Εικόνα
sniper
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sniper »

Μπραβο! Πρεπει να πηγες πολυ κοματια στα κανιστρα... Εικόνα Εικόνα Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

sasa έγραψε: Καλημερα σας. Λοιπον τα αθληματα βγαινουν ανετα με λιγη και καλη προπονηση, χωρις αγχος και προπαντος δυναμη και νευρο. Αυτο τουλαχιστον εκανα εγω. Τα περασα ολα πολυ καλα (τα κανιστρα που φοβομουν τα εβγαλα 50 δευτ. )Καλη επιτυχεια σε οσους-ες δινουν ακομα.

Τι ειδικότητα sasa; Αν θες γίνε και μέλος...
Anonymous

Καλησπερα σας. Ειχα ενα μικρο προβλημα με το η/υ γι αυτο δεν απαντησα. Λοιπον εχω δηλωσει υπηρετης α/τ οπλων. Πραγματικα λιγο ζοριστηκα στα κανιστρα αλλα δεν το εβαλα κατω. Εσεις πως τα πηγατε;

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

sasa έγραψε: Καλησπερα σας. Ειχα ενα μικρο προβλημα με το η/υ γι αυτο δεν απαντησα. Λοιπον εχω δηλωσει υπηρετης α/τ οπλων. Πραγματικα λιγο ζοριστηκα στα κανιστρα αλλα δεν το εβαλα κατω. Εσεις πως τα πηγατε;

Μπράβο.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αυτο αντωνι το ειδα και εγω, οταν εδωσα τα ατομα ημασταν για ειδικες δυναμεις οι αντρες τα καταφεραν μπορω να πω κατι κοπελες ηταν ενα αισχος δν μπορουσαν ουτε καμψεις να παρουν ουτε το μιλι να κανουν οι περισσοτερες το εκαναν σε 10λεπτα και πανω και αλλες σταματησαν για να περπατησουν τι να πω εγω το μιλι το εκανα σε 8 λεπτα απο το κανονικο που ηταν σε 7 μιση λεπτα! Δν χαιρομαι αλλα μονο που δν σταματησα και πηγιανα οσο μπορουσα και με υσιαλγεια στην μεση τοτε μπορω να πω και μπραβο μου! Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Συγνωμη βρε Αντωνη αλλα τι θα πει αισχος; αν εσυ εισαι αθλητης στιβου ή εισαι αποφοιτος των τεφαα, τοτε ναι εσυ μπορεις να βγαλεις το 1000αρι διχως να λιποθυμησεις διοτι εχεις μαθει να κανεις αναεροβια ασκηση κ να ελεγχεις το γαλακτικο σου οξυ! ! οταν σου λενε οτι σε 2μηνες εχεις να πιασεις αυτα τα ορια, ε δεν γινεται να γινεις Κεντερης κ Θανου σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα... Αναρωτηθηκες γιατι ζαλιζεσαι κ λιποθυμας στο 1000αρι; φυσικα λογω ελλειψης οξυγονου που σημαινει οτι ζοριζεται ο εγκεφαλος, η καρδια κ ολος ο οργανισμος Κ αυτο σε κανει να λιποθυμας... Για να αποκτησει καποιος αντοχη θελει πανω απο 1 χρονο προπονηση κ οχι σε 2 μηνες! Εαν εισαι αθλητης θα το ξερεις αυτο ηδη... Και μην ξεχνας πως οι περισσοτεροι ειναι καπνιστες! Ο καθενας εκανε αυτο που μπορουσε, μεχρι εκει που ειχε δυνατοτητες...

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Αθληματα τελος απο σημερα.
Μπηκαμε στην τελικη ευθεια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες