Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

illy έγραψε:
iolli έγραψε: Τι εγινε παιδια μεχρι εδω ηταν το forum γιατι δεν γραφει κανεις. Ολοι για εξετασεις κ αθληματα ειστε; έ γω τελειωσα τα πηγα καλα στα αθληματα
τελικα τι εκανες με το υψος που το ειχες αγχος; Ολα καλα; Με το 1000;
Θέλω ν'ακούσω τα νέα σας. Είχα υπηρεσίες και κατατακτήριες και σήμερα μπήκα. Καλά τα πήγα. Εσείς;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Kallitexni μου τι κανεις καλα εισαι; Εγω τα πηγα μια χαρα θελω να πιστευω το μιλι το εκανα σε 8 λεπτακια το κανονικο ηταν σε 7,40 ελπιζω να μετραει λιγο γιατη οι αλλες κοπελες το εκαναμ σε 9 και 10 λεπτα, αλλα τι λεω και εγω λιγες φορες εχουν μπει ατομα που το κανανε βαδιν η και που δν ειχαν παει καθολου στα αθληματα, τι να πω καλη τυχη και επιτυχια σε σενα και σε οσους ομως το θελουν πραγματικα και το εχουν αναγκη και οχι οσοι πανε για χαβαλε το λεω αυτο γιατη ειδα πολλα τετοια σουργελα που πηγαιναν για χαβαλε και κοπηκαν ατομα που το ηθελαν με την ψυχη τους.
AsTrIxAtiGMa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AsTrIxAtiGMa »

Το μίλι δεν ειναι για τις ειδικές δυνάμεις;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι για ειδικες ειναι και εγω για ειδικες δυναμεις εδωσα τεχνιτης αλεξιπτωτων
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Πηγα σημερα και τα εβγαλα ολα.
Ειναι αληθεια πως βοηθανε αρκει να μη το παραξυλωσεις.
Μην αγχωνεστε, ο ανταγωνισμος θα σας βοηθησει να κανετε καλυτερους χρονους και καλυτερες επιδοσεις.
Καλη επιτυχια σε οσους εχουν απομεινει.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα συμφωνησω με τον-την wiseco2000 ο ανταγωνισμος σε κανει να τα βγαζεις ολα ακομη κ γι αυτα που δεν εισαι σιγουρος η για αυτα που φοβασαι εγω φοβομουν το υψος γιατι το ειχα κανει κανα 2 φορες κ εκινο πολυ ερασιτεχνικα στην πλακα δηλαδη αλλα εκει τα δινεις ολα για ολα.
Anonymous

Τωρα πως θα περιμενουμε μεχρι τις 12 του αλλου μηνα. Να εβγαιναν ποιο νωρις να ξεραμε τουλαχιστον.
Anonymous

Ρε παιδια ολοι περνανε τα αθληματα ειναι τουλαχιστον στα ορια μεσα... και ποιος θα περασει στο τελος; περα απ αυτον που εχει μεσο; οεο;

Anonymous

Κ εγω αυτη την απορια εχω ntino ποιος θα περασει στην τελικη αφου ολοι ειμασταν τλειοι σε ολα η αν οχι τελειοι αρκετα καλοι... Τι θα κανουν αυτοι που δεν εχουν μεσον οεο; ;
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από zzzzzz »

Θα βγουνε επιλαχοντες και θα περιμενουν τις παραιτησεις που καθε φορα υπαρχουν... Ή απλα θα το παρουν αποφαση και την επομενη φορα σε οποιαδηποτε δουλεια θα φροντισουν να βρουν μεσον... εκει εχουμε καταντησει πλεον και ειναι πολυ κριμα
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Παιδια και με διαστρεμμα τα εβγαλα τα αθληματα... και τα κανιστρα βγαινουν ανετα στα δυο λεπτα και χωρις προετοιμασια... σας το λεω γιατι κοπελες που τα δοκιμασαν για να εχουν πιθανοτητες και για πεζικο τα βγαλαμε σε λιγοτερο απο 1'30''... απλα θελει σταθεροτητα τεντομενα τα χερια και να μη κουνατε πολυ. Καλη τυχη σε ολους και καλα αποτελεσματα...
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Σκεφτειτε τωρα μια γυναικα που ζυγιζει 50-55 κιλα να κουβαλαει τα κανιστρα που ζυγιζουν 40 κιλα για 150 μετρα. Ελεος αυτη η δοκιμασια ειναι υπερβολικα δυσκολη για τις γυναικες (κατα τη γνωμη μου παντα).
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Ναι αλλα δεν ειναι ακατορθωτη και μονο απο πεισμα το εβγαλαν πολλες γυναικες μικροκαμομενες για να μην ακουγονται σχολια οτι οι γυναικες μπαινουν με αλλα μετρα και αλλα σταθμα(οτι ειναι ευνοημενες)... και σας το λεει μια γυναικα που σημερα ετρεχα με ενεση και 2-3 παυσιπονα και μου ρωτουσαν οι αξιωματικοι αν ειμαι καλα και γιατι δεν εκατσα να γινω καλα αντι να τρεχω με διαστρεμμα...
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Στις ένοπλες δυνάμεις θέλεις να μπεις όχι σε βρεφονηπιακό σταθμόΕικόνα .... ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις στην πρώτη γραμμή κάποια στιγμή και όχι να φτιάχνεις καφέδες για τους στρατιώτες.. και εκτός όλων αυτών, εάν χρειαστεί να μεταφέρεις καύσιμα σε ένα όχημα το οποίο είναι 10 χιλ. μακριά και δεν θα υπάρχει και δρόμος η έστω δεν θα υπάρχει ασφάλτηνος δρόμος, τι θα κάνεις τότε; Θα πηγαινοέρθεις 20 φορές; Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα ; Μήπως πρέπει να τ' αφήσεις καλύτεραΕικόνα ; Μήπως δεν είναι αυτό το άθλημα για σέναΕικόνα ; Άστο καλύτερα για κανέναν άλλο ή και άλλη που το' χει.... Εικόνα

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟς ΠΑΝΤΟΤΕ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Γιατι να αφησω κατι επειδη τραυματιστηκα την κυριακη στην προπονηση... Τα παυσιπονα ηταν για το διαστεμμα μου και οχι επειδη δεν εχω δυναμεις... Απλα δεν ηθελα να παρω αναβολη και προσπαθησα και τα εβγαλα ολα σημερα και αν με παρουν μεσα θα κανω ο, τι ακριβως χρειαστει χωρις να φοβαμαι μηπως σπασει κανενα νυχακι... και αν θελεις να κρινεια καποιον εσυ για καταλληλοτητα καλο θα ηταν να διαβαζεις ολα τα post και μετα... και παλι ομως ποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα και να αποθαρρυνεις κοσμο. εγω νιωθω καλα γιατι επελεξα να ζοριστω σημερα πολυ και με πιθανοτητα μεγαλυτερου τραυματισμου αλλά παρολα αυτα τα εβγαλα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες