Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Biku »

Δε ξερω που κολλαει τωρα αυτο που θα πω αλλα μολις μπηκα msn και ειχε ειδηση οτι παλι ειχαμε παραβιαση απο τους τουρκους στο φαρμακονησι. Εδω το βρηκα= http://news.gr.msn.com/political/article.aspx?cp-documentid=152684138 . Λετε αυριο να βγει η προκηρυξη; Μακαρι θεε μου, μακαρι, ανυπομονω. Θελω τοσο να δωσω τα χαρτια μου.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Biku έγραψε:Δε ξερω που κολλαει τωρα αυτο που θα πω αλλα μολις μπηκα msn και ειχε ειδηση οτι παλι ειχαμε παραβιαση απο τους τουρκους στο φαρμακονησι. Εδω το βρηκα= http://news.gr.msn.com/political/article.aspx?cp-documentid=152684138 .Εικόνα

Kaμία σχέση το ένα με το άλλο αλλα δεν πειράζει!Εικόνα
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Καλημερα σε ολους.Εικόνα Κοιταξα σε ολα τα site. Ακομα δε βγηκε. Εχω αρχισει να απελπιζομαι...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rafale »

Καλη μερα βικυ. Καλη εβδομαδα. Εχε υπομονη κοπελα μου
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Ποτε θα βγει αυτη Η προκηρυξη; Σημερα, αυριο και την παρασκευη εχουμε εργασιμες μερες... Τι γινεται πια; Εχουν ξεσαλωσει στο υπουργειο; Ηρθε το πασχα, ποσο ακομα θα περιμενουνε; Να ερθει η ανασταση και μετα?
athanas18
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από athanas18 »

Πηρα πριν λιγα λεπτα τηλεφωνο στο υπουργειο Αμυνας για το κοινο και μου ειπανε ισως μετα το Πασχα.
dreik
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dreik »

Ρε φιλε αν φγει πραγματικα μετα το πασχα οι πανελληνιες θα πρεπει να αργησουν να ξεκινησουν που μας εχουν ζαλισει για 14/5 η και πιο πριν
athanas18
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από athanas18 »

Σιγουρα θα βγει μετα το Πασχα αφου τα σχολεια κλεισανε σημερα. Δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισουν τοσο νωρις, λογικα περιπου 17-19Μαιου θα ξεκινησουν, θα δουμε σιγουρα στην ανακοινωση που θα βγει μετα το Πασχα και αυτη
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από lefterisg »

Και όμως η σελίδα της Σ. Μ. Υ αναφέρει οτι:
η πλήρης προκήρυξη εισαγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

www.smy.gr
ΖηναΜ.

Δημοσίευση από ΖηναΜ. »

Ολοι λενε οτι Οι πανελληνιες ξεκινανε Παρασκευη 14 Μαϊου. Εαν βγει μετα το πασχα τι προθεσμια θα δωσουν για τα χαρτια ;2 εβδομαδες ;(υπ'οψιν υπαρχουν και ειδικες κατηγοριες που χρειαζονται χρονο για τα δικαιολογητικα )

Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Μπορει να ακουστει παράξενο αλλα επειδη μεγαλη δευτερα-τριτη-τεταρτη ειναι εργάσιμες μέρες, μπορεί να βγει τότε. Δεν πιστευω πως έχει απαραίτητα σχέση με τα σχολεία και αυτό γιατι ο στρατός είναι δημόσια υπήρεσια και διαχωρίζεται από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οπώς και στα πανέπιστημια που οι δηλωσεις μαθηματων μέσω υπολογιστή είναι και στις 30 μαρτίου η 3 απριλίου. Μπορεί να κανώ και λάθος αλλα αυτή είναι η γνώμη μου
dreik
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dreik »

Εχεις δικιο παιζει να βγει την μεγαλη εβδομαδα! θα συμφωνησω! μ. δευτερα, μ. τριτη η μ. τεταρτη
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Αρα, αν βγει πριν το πασχα, σημαινει πως αυτην την εβδομαδα θα βγει. Αν δεν βγει, τοτε μετα το πασχα, που δεν πιστευω. Εκτος και αν τα αθληματα και οι εσωτερικες ειναι πιο μετα. Ετσι και αλλιως οι εξετασεις αυτες (αθληματα-ψυχοτεχνικα-υγειονομικα) ειναι γυρω στον ιουλιο. Αρα ειτε βγει αυτην την εβδομαδα, ειτε μετα το πασχα, οι ημερομηνιες ιδιες θα ειναι.
Rafael22
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Rafael22 »

AΠ οτι εμαθα απο ενα φιλο μου που τηλεφωνησε στο ΓΕΣ η προκυρηξη θα βγει την Τριτη... Οσο για τις βασεις :(ελπιζω ως υποψηφιος Ικαρος να πεσει τουλαχιστον στην Σ. Ι αλλα για ΣΜΥ ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα ανεβει λογο της μεγαλης πτωσης που ειχε και το ιδιο για την ΣΣΕ αφου ειναι σε χαμηλα επιπεδα (περιπου 16.300 μορια τα οπλα)
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Σε ευχαριστουμε.:) ξερεις αν η Σ. Μ. Υ. Θα ανεβει πανω απο 14.400; Μακαρι θεε μου, να μην ανεβει πανω απο εκει, μακαρι. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εγω ειμαι σε διακοπες και θα στειλω τα μισα χαρτια απο εδω και τα αλλα μισα θα τα δωσω κατ'ευθειαν στη Σ. Μ. Υ. Επειδη μενω στα Τρικαλα. Αν τα επικυρωσω τα μισα απο το αστυνομικο τμημα εδω και δωσω τα αλλα μισα εκει, θα υπαρξει προβλημα; Βεβαια μολις βγει η προκηρυξη θα τηλεφωνησω στη Σ. Μ. Υ. Για να μαθω αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κατι και αν μπορειτε να με βοηθησετε. Σας ευχαριστω για οποια απαντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Biku την Κυρ Μαρ 28, 2010 6:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης