Πώς μας βλέπουν οι Τούρκοι

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
αιας

Δημοσίευση από αιας »

Η περιοδικα επαναλαμβανομενη ενταση (με Κυκλο δεκαετιας) δεν ειναι πιθανο να τροφοδειται ευκαιριακα; Υπαρχει περιπτωση να ειναι πολιτικη; Πιστευω οτι γινεται χρηση της ως βαλβιδα εκτονωσης εσωτερικων κρισεων, ερμηνευεται ομως ως παγια τακτικη; Δεν ειναι λαθος τα συντεχνιακα μας ζητηματα να γινονται το κεντρο του κοσμου; Θεωρουμε πιο πιθανο να δημιουργουμε ενταση για να ξεχαστει το οικονομικο προβλημα η ειναι πιο πιθανο η οικονομικη μας κατασταση να μας κανει πιο ευαλωτους;

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GenerX »

Με τους πολιτικούς, ποτέ δεν ξέρεις.

Τις συμφωνίες που κάνουν κάτω από το τραπέζι και τα ανταλλάγματα που προσφέρονται τα μαθαίνουμε κατόπιν εορτής.

Εμένα το ιδανικό που θα έπρεπε να γίνει για τις φρεγάτες που μπαινοβγαίνουν τόσο μέσα στα σύνορα τα Ελληνικά είναι 1. Προειδοποίηση όταν τα παραβιάσει.2. Προειδοποίηση για άμεση αποχώρηση.3. Βύθιση φρεγάτας.

Όλο αυτό σε διάστημα 5 λεπτών ξέρω γω.

Όταν όμως γίνεται τόσο απρόκλητα, τόσο περίεργα, ε, εντάξει, πιστεύω πως είναι στημένο παιχνίδι.

Δεν κατέχω την αλήθεια, ωστόσο, αυτή δεν την κατέχει κανείς μας.

Αν είμαστε τόσο ηλίθιοι -που δεν πιστεύω πως είμαστε, ακόμα και τα πολιτικά μας φυντάνια- που αφήνουμε τουρκικές φρεγάτες να κάνουν βόλτες, ε, αυτό είναι πέρα από την δική μου λογική, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Την Τουρκική πλευρά δεν την εξετάζω καθόλου, καθώς δεν με ενδιαφέρει.

Θα μπορούσα να πω πως με αυτές τις ενέργειες έχεις τους καυλωμένους Τούρκους να χαίρονται και να νιώθουν... Υπερήφανοι που κάνουν ό, τι γουστάρουν στην Ελλάδα και από την άλλη πλευρά, βάζεις τους Έλληνες να μη δίνουν (και όχι ξεχάσουν) σημασία στα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία θα βρεθούν.

Βολεύει και τις δυο πλευρές για μένα.

Ταυτόχρονα, οι πολιτικές ηγεσίες κρυφογελάνε που ξεγελάνε έτσι τους λαούς τους.

Αυτή είναι η δική μου οπτική.
αιας

Δημοσίευση από αιας »

Οταν εχεις οικονομια που δεν αντεχει ουτε τον θορυβο μιας τουφεκιας, δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε τοσο.(αρα οχι βυθιση). την αλλη πλευρα πρεπει να την εξεταζεις γιατι δεν ημαστε μονοι μας στον κοσμο, μας επηρεαζει.

για τους Πολιτικους συμφωνω. Οι τουρκοι περιμεναν/περιμενουν πολλα απο τον γιωργακη, τουλαχιστον "διαλογο"-μοιρασια.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Την άλλη πλευρά δεν την εξετάζω ως προς τις πολιτικές τις επιδιώξεις, καθ' ότι Έλληνας είμαι και δεν παίρνουν αποφάσεις για την καθημερινότητά μου. Υπό αυτή την οπτική το λέω.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Επίσης αια, σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνει κάθε κράτος πόση αξιοπρέπεια έχει. Ξέρω πως δεν μπορείς (πολιτικά) να βυθίσεις μια τουρκική φρεγάτα, ξέρω και τις οικονομικές συνέπειες. Καλά, δεν τις ξέρω ακριβώς, απλά τις φαντάζομαι.

Ωστόσο, κάποια πράγματα έχουν παραπάνω σημασία.

Και η ενέργεια αυτή θα ήταν καθαρά αμυντική και διόλου επιθετική.

Αν ήμουν σε θέση, θα αναλάμβανα το κόστος μιας τέτοιας πράξης, ή έστω, θα ήμουν διατεθειμένος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GenerX την Παρ Μαρ 26, 2010 9:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από TOPOL-M »

GenerX έγραψε:Την άλλη πλευρά δεν την εξετάζω ως προς τις πολιτικές τις επιδιώξεις, καθ' ότι Έλληνας είμαι και δεν παίρνουν αποφάσεις για την καθημερινότητά μου. Υπό αυτή την οπτική το λέω.
Αμα δεν "εξετάζεις¨αγόρι μου τις επιθετικές και εδαφικές βλέψεις τους τότε τι να σου πω.

Συνέχισε να ζεις Στον θαυμαστό κόσμο της Νάρνια

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Πιο πάνω δεν είδες που μιλάω για βύθιση τουρκικής φρεγάτας ύστερα από προειδοποιήσεις και την χαρακτηρίζω καθαρά αμυντική ενέργεια ;
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από TOPOL-M »

http://www.giritturk.com/ Gener όι "φίλοι" μας οι Τούρκοι έρχονται για τουρισμό.

βγ

Δημοσίευση από βγ »

Όπως και να έχει το πράγμα οι Μογγόλοι ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ πολίτες δεύτερης κατηγορίας, κοινώς ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Πάντως παρατηρώ ότι όλο και περισσότερες 'διενέξεις' δημιουργούνται μεταξύ κάποιων χωρών και των Μογγόλων... Πολύ αεράκι έχουνε πάρει και λογικά θα τους 'παρει' κανας διάολος αργά ή γρήγορα!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Από πότε ρε τσακάλι οι πολίτες δεύτερης κατηγορίας είναι υπάνθρωποι;

Κοιτάξτε πως προσπαθούν κάποιοι να νιώσουν ανώτεροι...

Α ρε Ελλαδάρα τι ανθρώπους βγάζεις...
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

ΤΟPOL οι μόνοι εχθροί μου από Τουρκία είναι οι φασίστες Τούρκοι. Με τους άλλους δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε εγώ, ούτε αυτοί.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

GenerX έγραψε:ΤΟPOL οι μόνοι εχθροί μου από Τουρκία είναι οι φασίστες Τούρκοι. Με τους άλλους δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε εγώ, ούτε αυτοί.

Αυτοι που παραβιαζουν καθημερινα εναεριο χωρο και υδατα ειναι φασιστες ή δε σε ενοχλουν;
Αυτοι που διεκδικουν ελληνικη γη; Αυτοι που εισεβαλαν στην Κυπρο και εσφαξαν ηταν φασιστες;

Εμενα εχθρος μου απο Τουρκια ειναι το Tουρκικο κρατος. Δεν ειμαι τοσο κολλημενος να βλεπω ακροαριστερους και ακροδεξιους εχθρους.
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από peter1992 »

Ετσι ετσι το μισος ειναι δικαιολογημενο θα ερθει ο καιρος που θα κανουμε την Τουρκια να πληρωσει για τα εγκληματα κατα του εθνους και της ανθρωποτητας γενικα

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Θα την κάνουμε να πληρώσει σε ευρώ ή σε δολάρια ;1.31 είναι η ισοτιμία τώρα.

Σε δραχμές μόνο αν βγούμε από την Ευρωζώνη.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Θα την γα... Την που... Την Τουρκια!@

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης