Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
24
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από 24 »

peter1992 μπραβο που το ξετρυπωσες (ετσι να βλεπουν μερικη)

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από peter1992 »

Δυστυχως η θητεια δεν αυξανεται και οι μοναδες μενουν χαμηλη στελεχωση
max efron

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από max efron »

Τι λεται ρε πατε μετα καλα σασ, θα γεινη παραπανω η θειτια, δεν παι καλα ο ελλινηκος στρατοσ, παλι καλα που εγω μενω στο los angeles και τωρα ειρθα για διακοπεσ, επειδη μετα εχω γειρισματα. Ελληνας ειμαι, αλλα δεν ειπαρχη περιπτοση να παρατισω την καργιερα μου για των ελληνικω στρατο με καμια δυναμι μα με καμια. Και δευτερων εχω παρι αμερικανηκη υπικοτιτα. Παιδια να φυγεται να παται σε καμια αλλοι χωρα...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

Με τέτοια ελληνικά που γράφεις και εμείς για Αμερικανό θα σε περνάγαμε πάντως...
Χρήστος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Χρήστος »

Τελικα τι κανουμε; Να περιμενο 1 χρονο ακομη να μπω του χρονου τον αυγουστο; Η να παρατησω προσορινα την σχολη και να παω τωρα; Δηπαδη τςρα αυγουστο δεν προλαβαινω αρα νοεβρη και ας ελπισουμε να ειναι 9μηνο ακομη!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Να πας νοεμβρη να τελειωνεις για να μπορεσεις ανετα μετα να βαλεις τη ζωη σου σε ταξη
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

Να τελειώσεις τη σχολή σου και μετά να πας στρατό. Αν διακόψεις τις σπουδές δύσκολα θα εγκλιματιστείς πάλι.

Και η θητεία δεν έχει πει κανείς επίσημα ότι αυξάνεται.

Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Όσο για τον φίλο που ρωτάει για την σχολή, μην ακούς τον κάθε παπαρδέλα, τράβα αν σου μένουν πολύ λίγα μαθήματα για πτυχίο γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο yandr δύσκολα θα ξαναμπείς εντός κλίματος αν διακόψεις την σχολή για ένα χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 08, 2010 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημητρης Κ.

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Δημητρης Κ. »

Πανεξυπνος έγραψε:Μα καλά βασίζεστε σε ένα blog του κώλου και το θεωρείτε επίσημη ανακοίνωση;
έλεος.
ο άλλος λέει "τι λέγανε το '05-'06...
όοοοο, τι νά'ναι αυτός, καλά, φαίνεται και από την ορθογραφία του ότι δεν σκαμπάζει.
περίμενε το 6μηνο εσύ!
Και γω Αύγουστο μπαίνω. Αγωνία υπάρχει.
φίλοι οι καιροί αλλάξανε.
Η κρίση "διώχνει" 3.000 εποπ.
Αυτές τις θέσεις ποιοι θα τις καλύψουν;
Δεν λέω ότι θα γίνει 14 μήνες ή 16 κλπ που ακούμε.
Δεν λέω όμως ότι θα μείνει ως έχει.(εννοείται πως αποκλείω όμως την μείωση της θητείας.)
Κατακρίνω απλά όλους όσους πετάνε την βλακεία τους. Έλεος. Σκεφτείτε λίγο.
μέχρι τότε περιμένουμε. Μέχρι να δούμε επίσημη, ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση που να το δω να το λέει σε video ο Βενιζέλος και όχι το blog της Μαλακάσας και του Τζιμπουντί...
υπάρχει τέτοιο βίντεο;

Βρε γελοίε και κομπλεξικέ. Μπορείς Να μου εξηγήσεις τον λόγο που σχολιάζεις με αρνητικό τρόπο την ορθογραφία του ανθρώπου; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την εξυπνάδα ενός Άτομο Από Την ορθογραφία; Τέλος Πάντων... Δεν Καταπιάνομαι Με γελοίους σαν εσένα.

Ο μόνος λόγος που κάνω το συγκεκριμένο post Είναι, Άπλα Για να σου δώσω ένα επίσημο link στο οποίο είναι καταγεγραμμένη η διάψευση Βενιζέλου Περί Αύξησης της Σ. Θ.

Το link είναι το εξής: http://news247.gr/ellada/amyna/epistrefoyn_dynamh_kosovoy_fregata_erwthma_gia_strathgeio_larisas.173526.html

και ενημερωτικά να σου αναφέρω ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει πάνω Από 25.000 επισκέπτες Ημερησίως.(Αν δεν μπορείς να πιστέψεις ούτε αυτό, Τότε Απλά ρίξε μια Ματιά Στο link: http://bizinformation.org/gr/www.news247.gr )

Την επόμενη φορά να είσαι πιο ευγενικός!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 13, 2010 8:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Black_Knight »

Δημητρης Κ. έγραψε:Βρε γελοίε και κομπλεξικέ. Μπορείς Να μου εξηγήσεις τον λόγο που σχολιάζεις με αρνητικό τρόπο την ορθογραφία του ανθρώπου; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την εξυπνάδα ενός Άτομο Από Την ορθογραφία; Τέλος Πάντων... Δεν Καταπιάνομαι Με γελοίους σαν εσένα.

... Την επόμενη φορά να είσαι πιο ευγενικός!

εσυ μια φορά τωρα εγινες πιο αγενης
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από patriot »

Δημητρης Κ. έγραψε:
Πανεξυπνος έγραψε:Μα καλά βασίζεστε σε ένα blog του κώλου και το θεωρείτε επίσημη ανακοίνωση;
έλεος.
ο άλλος λέει "τι λέγανε το '05-'06...
όοοοο, τι νά'ναι αυτός, καλά, φαίνεται και από την ορθογραφία του ότι δεν σκαμπάζει.
περίμενε το 6μηνο εσύ!
Και γω Αύγουστο μπαίνω. Αγωνία υπάρχει.
φίλοι οι καιροί αλλάξανε.
Η κρίση "διώχνει" 3.000 εποπ.
Αυτές τις θέσεις ποιοι θα τις καλύψουν;
Δεν λέω ότι θα γίνει 14 μήνες ή 16 κλπ που ακούμε.
Δεν λέω όμως ότι θα μείνει ως έχει.(εννοείται πως αποκλείω όμως την μείωση της θητείας.)
Κατακρίνω απλά όλους όσους πετάνε την βλακεία τους. Έλεος. Σκεφτείτε λίγο.
μέχρι τότε περιμένουμε. Μέχρι να δούμε επίσημη, ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση που να το δω να το λέει σε video ο Βενιζέλος και όχι το blog της Μαλακάσας και του Τζιμπουντί...
υπάρχει τέτοιο βίντεο;

Βρε γελοίε και κομπλεξικέ. Μπορείς Να μου εξηγήσεις τον λόγο που σχολιάζεις με αρνητικό τρόπο την ορθογραφία του ανθρώπου; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την εξυπνάδα ενός Άτομο Από Την ορθογραφία; Τέλος Πάντων... Δεν Καταπιάνομαι Με γελοίους σαν εσένα.

Ο μόνος λόγος που κάνω το συγκεκριμένο post Είναι, Άπλα Για να σου δώσω ένα επίσημο link στο οποίο είναι καταγεγραμμένη η διάψευση Βενιζέλου Περί Αύξησης της Σ. Θ.

Το link είναι το εξής: http://news247.gr/ellada/amyna/epistrefoyn_dynamh_kosovoy_fregata_erwthma_gia_strathgeio_larisas.173526.html

και ενημερωτικά να σου αναφέρω ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει πάνω Από 25.000 επισκέπτες Ημερησίως.(Αν δεν μπορείς να πιστέψεις ούτε αυτό, Τότε Απλά ρίξε μια Ματιά Στο link: http://bizinformation.org/gr/www.news247.gr )

Την επόμενη φορά να είσαι πιο ευγενικός!

Ποιά επίσημα site 25000 αναγνώστες και blog του κ*λου και ***** ρε παιδιά; Το μόνο ΕΠΙΣΗΜΟ και ΑΡΜΟΔΙΟ site που μπορείες να βασιστείς και πρέπει να πιστέψεις είναι αυτό της στρατολογίας ή το www.army.gr Ή την υπουργική απόφαση-ΦΕΚ που θα βγει ΑΝ βγει. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Υπαρχει η δυνατοτητα στο πλαισιο που γραφετε ο ορθογραφικος ελεγχος για τυχον ορθογραφικα λαθη. Μπορειτε να το χρησιμοποιειτε. Ειναι το πρωτο απο αριστερα. "ορθογραφικος ελεγχος".

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Ιουν 15, 2010 12:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ »

Να σας κανω μια ερωτηση; Ο αδερφος μου κανονικα παρουσιαζεται στο στρατο τον αυγουστο και ακουγονται τα εξης σεναρια:1) οτι θα υπηρετησει αντι για 9 μηνες που ειναι το κανονικο 12-14 μηνες,2) οτι θα παρουσιαστει ενα μηνα πριν δηλαδη ιουλιο. τι ισχυει τελικα και τι οχι; Οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει. ευχαριστω!
Νικος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Εκοψα την αναβολη χθες για να μπω νοεμβριο. Ελπιζω να μην ισχυει κατι για 14μηνα κ 20μηνα... ! Απο στρατολογια μου ειπαν για 9 μηνες κανονικα. Τωρα τι θεος τους λατρευει και αυτους, αλλο θεμα.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από TasosOPC »

Νικος έγραψε:Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Εκοψα την αναβολη χθες για να μπω νοεμβριο. Ελπιζω να μην ισχυει κατι για 14μηνα κ 20μηνα... ! Απο στρατολογια μου ειπαν για 9 μηνες κανονικα. Τωρα τι θεος τους λατρευει και αυτους, αλλο θεμα.

Δεν έχει ειπωθεί κάτι για αύξηση θητείας προς το παρών.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης