Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vaggelis17
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από vaggelis17 »

Δεν παιζει κατι τετοιο επειδη τι θα γινει πια; Ακομα πιο μειωμενη θητεια; Ελεος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για τον στρατό υπάρχει η σκέψη κάποια στιγμή να γίνει μόνο επαγγελματικός. Γι'αυτό παίρνουνε και επαγγελματίες οπλίτες
ΒΜ

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΒΜ »

Παιδιά, έμαθα από φίλο του ξαδέρφου της γκόμενάς μου ότι από Αϋρουστο η θητεία πάει 18 μήνες, με προοπτική το 2011 να γίνει 26 μήνες! Δεν είναι ραδιοαρβύλα, είναι έμπιστη πηγή. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ!

(Μην γράφετε βλακείες... )

ipopsifios

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ipopsifios »

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατι ακούγετε πολυυυυ... Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ο στρατός απο το νέο έτος ή είναι ραδιοαρβύλα... ; Κατι λένε για 14μηνο... Ισχύει; Γιατι έχουμε πολλες υποχρεώσεις... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Και οστρατος υποχρεωση ΕΙΝΑΙ!
Lef

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Lef »

Θα μπω τον Νοέμβρη και απογοητέυτηκα έμαθα απο έγκυρη πηγή πως ο στρατός θα γίνει 16χρόνια Εικόνα μου το είπε ο ξαδερφος της κοπέλας του αδερφού μου που είναι κολλητός με τον ανηψιό του περιπτερά που ο αδερφός του είναι κολλητός με τον βενζινά του οδηγού του υππουργού.
Guest

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Guest »

Λοιπόν, μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Παπανδρέου.Μου είπε ότι η θητεία θα είναι υποχρεωτική από τα 7 έως τα 60. Στα πρότυπα των αρχαίων Λακεδαιμόνιων, στα 7 το παιδί θα πηγαίνει στο στρατόπεδο και ο στρατός θα αναλαμβάνει τα πάντα.

Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

KΑλές οι ***** παιδιά αλλά ας σταματήσει καταντάει κουραστικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt.Tsakalof την Πέμ Μάιος 13, 2010 6:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alekos

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από alekos »

Καλα ρε νουμερα 17χρονα δεν ντρεπεστε να λετε αηδιες, εχει ανακοινωθει τιποτα η εχουν γραψει οι φυλλαδες; Σεβαστειτε τον κοσμο που μπανεi τον αυγουστο kai exei kanei to προγραμα του. αντε μαμοθρευτα με τις πηγες σας.
Λεφος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Λεφος »

Πεδες γεια σας, ειμαι στο στρατο αυτη τη στιγμη και πληροφοριακα θα ηθελα να σας πω οτι 2 διαφορετικοι αξιωματικοι απο 2 διαφορετικα στρατοπεδα ειπαν οτι θα αυξηθει η θητεια το πολυ μεχρι το νοεμβρη σε 14μηνο...
Τωρα θα με ρωτησετε γιατι το ειπαν σε εμας και το οτι αν ειναι ψεματα γιατι το λενε... Δεν ξερω εγω απλα γκουγκλαρα και βρηκα αυτη τη σελιδα και ειπα να μοιραστω μαζι σας αυτο που ακουσα... Επισης οντος δεν ειδα οπως λετε να αναφερετε (τουλαχιστον ακομα) κατι επισημο... Σκεφτειτε ομως και το ενδεχομενο να ξερουν κατι παραπανω αυτοι μεσα απο κανα ΓΕΣ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Στο ΓΕΣ το μόνο που ξέρουνε είναι τι ώρα φεύγουνε το μεσημέρι και πότε είναι αργία για τον στρατό. Λοιπόν ας τελειώνει αυτό το θέμα. Όταν και αν βγει κάτι επίσημο. Τότε το ξανασυζητάμε
vaggelis17
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αύξηση θητείας (2010)

alekos και εγω 14μηνο θα κανω μετα τον αυγουστο δεν ειναι μ******ες αυτα οπως επισης δεν χρειαζεται να βγει φυλλαδα
vaggelis17
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αύξηση θητείας (2010)

Η 14μηνο η 16μηνο η αποφαση θα βγει μετα τις 14 με 15 αυγουστου
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Lock »

vaggelis17 έγραψε:Η 14μηνο η 16μηνο η αποφαση θα βγει μετα τις 14 με 15 αυγουστου

να ρωτησω κατι; Δεν ισχυει το ότι με οσους μηνες παρουσιαστει καποιος με τοσους θα βγει;
δλδ εμεις του Αυγουστου μπορει να μας πουν λιγο πριν μπουμε, ξερετε ανεβηκε η θητεια;

παντως μην παραπληροφορειτε, μερικοι εχουν ενα καποιο αγχος. Ας περιμενουμε τπτ επισημο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Μιλάμε υποθετικά. Αν σου έρθει το χαρτί να μπεις 12 αυγούστου. Και βγει ανακοίνωση για αύξηση θητεία 2 μέρες πριν. Θα κάνεις 14. Λέμε τώρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης