Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμπληρωνω η να επιασε σε ολα τα αθληματα τα ορια κ σε ενα να μην τα επιασε
Anonymous

Το 1000 αρι αμα το κανεις γυρο στο 4:30-4:35 και το οριο ειναι 4:20 θα εχεις πρόβλημα; και επισης πως σας βαζουν να τρέξετε το 1000 αρι ;20 ατομα μαζι για παραδειγμα; Ας απαντήσει καποιος που έδωσε φέτος.
Ευχαριστώ.
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

Μαλλον θα εχεις προβλημα ναι, αλλα ποτε δεν ξερεις...
Δεν εδωσες ακομα ετσι; Βαλε τα δυνατα σου να το βγαλεις τουλαχιστον στο 4.20
Τρεχουν 10 ατομα τη φορα...
lolita

Δημοσίευση από lolita »

stella έγραψε:Συμπληρωνω η να επιασε σε ολα τα αθληματα τα ορια κ σε ενα να μην τα επιασε

Αν δεν τα καταφερεις ακομα και σε ενα ναι, λογικα δεν θα περασεις...
Ηδη ειναι αρκετα ελαστικοι με τους χρονους κτλπ...
AsTrIxAtiGMa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AsTrIxAtiGMa »

Λες οτι ειναι ελαστικοι με τους χρονους. ε αμα το 4:30 δηλαδη +10 sec δεν ειναι ελαστικοι; τοτε για τι ελαστικοτητα μιλας ; :P
Οχι ακομα δεν εχω δωσει. στις 12/12 δίνω. Απλα το 1000αρι το τρεχω γυρω στα 4:30
lolita

Δημοσίευση από lolita »

lolita έγραψε:Κοιτα zzzzzz ηταν λιγο ξεφτιλα την μερα που εδωσα εγω...
Χωρις να ειμαι σιγουρη, νομιζω οτι τα χρονομετρα ηταν χαλασμεναΕικόνα
Το υψος μου φανηκε υπερβολικα χαμηλο,
Μαλλον και το μετρο ειχε προβλημα στο μηκος, αντε 3μετρα να ταν η γραμμη,
Καμψεις οπως να ναι και 1 εκανες 3 μετρουσαν,
Σε μερικα κανιστρα ειχε χυθει το νερο(- πολλα κιλα)
Σφαιρα,3μπαλλες ειχε, οι 2 ηταν ελαφριες
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΜΕ!
καταλαβες; ;
AsTrIxAtiGMa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AsTrIxAtiGMa »

Εγω το 4:30 to κανω με κανονικο χρονόμετρο. με χαλασμένο ποσο λες να παει ; Εικόνα
lolita

Δημοσίευση από lolita »

Χα! Θελουν τουλαχιστον σε 4.20 να το βγαλεις,"τουλαχιστοοοοοον"...
Οπως και να χει με χαλασμενα η μη αν σου πουνε πανω απο 4.20 να ανησυχεις...
Και δλδ 10sec πανω εισαι μονο ε;
Εε τρεξε πιο γρηγορα στα τελευταια 100μετρα να βγει στο χρονοΕικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

nikos86 έγραψε:
tzovana18 έγραψε:εκει εβλεπες οτι να ναι σου λεω τιποτα σιγουρο ειναι μερες που μπορει να ειναι υπερβολικα ελαστικοι και αλλη μερα αμα δν περασεις τα ορια να σε κοψουν τι ψαχνεις να βρεις; Ολα εκει ειναι εικονικα εμενα μου ειπαν ποιος περασε περασε δν ξερω αν υσχυει αυτο γιατη να σας πω κατι;
Καποιος που δν περασε τα ορια και εκανε τα αθληματα μουφα αμα ηταν αξιοκρατικα θα στο λεγανε εκεινη την στιγμη οτι κοβεσαι αντε γεια, αλλα δν ειναι ετσι οταν τελειωσοιυν με το καλο τα αθληματα ολα τα χαρτια τον υποψηφιων θα αποσταλουν στο γες σε μια επιτροπη και εκει θα δουνε ποιος εχει το καλο βισματακι θα περασει και αντε απο τυχη απο καθαρα τυχη καποιον μπορει και σε μενα να περασουμε επιλαχοντες οι θεσεις ειναι 1,700 σφαγη γινεται οι υσχυροτεροι θα ειναι μεσα τον ιανουαριο, αυτα μου ειπαν αυτα ακουσα αυτα λεω, και πιστευω πως και εσεις τα ξερετε, εδω η αλλη μου κλεγοταν για το υψος που το εκοψαν επειδη ηταν 1,63 δηλ τωρα τι να πεις εδω κοπηκαν ντερεκια σωματαραδες που ειχαν υπηρετησει ειδικες αλλα που ειναο ακομα και φανταροι τι να κανουν αυτοι να βαλουν φωτια σε καθε γωνια; Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δν μπορω να το καταλαβω αυτο οτι να ναι ακουμε παντως εχω ξενερωσει με την ολη φαση ειλικρινα δν περιμενα οτι ολα λειτουργουν υπο βισμα ακομα και στο σουπερ μαρκετ δν σε παιρνουν αμα δν ξερεις καποιον θα σε παρουν στο στρατο; Και μαλιστα σε δημοσιο; Οποιος νομιζει οτι εχω αδικο η υπερβαλω να μου το πει κανεις δν ειναι τελειος και δν το παιζω εξυπνη θα ηθελα να ακουσω και την γμωμη σας, φιλακια! !
Ξεχωριζεις για την θρασυτητα σου και οχι για την εξυπνδα σου. αποδυκνυεις το κακομαθημενο κοριτσακι που το βισμα του εταξε μια θεση εποπινας και εχει τον αερα της νιβας στο site, και καλα δικαιολογεις τις δυναμεις σου εκ των προτερων. εφοσον σου Δωσαν παραταση πως μπορεις και λες οτι θα σκισεις αυριο; αποκαλυπτεις απο τα λεγμενα σου οτι μονο με βισμα μπορεις να περασεις αφου φασκεις και αντιφασκεις συνεχως χωρις να εχει σταθερη ροη ο λογος σου ( λεμε τωρα ). παντως το βισμα σου σου εμαθε καλα πως θα λειτουργησει η ολη φαση. συγχαρητηριαΕικόνα

Διαφωνω μαζι σου... Αυτο που βροντοφωναζει η κοπελα ειναι πως χωρις ισχυρο μεσον ανθρωπος σωστος δεν γινεσαι... Για να γινεις κατι στη ζωη σου πρεπει να φιλας κατουρημενες ποδιες και οπως καταλαβες ειναι αρνητικη με αυτη την σταση που επικρατει στην Ελλαδα! ! Ουτε προσπαθει να πουλησει μουρη ή να το παιξει κάποια, απλα παλευει για να καταφερει αυτο που θελει κ επιθυμει! Σε τι εχει αδικο; Στο οτι πλεον εργαζομενος Ελληνας=βυσμα; την αληθεια λεει, στην Ελλαδα πλεον δεν εχουμε αξιοκρατια αλλα βυσματοκρατια... Επιβιωνει οποιος εχει την καλη βυσματαρα... Και λυπαμαι για την καταντια μας, λυπαμαι που εχουμε γινει ετσι
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ακριβωσ illy μου αυτο ακριβωσ που λεσ εννοω η εγω δν το εθεσα καλα η ο ανθρωποσ εχει προβλημα και εκατσε και εγραφε ενα σωρο ***** για μενα που στο κατω κατω δν με ξερει για να αναφερει την γνωμη του για μενα, αλλα οπωσ σου ειπα ο καθενασ το μακρυ και το κοντο του οτι θελουμε ακουμε και δν μπορω να το καταλαβω αυτο. Εγω λεω πωσ και ο καλυτεροσ να εισαι αμα δν εχεισ καποιον στοιχειοδη ατομο να σε σπρωξει πασ χαμενοσ και ποσο μαλλον σε μια θεση του δημοσιου, η αληθεια μασ ποναει ολουσ μασ μα ετσι ειναι η βισμοκρατια θα υπαρχει μεχρι να τελειωσει και ο κοσμοσ, σε αυτο που με ρωτησεσ για τα αθληματα και δν σου απαντησα να ξερεισ οτι εσκισα, οπωσ ειχα πει δν θα αφηνα δευτερολεπτο να παει χαμενο τα πηγα πολυ ωραια και καλα, αντε αγαπη να δωσεισ και εσυΕικόνα
Anonymous

Ας κανεις το 1000 και σε 4,25... δεν σε κοβουν... στην δικια μου ομαδα που εδινα εγω ημασταν κοπελες που τρεξαμε το 1000 και η τελευαταια το πηγε 4,30 και ομως μας περασαν ολες... δε νομιζω να σε κοψουν για δευτερα παραπανω... τωρα αν ερθει καποιος να το κανει σε 5 λεπτα και 6 ε τοτε εχει κοπει... λογικο ετσι! αλλα οτι ειναι ελαστικοι ειναι. και μαλιστα ολα τα αθληματα συμψιφιζονται αν τα εχεις παει καλα στα υπολοιπα κια εισαι τελεια δεν θα σε κοψουν στο 1000 για λιγα δευτ. παραπανω... αυτα μας τα ειπε ο λοχαγος εκει που εδινα... ! καλη επιτυχια!
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

Εδωσα κ περυσι κ φετος στον συγκεκριμενο διαγωνισμο κ υπηρχαν διαφορες στην διεξαγωγη των αθληματων πχ περυσι καναμε ολα τα αθληματα χωρις να ξερουμε τους χρονους κ στο τελος περναγαμε απο την επιτροπη κ μας ελεγε αν ειμαστε ικανοι η οχι φετος καναμε ολα τ αθληματα κ μας ειπαν οτι δεν κοβετε κανεις πχ. μπορει εσυ να μην πηγες καλα στο μιλι αλλα να πηγες καλα στο κατοσταρι κ με αυτο τον τροπο μαζευουμε μορια αυτο γινεται γιατι περυσι μπηκανε ατομα που ειχαν κοπει στα αθληματα κ εγινε γνωστω κ για αυτο για να μην εχουν προβλημα πιστευω οτι το αλλλαξαν για να μην μπορει κανεις να κανει παραπονα Β υ ς μ α !
Anonymous

Aleka τι ειδικοτητα δηλωσες;

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

katerina έγραψε:Aleka τι ειδικοτητα δηλωσες;

Επιμελητης χρηματικου

Anonymous

Και γω την ιδια δηλωσα! ξερεις ποσοι δηλωσαν αυτη Την ειδικοτητα; ειμαστε αρκετες/οι; εμαθα πως θα πρεπει να εχουμε συγκεντρωσει πολλα μορια για να εχουμε ελπιδες, γιατι υπαρχουν πολλες αιτησεις απο υποψηφιους πανεπιστημιου. πιστευεις πως ειναι μονο βισματικες θεσεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: aristea και 4 επισκέπτες