Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔρΤσιβάγκο

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΔρΤσιβάγκο »

Snakesh*t έγραψε:Λόγω περικοπών.
Λόγω περικοπών μπορεί πολύ απλά να ''φορτώσουν'' υπηρεσίες τους πάντες και τα ΕΠΟΠ να κάνουν 15 υπήρεσίες και οχι 5, άδειες κομμένες και τέλος το πρόβλημα ούτε αύξηση θητείας και περικοπές στο προσωπικό.

Με λίγα λόγια ο στράτος θα γίνει στρατός και όχι καρναβάλι που είναι τώρα

Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Snakeshit »

Ηδη παίρνουν λιγότερους ΕΠΟΠ και λιγότερα στελέχη. Πως θα καλυφθεί το κενό;

Guest

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Guest »

Έχω ακούσει διάφορες φήμες ότι η θητεία απο τον Άυγουστο θα αυξηθεί πάλι στους 12 μήνες (ίσως κ παραπάνω) λόγω περικοπών των μόνιμων. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες γιαυτό το θέμα; Ισχύει όντως κάτι τέτοιο ή είναι απλά φήμες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άντε πάλι τα ίδια... Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Η θητεία παραμένει 9μηνη
Guest

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Guest »

(Δεν ύξερα ότι υπήρχε ήδη topic γιαυτό το θέμα. Με συγχωρείτε. Απλά μεταφέρθηκε εδώ και το δικό μου topic) Διάβασα τις προήγουμενες απαντήσεις και εγώ προσωπικά τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα. Ευχαριστώ

stathis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από stathis123 »

Υσχηει αυτο που ακουστικε για τα 14μηνα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μην λέμε τα ίδια πράγματα 1000 φορές. Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα η θητεία παραμένει 9μηνη
Kwstas88EMA

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Kwstas88EMA »

Έτυχε απο σπόντα να δω τη κουβέντα... Παίδες πηγαίνετε όσο πιο νωρίς μπορείτε φαντάροι να φεύγει αυτό το βάρος απο πάνω σας... Κάνω 9μηνο αλλά και 12-14μηνο περνάει ήδη 5 μήνες κ σε μαύρο στρατόπεδο* περάσαν μια χαρά... Μη πείτε για κούραση άντρες είμαστε. Μη ρωτήσετε οργάνωση. Στην Ελλάδα είμαστε... Στελέχη η φαντάροι; ! όπου και να πάτε θα βρείτε καλούς και κακούς... Να έχετε καλή διάθεση, θα κάνετε τα παρεάκια σας και θα περάσετε τζάμι... Για να μη σας ζαλίζω θα παρατηρήσετε στη πορεία ότι το παλούκι είναι μετά η ΖΩΗ! Και όχι τόσο η θητεία... Όσο πιο νωρίς πάρετε την απόφαση τόσο το καλύτερο...

* (88 ΕΜΑ ΛΗΜΝΟΣ... Όποιος ξέρει με καταλαβαίνει... Εμπλοκές...30 μέσα 0 έξω. Με υπηρεσιακά μόνο κ. Τ. Λ.)

Νίκος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Νίκος »

Σκοπεύω να ξεκινήσω τη θητεία μου με την ΕΣΟ του φετινού Αυγούστου. Εδώ και καιρό ακούω φήμες, κυρίως μέσα από τα στρατόπεδα, οτι η στρατιωτική θητεία θα αυξηθεί από τους 9 μήνες αρχικά στους 11 και σταδιακά στους 14. Πιστεύετε οτι ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι τι γίνεται γι'αυτούς που ίσως έχουν προλάβει να μπουν με 9μηνο;

Ευχαριστώ πολύ και καλή δύναμη σε όλους μας

Guest

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Guest »

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, μάλλον ράδιο αρβύλα ακούγεται η αύξηση. Και το λέω αυτό διότι (για πολλοστή φορά και συγνώμμη που είμαστε κουραστικοί), ότι δεν έχουμε τίποτα απολύτως επίσημη ανακοίνωση, Συνεπώς: ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
captain

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από captain »

Και εγω πηρα την πρωτη μου αδεια και ακουγα για αυξηση μες στο στρατοπεδο.αλλα το ακουσα και απο πολιτες και για 12μηνο και 14μηνο

Guest

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Guest »

captain έγραψε:Και εγω πηρα την πρωτη μου αδεια και ακουγα για αυξηση μες στο στρατοπεδο.αλλα το ακουσα και απο πολιτες και για 12μηνο και 14μηνο

Το ότι ακούγεται από χαμηλόβαθμους του στρατού αλλά και από άσχετους (δήθεν "βυσματωμένους") πολίτες δεν το κάνει λιγότερο αρβύλα... Μάλλον το αντίθετο... Ο Ε. Β. Είναι έξυπνος άνθρωπος και δεν θα διαπράξει πολιτική αυτοκτονία.Εικόνα
Stelios K.

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Stelios K. »

Γεια σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Αν θελησω να παω στρατο τον αυγουστο θα παω 9 μηνες ή 14; Απο ποτε και μετα θα ισχυουν οι 14; Ευχαριστω.
karebes

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από karebes »

Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ:http://army.gr/default.php?pname=Diarkeia_Thiteias&la=1 κάτι λέει για 14μηνο.

ξέρει κανείς τι παίζει ακριβώς;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

14 μήνες υπηρετούν οι Δόκιμοι. Καμία αλλαγή προς το παρόν και προσωπικά (το ξαναλέω) δεν βλέπω αλλαγή ούτε και στο προσεχές μέλλον.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες