Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από zzzzzz »

Καλη τυχη και καλα αποτελεσματα ευχομαι
lolita
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

Κοιτα zzzzzz ηταν λιγο ξεφτιλα την μερα που εδωσα εγω...
Χωρις να ειμαι σιγουρη, νομιζω οτι τα χρονομετρα ηταν χαλασμεναΕικόνα
Το υψος μου φανηκε υπερβολικα χαμηλο,
Μαλλον και το μετρο ειχε προβλημα στο μηκος, αντε 3μετρα να ταν η γραμμη,
Καμψεις οπως να ναι και 1 εκανες 3 μετρουσαν,
Σε μερικα κανιστρα ειχε χυθει το νερο(- πολλα κιλα)
Σφαιρα,3μπαλλες ειχε, οι 2 ηταν ελαφριες
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΜΕ!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εκει εβλεπες οτι να ναι σου λεω τιποτα σιγουρο ειναι μερες που μπορει να ειναι υπερβολικα ελαστικοι και αλλη μερα αμα δν περασεις τα ορια να σε κοψουν τι ψαχνεις να βρεις; Ολα εκει ειναι εικονικα εμενα μου ειπαν ποιος περασε περασε δν ξερω αν υσχυει αυτο γιατη να σας πω κατι;
Καποιος που δν περασε τα ορια και εκανε τα αθληματα μουφα αμα ηταν αξιοκρατικα θα στο λεγανε εκεινη την στιγμη οτι κοβεσαι αντε γεια, αλλα δν ειναι ετσι οταν τελειωσοιυν με το καλο τα αθληματα ολα τα χαρτια τον υποψηφιων θα αποσταλουν στο γεσ σε μια επιτροπη και εκει θα δουνε ποιος εχει το καλο βισματακι θα περασει και αντε απο τυχη απο καθαρα τυχη καποιον μπορει και σε μενα να περασουμε επιλαχοντες οι θεσεις ειναι 1,700 σφαγη γινεται οι υσχυροτεροι θα ειναι μεσα τον ιανουαριο, αυτα μου ειπαν αυτα ακουσα αυτα λεω, και πιστευω πως και εσεις τα ξερετε, εδω η αλλη μου κλεγοταν για το υψος που το εκοψαν επειδη ηταν 1,63 δηλ τωρα τι να πεις εδω κοπηκαν ντερεκια σωματαραδες που ειχαν υπηρετησει ειδικες αλλα που ειναο ακομα και φανταροι τι να κανουν αυτοι να βαλουν φωτια σε καθε γωνια; Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δν μπορω να το καταλαβω αυτο οτι να ναι ακουμε παντως εχω ξενερωσει με την ολη φαση ειλικρινα δν περιμενα οτι ολα λειτουργουν υπο βισμα ακομα και στο σουπερ μαρκετ δν σε παιρνουν αμα δν ξερεις καποιον θα σε παρουν στο στρατο; Και μαλιστα σε δημοσιο; Οποιος νομιζει οτι εχω αδικο η υπερβαλω να μου το πει κανεις δν ειναι τελειος και δν το παιζω εξυπνη θα ηθελα να ακουσω και την γμωμη σας, φιλακια! !
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Kallitexni μου ειμαι καλυτερα μπρω να πω ειμαι υπο φαρμακευτικη αγωγη με ενεσεις και αυριο με το καλο δινω αθληματα και θα σκισω ουτε δευτερολεπτο δν θα αφησω να παει χαμενο, γιατη με υποτιμησαν πολλα αγορια που περασα ειδικες γ1 καταλληλη για αλεξιπτωτα εγω το θελω με την ψυχη μου και θα σκισω, εσυ τι νεα καλα τα πας; Εδωσες αγαπη;
Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

tzovana18 έγραψε:εκει εβλεπες οτι να ναι σου λεω τιποτα σιγουρο ειναι μερες που μπορει να ειναι υπερβολικα ελαστικοι και αλλη μερα αμα δν περασεις τα ορια να σε κοψουν τι ψαχνεις να βρεις; Ολα εκει ειναι εικονικα εμενα μου ειπαν ποιος περασε περασε δν ξερω αν υσχυει αυτο γιατη να σας πω κατι;
Καποιος που δν περασε τα ορια και εκανε τα αθληματα μουφα αμα ηταν αξιοκρατικα θα στο λεγανε εκεινη την στιγμη οτι κοβεσαι αντε γεια, αλλα δν ειναι ετσι οταν τελειωσοιυν με το καλο τα αθληματα ολα τα χαρτια τον υποψηφιων θα αποσταλουν στο γεσ σε μια επιτροπη και εκει θα δουνε ποιος εχει το καλο βισματακι θα περασει και αντε απο τυχη απο καθαρα τυχη καποιον μπορει και σε μενα να περασουμε επιλαχοντες οι θεσεις ειναι 1,700 σφαγη γινεται οι υσχυροτεροι θα ειναι μεσα τον ιανουαριο, αυτα μου ειπαν αυτα ακουσα αυτα λεω, και πιστευω πως και εσεις τα ξερετε, εδω η αλλη μου κλεγοταν για το υψος που το εκοψαν επειδη ηταν 1,63 δηλ τωρα τι να πεις εδω κοπηκαν ντερεκια σωματαραδες που ειχαν υπηρετησει ειδικες αλλα που ειναο ακομα και φανταροι τι να κανουν αυτοι να βαλουν φωτια σε καθε γωνια; Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δν μπορω να το καταλαβω αυτο οτι να ναι ακουμε παντως εχω ξενερωσει με την ολη φαση ειλικρινα δν περιμενα οτι ολα λειτουργουν υπο βισμα ακομα και στο σουπερ μαρκετ δν σε παιρνουν αμα δν ξερεις καποιον θα σε παρουν στο στρατο; Και μαλιστα σε δημοσιο; Οποιος νομιζει οτι εχω αδικο η υπερβαλω να μου το πει κανεις δν ειναι τελειος και δν το παιζω εξυπνη θα ηθελα να ακουσω και την γμωμη σας, φιλακια! !
Ξεχωριζεις για την θρασυτητα σου και οχι για την εξυπνδα σου. αποδυκνυεις το κακομαθημενο κοριτσακι που το βισμα του εταξε μια θεση εποπινας και εχει τον αερα της νιβας στο site, και καλα δικαιολογεις τις δυναμεις σου εκ των προτερων. εφοσον σου Δωσαν παραταση πως μπορεις και λες οτι θα σκισεις αυριο; αποκαλυπτεις απο τα λεγμενα σου οτι μονο με βισμα μπορεις να περασεις αφου φασκεις και αντιφασκεις συνεχως χωρις να εχει σταθερη ροη ο λογος σου ( λεμε τωρα ). παντως το βισμα σου σου εμαθε καλα πως θα λειτουργησει η ολη φαση. συγχαρητηριαΕικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ποκαλυπτεις απο τα λεγμενα σου οτι μονο με βισμα μπορεις να περασεις αφου φασκεις και αντιφασκεις συνεχως χωρις να εχει σταθερη ροη ο λογος σου ( λεμε τωρα ). παντως το βισμα σου σου εμαθε καλα πως θα λειτουργησει η ολη φαση. συγχαρητηριαΕικόνα

: Δεν την παλευεισ με την καμια: κανονικα εδινα την δευτερα αθληματα αλλα δν μπορουσα γιατη ειχα παθει ησιακο νευρου ησιαλγεια δηλαδη με εξετασε ο γιατροσ εκει που πηγα να δωσω και μου ειπε δν γινετε να κανεισ τιποτα σημερα γιατη αμα παθεισ κατι εμενα θα τρεχουν διεγνωσε οτι ειχα προβλημα και ετσι δν ετρεξα, ξερεισ ποσο στεναχωρηθικα γιατη υπηρχαν κατι τυποι σαν εσανα και ελεγαν να το το βισμα φαινεται, οταν ειδαν ομωσ την μεση μου με τησ κολοενεσεισ που εκανα το βουλωσαν, και ευτιχωσ που ο γιατροσ μου εδωσε την παραταση γιατη αλλιωσ θα ημουν γι τα μπαζα οτι προπονησει ειχα κανει 2μηνεσ θα πηγαιναν τσαμπα, δν θα καταφερνα τιποτα και θα με κοβαν εντελωσ γιατη ουτε ενα τζοκιν δν θα μπορουσα να κανω, αισθανομαι πολυ καλητερα εκανα την αγωγη μου την φαρμακευτικη και αισθανομαι καλα και ξερεισ γιατη λεω οτι θα σκισω; Γιατη με υποτιμησαν παρα πολλοι αντρεσ ευχοντουσαν να κοπω απο παντου δν χονεψαν οτι κοπελα περασε ειδικεσ δυναμεισ και οχι αυτοι και εγω δν πηγα με σκοπο να φαω την θεση κανενοσ πηγα να διεκδηκησω μια θεση γιατη ολοι αξιζουμε ενα καλυτερο μελλον, δν ειμαι κακομαθημενο κοριτσακι ουτε το παιζω ντιβα απλψσ λεω πραγματα που ακουσα και πιστευω ουτε στο σουπερ μαρκετ δν πασ χωρισ βοηθεια να σε βοηθεισει ειναι κριμα αλλα τι να κανεισ και ο καλυτεροσ να εισαι και 10 πανεπιστημια να εχεισ τελειωσει αμα δν εχεισ εστω και αυτο το κατι να σε σπρωξει δν πασ πουθενα. Και δν λεω οτι μονο με βισμα μπορω να περασω εγ ωαλλα και καποιος οποιος σου ειπα εχει τελειωσει κατι πιο καλυτερο απο μενα και οταν ειπα για τους επιλαχοντεσ εβαλα και τον εαυτο μου μεσα δν ειπα οτι α μπω, τι να πω δν πειραζει εγω πιστευω στησ δυναμεισ μου και θα βγαλω ενα καλο αποτελεσμα αυριο αυτο που μου εμαθαν να δειξω Οι προπονυτεσ γιατη χωρισ την βοηθεια τουσ δν θα μπορουσα να βγαλω κανενα αθλημα.
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Σας παρακαλω, γραψτε τα ποστ σας με την στοιχειωδη ορθογραφια της ελληνικης γλωσσας, μας βγαινουν τα ματια για να καταλαβουμε τι γραφετε. Tzovana18 υπαρχει ενα γραμμα που λεγεται σιγμα τελικο (ς) χρησιμοποιησε το καμια φορα, ετσι για αλλαγη Εικόνα

rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rea1986 »

Καλημερα θελω να με βοηθησετε λιγο... Θελω να μου πει καποιος συνολο ειναι 4 μερες στην πεντελη στο 414 και μια μερα στη βατη για τα αθληματα; Αν μπορειτε ας μου πει καποιος δεν εχω που να μεινω και πρεπει να βρω ξενοδοχειο... Ευχαρηστω...
Dimitra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Dimitra »

Ψυχοτεχνικά, Υγειονομικές Εξετάσεις, Επιτροπή Ψυχοτεχνικών και Επιτροπή Απαλλαγών τα περνάς από το 414 στην Πεντέλη. Τα αθλήματα τα δίνεις στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη.

zzzzzz
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από zzzzzz »

Ναι ειναι 4 μερες στο νοσοκομειο και την τελευταια 5 μερα τα αθληματα στη βαρη
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από rea1986 »

Ευχαρηστω πολυ... Εγω παω 12-18...12 ειναι παρασκευη μετα σουκου δεν παω εεεε;
sotos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sotos »

Παιδια στα αθληματα τα ματακια μου ειδαν πολλα απο ατομα που εδιναν για επ. Οπ. Εβλεπεσ κοπελεσ, αλλα και αγορια να κανουν το μιλι σε 10 λεπτα και τα 1.000 σε στυλ βαδην... Τι να πω ρε παιδια! [; ) συγχαρητηρια σε οσουσ τα πηγαν αψογα στα αθληματα... Συγχαρητηρια ρε παιδια!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

rea1986 έγραψε:Ευχαρηστω πολυ... Εγω παω 12-18...12 ειναι παρασκευη μετα σουκου δεν παω εεεε;
Μόνο καθημερινές. Νομίζω ότι άλλαξαν το πρόγραμμα από 5 σε 4 μέρες. Θα σας ενημερώσουν την πρώτη μέρα.
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από rea1986 »

Δεν θα το βγαλουν στο army; Γιατι αλλαξαν; ;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια καλημερα, να ρωτησω λιγο κατι πιστευετε Οτι καποιον μπορει να τον περασουν κ ας επιασε ακομη κ σε ενα αθλημα τα ορια; ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες