Σχέση μεταξύ στρατεύσιμου και (υπ)αξιωματικού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
paris

Δημοσίευση από paris »

Αν δεν γνωριζετε το περιστατικο καλυτερα να κρατατε μικρο καλαθι. Υπαρχουν λιγοι αλλα αρκετοι τετοιοι που δυσφιμιζουν το σωμα. Εχω πεσει σε μια περιπτωση που η κοπελα ειχε φαει τοσο στενο μαρκαρισμα απο τον ανωτατο της που ζητουσε συνεχεια μεταθεση γιατι δεν αντεχε αλλο αυτη την κατασταση και αυτος της την εκοβε. Η κοπελα ηταν (ΕΠΟΠ) τυπικοτατη χωρις να εχει δωσει δικαιωματα και τελικα μετα απο χιλια δυο ζορια η κοπελα εβαλε πολιτικο μεσον για να απαλλαγη. Ο ''κυριος'' αυτος ειναι γνωστος στην μοναδα για το κυνηγη του αλλα κανενας δεν μιλαει και δεν νομιζω οτι ολες του τυχαινουν να κουνιουνται; Για αυτο παιδια καλυετρα μην κρινουμε και μην κατηγορουμε χωρις να γνωριζουμε!
paris

Δημοσίευση από paris »

Εξαλλου στο δημοσιευμα με τον ταξιαρχο αναφερει οτι δεν ειναι και η πρωτη
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για ποιό λόγο είχε ζητήσει μετάθεση; Από την στιγμή που είχε στοιχεία γιατί δεν τα έβγαλε προς τα έξω; Εγώ δεν δίνω μεγάλη βάση στο τροκτικό πολλές φορές λέει "παπάτζες"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 01, 2010 11:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φίλε αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές... Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά το πως ενήργησε και η συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και ο Ταξίαρχος.
Απο την άλλη σκέψου ότι μιλάμε για Ανώτατο Αξιωματικό λές να έπαιζε με τόση 'απάθεια' και αναισθησία την καριέρα του κορώνα - γράμματα αλλά και να επιδιώκει να εκτεθεί;
Πραγματικά δεν ξέρω !
Το troktiko γράφει ΜΟΝΟ παπάντζες !
Δεν το εμπιστεύομαι καθόλου !
paris

Δημοσίευση από paris »

Greek_Army έγραψε:Για ποιό λόγο είχε ζητήσει μετάθεση; Από την στιγμή που είχε στοιχεία γιατί δεν τα έβγαλε προς τα έξω; Εγώ δεν δίνω μεγάλη βάση στο τροκτικό πολλές φορές λέει "παπάτζες"

Ποιος θα την πιστευε οπως και ολες τις αλλες. Και στοιχεια να ειχε σπανια φθανουν στους ανωτερους. Ολοι ειχαν δει ολοι ηξεραν τι γινονταν αλλα κανεις δεν μιλουσε γιατι παραμονευε η απειλη της μεταθεσης. Οσον αφορα τον συγκεκριμενο τι νομιζετε οτι καρφωθηκε απο καποιον χαμηλοβαθμο; Οχι φυσικα καρφωθηκε απο μεγαλο κεφαλι για να του παρουν την θεση. Παιδια αφηστε το το θεμα παιζονται πολλα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δηλαδή είναι όλες αθώες ; Οκ.Εικόνα
paris

Δημοσίευση από paris »

Greek_Army έγραψε:Δηλαδή είναι όλες αθώες ; Οκ.Εικόνα

Εγω δεν ειπα κατι τετοιο, φυσικα υπαρχουν και αυτες που θα προκαλεσουν αλλα συγνωμη τωρα θελετε να μου πειτε οτι μια ΕΠΟΠ θα παραπλανησει ενα αξιωματικο και θα του δημιουργησει προβλημα; Αν δεν θελει και ιδιος δεν γινετε τιποτα. Στην περιπτωση ομως να μην θελει η ΕΠΟΠ εκει υπαρχει προβλημα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

paris έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Δηλαδή είναι όλες αθώες ; Οκ.Εικόνα

Εγω δεν ειπα κατι τετοιο, φυσικα υπαρχουν και αυτες που θα προκαλεσουν αλλα συγνωμη τωρα θελετε να μου πειτε οτι μια ΕΠΟΠ θα παραπλανησει ενα αξιωματικο και θα του δημιουργησει προβλημα; Αν δεν θελει και ιδιος δεν γινετε τιποτα. Στην περιπτωση ομως να μην θελει η ΕΠΟΠ εκει υπαρχει προβλημα.

ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκέφτεται. Και τι μπορεί να σχεδιάζει. Τελοσπάντων δεν έχει νόημα να το συζητάμε... Ο καθένας έχει την αποψή τουΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν διαφωνώ, όμως άν θέλουν και αυτές έχουν τον τρόπο τους...
Επιπροσθέτως δεν είναι καθόλου τυχαίο που το 80% των κατώτερων υπαξιωματικών μη παραγωγικών και παραγωγικών σχολών 'ψάχνονται' να καπαρώσουν αξιωματικούς!
Τέσπα ξεφύγαμε λίγο !
Η Κουταμάρα με τον συγκεκριμένο άν έγιναν έτσι τα πράγματα είναι ότι απο την στιγμή που είδε ότι δεν 'ψήνεται' το γκομενάκι έπρεπε να το σταματήσει εκεί !
Τώρα και ρόμπα έγινε και πήρε και πόδι !

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από illy »

Συγνωμη δλδ, αν αυτος ειναι μπηχτης θα τον νοιαξει η θεσουλα του ή το πως να ικανοποιησει τις ορεξεις του?
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είναι θέμα ήθους !
Εννοείται ότι θα με ένοιαζε πρώτα η υπόληψή μου και η ακεραιότητα της καριέρας και του χαρακτήρος μου και όχι μια 'ξεπέτα' με μια οποιαδήποτε...
Έτσι όπως τον κόβω αυτόν μάλλον δεν τον πολυένοιαζαν τα παραπάνω ιδιαίτερα !
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Φυσικα Δυκ μου, κ για μενα παντα πανω απ'ολα ειναι το ηθος κ η αξιοπρεπεια μου κ το κυρος μου φυσικα... Τον συγκεκριμενο προφανως ποσως τον ενδιαφερει
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ήτανε Ανώτατος Αξιωματικός όμως (Ταξίαρχος) ...
Αυτό σημαίνει 2 πράγματα... Ότι θα είχε μια καλή και σωστή αξιόλογηση στην δουλειά του και φυσικά θα είχε και τις κατάλληλες γνωριμίες... Άρα ίσως πίστευε ο ίδιος αφελώς φυσικά ότι είχε ένα υπόβαθρο πίσω του... Πόσο να σε καλύψει και αυτό ποιά;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ετσι, πολυ σωστη σκεψη! Συμφωνω απολυτα... Ισως πατουσε πανω στα "γαλονια" του οτι ειναι αξιοπρεπης κ οτι ολα αυτα ειναι κακοηθειες... Εγω παντως δεν τον λυπαμαι, ας προσεχε! Να χαλιναγωγουσε τις επιθυμιες του για το καλο της καριερας του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τετ Ιουν 02, 2010 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κανείς δεν τον λυπάται ούτως ή άλλος...
Όπως στρώνει κοιμάται ο καθένας και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει...
Στην τελική άς πλήρωνε καμμιά μασαντζού να του κάνει τα χατήρια στην ΕΠΟΠ κόλλησε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Ιουν 02, 2010 1:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες