Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
Αθήνα έδωσα... Την 1η μέρα περασαμε από ψυχοτεχνικα... Μας βαλανε να ζωγραφίσουμε μια γυναικεία μορφή και μια αντρική και να περιγράψουμε τον εαυτο μας... Την 2η μέρα περάσαμε απο υγειονομικές εξετάσεις: Μικροβιολογικές, Ούρα, Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Α/Α Θώρακος και τέλος μπήκαμε όλες σε ένα δωμάτιο και πέρασαν διαφοροι γιατροί... Την 3η μέρα περάσαμε επο Επιτροπή Ψυχοτεχνικών,4η μέρα απο Επιτροπή Απαλλαγών και 5η μέρα Αθλήματα...
Kamia sxesh η σφαιρα ειναι σαν μια μπαλα και πρεπει να την πεταξεισ στα 4 και κατι δν θυμαμαι καλα, εγω ειμαι για ειδικεσ δυναμεισ ειναι αρκετα δυσκολα πρεπει να πω αν δν εχεισ κανει μια σωστη προπονησει δν υπαρχει περιπτωση να τα βγαλεισ τα ορια εκτοσ και ησουν αθλητρια παλια, ευτιχωσ που προετοιμαστηκα και μπορω να δωσω την πεμπτη κανονικα εδινα δευτερα αλλα ειχα παθει ησιαλγεια και ου εδωσαν παραταση 3 μερεσ, ηταν κοπελεσ που δηλωσαν ειδικεσ και δν ειχαν προπονηθει ποτε και καθολου νομιζαν οτι ειναι για την πλακα αλλα δν ειναι, εγω που προπονουμαι 2 μηνεσ ειμαι και δν ειμαι ετοιμη αλλα ευτιχωσ δν ειμαι και σαν αυτεσ ολοι η επιτροπη γελαγε επεσα πολυ γελιο, ειναι και δν ειναι ελαστικοι την μια μερα ακουσ πωσ ειναι και την αλλη οτι αμα δν τα καταφερεισ μεχρι τα ορια που σου δινουν σε κοβουν, καλα αποτελεσματα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Να κανω μια ερωτηση απο περιεργεια και μονο...
Στα αθληματα των ειδικων δυναμεων, το υψος το εχουνε ακριβως στο 1μ,5;
Γιατι στο πεζικο ουτε 70εκ. δεν ητανε... Σηκωνες το δεξι ποδι και το περνουσες
Στα αθληματα των ειδικων δυναμεων, το υψος το εχουνε ακριβως στο 1μ,5;
Γιατι στο πεζικο ουτε 70εκ. δεν ητανε... Σηκωνες το δεξι ποδι και το περνουσες

Tzovana18 σε ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση. θα κανω οτι Μπορω στην τελικη. δινω για το οικονομικο σωμα λογω πτυχιου τει λογιστικης, ολοι μου λενε οτι επειδη δεν εβαλα βισμα τζαμπα παω να δωσω. τι να πω δλδ σ' αυτη τη χωρα μονο με βισμα πρεπει να περασει κανεις; σημερα εδωσα ιατρικες εξετασεις , μονο ο οφθαλμιατρος ειπε "μετρια" , λετε να με κοψει επειδη δεν διαβασα ολα τα γραμματα;tzovana18 έγραψε: Kamia sxesh η σφαιρα ειναι σαν μια μπαλα και πρεπει να την πεταξεισ στα 4 και κατι δν θυμαμαι καλα, εγω ειμαι για ειδικεσ δυναμεισ ειναι αρκετα δυσκολα πρεπει να πω αν δν εχεισ κανει μια σωστη προπονησει δν υπαρχει περιπτωση να τα βγαλεισ τα ορια εκτοσ και ησουν αθλητρια παλια, ευτιχωσ που προετοιμαστηκα και μπορω να δωσω την πεμπτη κανονικα εδινα δευτερα αλλα ειχα παθει ησιαλγεια και ου εδωσαν παραταση 3 μερεσ, ηταν κοπελεσ που δηλωσαν ειδικεσ και δν ειχαν προπονηθει ποτε και καθολου νομιζαν οτι ειναι για την πλακα αλλα δν ειναι, εγω που προπονουμαι 2 μηνεσ ειμαι και δν ειμαι ετοιμη αλλα ευτιχωσ δν ειμαι και σαν αυτεσ ολοι η επιτροπη γελαγε επεσα πολυ γελιο, ειναι και δν ειναι ελαστικοι την μια μερα ακουσ πωσ ειναι και την αλλη οτι αμα δν τα καταφερεισ μεχρι τα ορια που σου δινουν σε κοβουν, καλα αποτελεσματα.
-
- Posts in topic: 2
Eαν εχεις πτυχιο ειναι πιθανον να περασεις.
Εκτος φυσικα αν εννοεις οτι θες μονο για την
Επιλογη που εβαλες γιατι τοτε αν υπαρχουν και αλλοι
Υποψηφιοι με αυτα τα προσοντα μπορει να μην γινει.
Οσο για τον οφθαλμιατρο αν δεν ειπε τιποτε αλλο εκτος
Απο μετρια τοτε δεν σημαινει κοψιμο(υποθετω)ισως να εγινε
Σαν παρατηρηση-καταγραφη.
ΥΓ:Rea, εκτος απο ταε-κβον-ντο κανεις κατι αλλο;
Με την σφαιρα των 7 κιλων εριξες 7 μετρα; Πολυ καλη επιδοση
Και για το βαρος σου κιολας!

-
Και δεν ειναι μονο η ρεα μην σας φαινεται παραξενο, προχθες
Οι περισσοτερες γκομενιτσες μεσο ορο 5 κ 6μετρα στην σφαιρα...
Εβλεπες αδυνατες νομιζες κι αδυναμες και μετα εμενες μ ανοιχτο στομα
Εβλεπες αδυνατες νομιζες κι αδυναμες και μετα εμενες μ ανοιχτο στομα

Και γω αυτο ελπιζω Green Berets, να ηταν μια απλη καταγραφη. οσο για το αν περασω μονο στο οικονομικο θα παω. σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι υποψηφιοι απο τει η αει για τριαντα θεσεις! μιας και η επαγγελαμτικη αποκατασταση ειναι δυσκολη στον οικονομικο τομεα.
-
- Posts in topic: 2
lolita έγραψε:Και δεν ειναι μονο η ρεα μην σας φαινεται παραξενο, προχθες
Εβλεπες αδυνατες νομιζες κι αδυναμες και μετα εμενες μ ανοιχτο στομα![]()
Και αν αναλογιστεις οτι στον κορμο οι γυναικες ειναι σημαντικα
Πιο αδυναμες απο τους αντρες(σε αντιθεση με τα ποδια)αυτο το
Κανει ακομα πιο αξιο επαινου.
zisis: Μιας και δεν βλεπω καποιον/α απο τους αλλους για τις υπολοιπες 29 θεσεις να εχουν γραψει εδω(εκτος αν δεν το εχω προσεξει)να σου ευχηθω καλη επιτυχια!

Μια απορια γιατι ολο και καπου θα το εχετε γραψει(ισως)αλλα
Δεν το εχω δει: Με τι σειρα κανετε τα αθληματα στον διαγωνισμο;
Χρονο για προθερμανση σας αφηνουν ικανοποιητικο; Με παραξενευει
Που καποιες γυναικες εδω λενε οτι περισσοτερο απο ολα τους δυσκολεψε
Η σφαιρα καθως για μια μεση γυναικα πιστευω πως τα 100, το μηκος και τα
Μπιτονια θα επρεπε να ειναι περισσοτερο δυσκολα...
Σε ευχαριστω Πολυ Green Berets, για το αισιοδοξο μηνυμα Σου μακαρι να πανε ολα καλα, Αν και αν δεν εβαλα βισμα υπουργο για να περασω! γνωριζεις μηπως και για το κεντρο εκπαιδευσης οικονομικου; εχω υπηρετησει ως λχιας τθ πριν δυο χρονια, αλλα για το οικονομικο δεν Ειχα ακουσει Τπτ, ακομη και οι εμθ που ρωτησα σημερα δεν γνωριζουν κατι για αυτο το κεντρο αυτου του σωματος!
Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι ακουω οτι αυτοι που εχουν πτυχια αει κ τει εχουν ποιο πολλες πιθα νοτητες να περασουν δηλαδη ανεξαρτητα απο το πως τα πηγαν στα αθληματα; ;
iolli κανεις δεν υποστηριξε κατι τετοιο οτι με βαση το πτυχιο και μονο εχει σιγουρα περασει ως εποπ, και το αναφερω μιας και Εγω τελευταιος αναφερθηκα στο πτυχιο τει γενικοτερα χωρις να σημαινει οτι δεν θα δωσουμε και τις αθλητικες εξετασεις οπως προβλεπεται. το πτυχιο απλα παρεχει 450 μορια παραπανω.iolli έγραψε: Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι ακουω οτι αυτοι που εχουν πτυχια αει κ τει εχουν ποιο πολλες πιθα νοτητες να περασουν δηλαδη ανεξαρτητα απο το πως τα πηγαν στα αθληματα; ;
Green Barets εχεις δικιο για την σελιδα που μου εδωσες, αναφερει σχετικα με την διευθυνση οικονομικου οπως ειναι η σωστη ορολογια τελικα, και οχι οικονομικο σωμα οπως κατα λαθος εψαχνα στο google. Αν και δεν αναφερει το κεντρο, αλλα δινει εστω μια εικονα.
-
Για πζ, τα 1000μ και η σφαιρα ειναι λιγο δυσκολα,
Τα υπολοιπα μια χαρα δεν θελει και πολυ προπονηση... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
Τα κανιστρα δε που το φοβομουν κι εγω λιγο... χαλαραααα ολες οι γυναικες το βγαλανε!
Συνηθως ξεκινας με 1000μ κ 100μ καπακι και μετα οτι ειναι ελευθερο...
Σ εμενα ετυχε μετα υψος, καμψεις, μηκος, κανιστρα, τελευταια η σφαιρα.
Ζεσταμα οση ωρα θελεις και διαλειμματα επισης και στην σφαιρα οποτε εισαι ετοιμος... μια χαρα, ετσι; ;
Τα υπολοιπα μια χαρα δεν θελει και πολυ προπονηση... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
Τα κανιστρα δε που το φοβομουν κι εγω λιγο... χαλαραααα ολες οι γυναικες το βγαλανε!
Συνηθως ξεκινας με 1000μ κ 100μ καπακι και μετα οτι ειναι ελευθερο...
Σ εμενα ετυχε μετα υψος, καμψεις, μηκος, κανιστρα, τελευταια η σφαιρα.
Ζεσταμα οση ωρα θελεις και διαλειμματα επισης και στην σφαιρα οποτε εισαι ετοιμος... μια χαρα, ετσι; ;

Καλα και εγω τα φοβομουν τα κανιστρα αλλα τα εχω σε ενα λεπτο το μιλι δν το φοβαμαι θα το βγαλω εχω κανει καλες προπονυσεις και θα καταφερω να το βγαλω σε καλο χρονο, η σφαιρα ειναι γελεια στο υψος δν θελει κοπο θελει τροπο το μικος παλι το ιδιο εγω το μονοζυγο εχω και δν εχω αυτο ψιλοφοβαμαι αλλα θα τα καταφερω γιατη το θελω παρα πολυ.
-
- Posts in topic: 15
Στα 1000 τι περιθωρια σας αφησαν; εννοω ηταν πολυ τυπικοι με το χρονομετρο; Και οι πλειοψηφια των κοριτσιων ποσο χρονο εκαναν περιπου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 7 επισκέπτες