Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Τα αγωνισματα πως σας φαινονται;

vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vasilis »

Τα αθληματα τουλαχιστον για μενα μου φαινονται ευκολα! Ειμαι και αθλητης βεβαια για αυτο αλλα γενικα με καποιες προπονησουλες βγαινουν ευκολα! Ολα τα αλλα τα περναω το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομη ειναι τα 1000 σε 4' 20''
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Εμενα το πιο δυσκολο μου φαινεται αυτο το 1000 σε 4 και 20... καλη θητεια...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας.

ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει ¨:

σημερα εδινα για δημοτικη αστυνομια και κοπηκαμε παρα πολλα ατομα στο μηκος.

ηξερα και ακουγα οτι το τελευταιο πατημα στη βαλβιδα ειναι 1 μετρο πισω. σημερα μας εβαλαν να πηδηξουμε 2 μετρα πισω με αποτελεσμα να φονβομαστε μην πεσουμε στο πατωμα γιατι 2 μετρα ειναι πολλα... και να βγαινουμε ολοι ακυροι.

ποσα μετρα πισω πρεπει να ειναι η βαλβιδα τελικα;

ευχαριστω !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τόσο είναι 2 μέτρα και εφόσον το όριο είναι 3.60 όποιος πήδουσε θα το έβγαζε και δεν θα φοβότανε να μην πέσει στο πάτωμα. Τι αηδίες είναι αυτές; Άκου εκεί φοβόμασταν χαχααχχαΕικόναΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όσοι υποψήφιοι κρίνονται ικανοί στις υγειονομικές εξετάσεις παραπέμπονται στη συνέχεια στις αθλητικές επιτροπές για τον έλεγχο της αθλητικής επίδοσης. Οι υποψήφιοι δοκιμάζονται στα εξής αγωνίσματα:

α) Δρόμος 100 μ. Σε χρόνο 16΄΄ (μία προσπάθεια).

β) Δρόμος 1.000 μ. Σε χρόνο 4΄ και 20΄΄ (μία προσπάθεια).

γ) Άλμα εις ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ.(τρεις προσπάθειες).

δ) Άλμα εις μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ.(τρεις προσπάθειες).

ε) Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ. Ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=80142&enthDate=04082008
Πάρτε και την ιστιοσελίδα για να μην λέτε ότι λέω παπάτζες
...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλημέρα! Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω! Μπορεί κάποιος να μου πει πότε περίπου ξεκινάει η διαδικασία των αγωνισμάτων από τη στιγμή που θα βγει η προκύρηξη και τελειώσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων; Ευχαριστώ πολύ!
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δημοσίευση από ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ »

Βλέπε σελ.14 προκήρυξης Απριλίου 2009,VI... ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, καθώς επίσης και την επιστολή μου προς τον κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ. ΠΟ.: ''Κύριε Υπουργέ εν όψη των επικείμενων προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας (π. Χ. Των 500 ειδικών φρουρών) ας ελπίσουμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στα αγωνίσματα στα οποία πρόκειται να εξεταστούν οι υποψήφιοι. Δεν αρκεί ένας ''προστάτης του πολίτη'' να έχει μόνο καλό βαθμό λυκείου και δίπλωμα μοτοποδηλάτου, αλλά να είναι και άριστος μαχητής το οποίο επιτυγχάνεται μέσα από μια καλή φυσική κατάσταση. Υπάρχουνε αγωνίσματα στις σχετικές προκηρύξεις, αλλά δυστυχώς για τους προαναφερόμενους της ελας υποψήφιους αρκεί να έχουν τα μόρια, ενώ τ' αγωνίσματα στην πραγματικότητα είναι σαν να μην υπάρχουνε.''

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Προς "Διοικητή" Ευχαριστώ καταρχήν για την άμεση απάντηση στο σχετικό ερώτημά μου! Κατά δεύτερον θεωρώ απόλυτα σωστή την άποψή σου περί των αθλητικών δοκιμασιών! Σίγουρα θα πρέπει πλέον τα σώματα ασφαλείας να εκσυγχρονιστούν μέσω του μορφωτικού επιπέδου των υπηρετόντων, όμως θεωρώ αδικία να αποκλείεται (έμμεσα) κοινωνικά ένας άνθρωπος που ήταν απλά ένας σωστός μαθητής (όχι απόλυτα άριστος) ! Θεωρώ πως τα αγωνίσματα είναι εκείνα που θα πρέπει να μπουν πάνω από κάθε βαθμό απολυτηρίου και κατηγορίας διπλώματος οδήγησης! Και για να μην παρεξηγηθώ από κανένα και ιδιαίτερα από παιδιά που το "δυνατό" τους χαρτί είναι η μόρφωση, αναφέρω ότι είμαι ένας από αυτούς, απόφοιτος ΤΕΙ, κάτοχος Proficiency Cambridge, με δίπλωμα αυτ/του και μηχανής απεριορίστων κυβικών! Είμαι όμως και αθλητής και θα ήθελα να συναγωνιστώ για μία θέση στο σώμα με άτομα του ίδιου σωματικού βεληνεκούς, της ίδιας σωματικής αντοχής Και ο "καλύτερος" ας υπηρετήσει τον πολίτη! Ελπίζω να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στις αθλητικές δοκιμασίες και να μην αποκλειστούν της διαδικασίας παιδιά που έχουν μόρια της τάξεως 1800!

Ευχαριστώ πολύ.

νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Φιλε ετσι ειναι πως να το κανουμε και αλλοι ειναι γυμνασμενοι και εχουν και μορια δεν ειναι δικαιο... Εφοσων οι προκυριξη ειναι με μορια Ετσι παει Δεν πανα ειναι και πρωταθλητης ο αλλος Αμα δεν εχει τα μορια... (και ει ναι και το σωστο κατα την γνωμη μου)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Δηλαδη καποιος κρινετε πιο ευκολα η βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερος "μαχητησ"εαν κανει 10 καμψεις,8 ελξεις κτλ; απο εκει μπορει να βγει το συμπερασμα για το ποιος μπορει να υπηρετηση καλυτερα τον ελληνα πολιτη; καποτε τα ειχε αυτα θυμαμε, το θεμα ξερετε πιο ειναι ομως; ποσοι απο "εμασ" εδω μεσα βλεπουμε το επαγγελμα του αστυνομικου σαν κοινονικο λειτουργημα κ οχι σαν ενα απλο τομεα του δημοσιου; χωρια απο τα μορια, χωρια τα αθληματα μονο αυτο επρεπε να εψαχναν καλυτερα! η γνωμη μου παντα διχος να θιξω καποιον.eyχαριστω που με διαβασατε!
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Αυτο τι σχεση εχει ; Ειδες τι ρωτησα; Η δεν αναφερεσαι σε μενα. Συμφωνω παντως με αυτο που λες απολυτα και επαυξανωΕικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δηλαδη καποιος κρινετε πιο ευκολα η βγαινει το καλυτερο δυνατο συμπερασμα οτι ειναι καλυτερος απο καποιους εαν κανει 10 καμψεις η 8 ελξεις παρα πανω; απο εκει μπορει να βγει ποιος μπορει να υπηρετηση καλυτερα τον ελληνα πολιτη; τα ειχε παλιοτερα αυτα θυμαμε αλλα θελω να ρωτησω κατι. ποσοι απο "εμασ" εδω βλεπουμε το επαγγελμα του αστυνομικου σαν κοινονικο λειτουργημα κ οχι σαν εναν απλο τομεα του δημοσιου; χωρια το μορια, χωρια τα αθληματα μια βασικη προυποθεση θα μπορουσε να ηταν κ αυτος ο ελενχος με καποιον τροπο δεν ειμαι αρμοδιος για να ξερω κ να κρινς. η γνωμη μου παντα, διχος να θελω να προσβαλω καποιον η να τον θιξω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γενικα μιλουσα αδελφε. Απλος ανεφερα 2-3 στοιχεια απο το σχολιο σου σαν παραδειγμα!
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalaxan »

G-PAP έγραψε:
kalaxan έγραψε:Δε χρειάζεται να το δεις στους 400...
Και 450στος να είσαι στον πρώτο πίνακα Είσαι μέσα...

Ολοι σας κάνετε το ίδιο λάθος και δεν υπολογίζετε την υψομέτρηση και τα αθλήματα. Σκεφτείτε οτι φέτος επειδή παίρνει μόνο 500 άτομα λογικά θα είναι πιο αυστηρά από προηγούμενες χρονιές.)

...

ας ελπισουμε να ειναι αυστηρα και να μη βαριοντε και περασουν οτι ναναι...

Eγώ έδωσα 2 φορές τα συγκεκριμένα αθλήματα. Μία για αστυφυλάκων (είχα κάνει με το 10%) πέρυσι το καλοκαίρι και μια το χειμώνα για Δημοτική αστυνομία...

Στην αστυφυλάκων ήταν αρκετά πιο χαλαρά και κόβανε κυρίως αυτούς που σερνόντουσαν (τότε βέβαια πέρναν πολλούς αστυφύλακες στη προκήρυξη)

Στη δημοτική και ειδικά στη Θεσνιικη ήταν πάρα πολύ αυστηρά και έγινε σφαγή...1 στους 3 περνούσε όλα τα αθλήματα.(υπήρχαν και πολλές γυναίκες υποψήφιες)

Επίσης μεγάλη διαφορά υπήρξε και στις επιτροπές Αθήνας-Θεσνίκης-επαρχίας και για Αστυφυλάκων και για δημοτική.
Για όσους δίναν Αθήνα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και χαριζόντουσαν. Ευτυχώς εγώ έδινα στη Θεσνίκη.Εικόνα

Εύχομαι όπως και συ και για σας να είναι αυστηρά και αξιοκρατικά τα αθλήματα και γενικά όλη η διαδικασία και να μην περάσουν άτομα που δεν αξίζουν αυτή τη θέση... Αλλά αυτοί που πραγματικά το θέλουν και προσπαθήσαν για αυτό.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες