Όπλα - Σώματα σε Στρατιωτικές Σχολές
Και απο ΣΜΥ πετας ελικοπτερο κανονικα δε χρειαζεται να πας ΣΣΕκανεις ενα χρονο στη ΣΑΣ στοβολο κ γινεσαι πιλοτος κανονικα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
ρ έγραψε:Και απο ΣΜΥ πετας ελικοπτερο κανονικα δε χρειαζεται να πας ΣΣΕκανεις ενα χρονο στη ΣΑΣ στο βολο κ γινεσαι πιλοτος κανονικα
Αν εχεις Βεβαια ειδικότητα Διοικητικός από το πρώτο έτος... Και στο δεύτερο έτος Την σουπερ τυχη να τραβηξεις Αεροπορία Στρατου κατα την κλήρωση των όπλων.
Παιδια εχω νια απορια... ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στη ΣΣΕ οπλα κ ΣΣΕ σωμματα; Εχω ακουσει οτι οσοι πανε ΣΣΕ οπλα εκπαιδευουν τους μαχιμους ενω οσοι πανε σωμματα ειναι στα γραφεια κ δεν εχουν πολλες μεταθεσεισ... τι ισχυει τελικα;
Βασικα εχει απαντηθει σε προηγουμενα ποστς.
http://www.army.gr/files/File/STADIODROMIA/sse.pdf εδω δες καλυτερα.
Βασικα αυτο με τις μεταθεσεις Τα ιδια για ολους
...
http://www.army.gr/files/File/STADIODROMIA/sse.pdf εδω δες καλυτερα.
Βασικα αυτο με τις μεταθεσεις Τα ιδια για ολους
...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 9
Παιδια ειδα οτι μπορεις να γινεις και προγραμματιστης υπολογηστων απο τη σμυ (το λεει στην ιστοσελιδα) αν εχω καποια πτυχεια 8α με βάλουν σε αυτη την ιδικοτητα ποιο ευκολα απο καποιον αλλο;
Οχι δε θα σε βαλουν και αν εννοεις ECDL και τα λοιπα, ειναι επιεικως πτυχια της πλακας. Εχει ο στρατος σχολη τη ΣΠΗΥ που πηγαινουν και αξιωματικοι και μονιμοι υπαξιωματικοι και εκπαιδευονται στον προγραμματισμο Η/Υ (ειναι πολυ καλη σχολη και το πτυχιο της ειναι απ τα καλυτερα στην Ελλαδα)
Αποφασισε θες ειδικες δυναμεις η ερευνας πληροφορικης; 

-
- Posts in topic: 3
Ευχαριστω ρε D.Y.K δηλαδη εγω που θελω Ε. Δ θα παω και θα δηλωσω πεζικο. Δεν μου λες ρε αδερφε το πεζικο το δηλωνεις η σε επιλεγουν?
Όχι δεν το επιλέγεις.
Με κλήρωση γίνεται η επιλογή, απλά πρίν κάποια χρόνια νομίζω οι πρωτεύσαντες απόφοιτοι της σχολής είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν Όπλο ή Σώμα αντίστοιχα αλλά δεν ξέρω άν ισχύει ακόμα!
Με κλήρωση γίνεται η επιλογή, απλά πρίν κάποια χρόνια νομίζω οι πρωτεύσαντες απόφοιτοι της σχολής είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν Όπλο ή Σώμα αντίστοιχα αλλά δεν ξέρω άν ισχύει ακόμα!
- -erased-
- Posts in topic: 7
Με κλήρωση γίνεται, αλλά επειδή κανείς δεν θέλει ΠΖ, είναι λίγο απίθανο να το θέλεις και να μην σου κάτσει...
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
-
Εγω ρωταω αν γινεται με κληρωση για πεζικο η τεθωρακισμενα. Για οπλα η σωματα εσυ επιλεγεις τι θες. Εγω επελεξα οπλα. Τι εννοεις να το θελεις και να μην σου κατσει το εξηγεις λιγο; Εγω που θελω ΜΟΝΟ πεζικο δηλαδη?
Εννοει πως το πεζικο ειναι ο παρεξηγημενος κλαδος του στρατου και πολυ λιγοι ειναι αυτοι που τον επιλεγουν ετσι αφου εσυ θες να πας τοσο και θα τον επιλεξεις ειναι εξισου απιθανο να μην μπεις στο πεζικο...
-
Ααα οκ ρε παιδια ευχαριστω. Μπορει καποιος να μου πει λιγα λογια για τη διαδικασια της επιλογης?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
-erased- έγραψε:Με κλήρωση γίνεται, αλλά επειδή κανείς δεν θέλει ΠΖ, είναι λίγο απίθανο να το θέλεις και να μην σου κάτσει...
Γίνεται συχνά όμως
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το συστημα επιλογης οπλου. Εχω ακουσει οτι χωριζονται σε ομαδες δεκα ατομων και αυτος που ηγειται Της καθε ομαδας διαλεγει οπλο ενω οι υπολοιποι πανε με κληρωση. Αυτο ισχυει ή οχι. Επισης η καθε ομαδα εχει αντρες και γυναικες ή ειναι ξεχωριστα; Παιζει καθολου ρολο τι οπλο θες ή οχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες