Παιδια καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εγω θα δωσω θεσσαλονικη ιατρικες κ αθληματα που μπορω να κανω προπονηση. Αν ξερει κανεις ας μου απαντησει please. Ααααα. Ευχαριστω πολυ tzovana για τα ενθαρρυντικα σου λογια να σαι καλα κ καλη επιτυχια εγω δινω στο υγειονομικο
Ετσι ακριβως! Ολα μπορεις να τα καταφερεις με πεισμα και με θεληση! Ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο... αφου μπορουν οι αλλοι μπορεις και εσυ κουκλα μου!!! πρεπει να πιστεψεις σε εσενα και στις δυνατοτητες σου! Σου ξαναλεω πως ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας η ψυχολογια στην αποδοση σου
LIN@ έγραψε:Εμείς με την ΛΟΚ Τζοβάνα κάνουμε προπόνηση στον Πανελλήνιο! απο έμπειρους προπονητές! Δν ξέρω αν σε βοήθησα...
Στον Πανελλήνιο πρέπει να κάνεις μόνο με προπονητή ή μπορείς και μόνος σου; Θέλω να πω, μπορεί κάποιος να κάνει προπόνηση μόνος του; Για να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, στίβο, στρώμα, σκάμμα κτλ θα πρέπει να είναι μαζί με κάποιον προπονητή ή μπορεί αυτόνομα κάποιος να τις χρησιμοποιήσει; Αν ναι, μπορεί όλες τις ώρες ή υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο για τους.. αυτόνομους ; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Αλεξιπτωτιστη μου, δεν ξερεις αν υπαρχουν διαφορα σταδια γηπεδου ωστε να πατε για προπονηση; Εγω εκει προπονουμαι σε γηπεδα ποδοσφαιρου... Τωρα αυτο που λες με συλλογους, ισως ετσι να ειναι... Αλλα παντα υπαρχουν και ωρες κοινου! Ιολη δες αυτα που ανεφερε ο general, το στρεμπενιωτη ειναι ακριβως πανω απο τα πολυκλαδικα λυκεια
ΥΓ. Αλεξιπτωτιστη μου καλυτερα να ρωτησεις τη Τζοβανα που κανει προπονηση στην Αθηνα σε ο, τι αφορα αν μπορεις να κανεις προπονηση χωρις προπονητη και τι ωρες ειναι για το κοινο