Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Εγω εβγαλα στο 4ο 11.700... Τι λετε εχω καμια ελπιδα?
Ρε παιδια με τετοιους βαθμους θα δηλωσετε ΣΜΥ οπλα; παντε στα σωματα μπας και μπουμε και εμεις πουθενα...
Αφου οπλα θελει το παιδι, να παει να κανει κατι που δεν του αρεσει μονο και μονο επειδη θελουν να μπουν καποιο στο στρατο για την μονιμοτητα. Ελεος ρε παιδια.
Παιδια ετσι οπως ηταν τα θεματα στην φυσικη και λιγο τσιμπιμενα στα μαθηματικα
πολυ δυσκολο το βλεπω να ανεβουν
ειναι και Λιγο αδικια αυτο μονον ο θεος ξερει τι θα γινει
εγω εβγαλα 4ο πεδιο 9 χιλιαδες μορια
αλλα θα ζητησω αναβαθμολογιση
καλη επιτυχια μας παιδια
πολυ δυσκολο το βλεπω να ανεβουν
ειναι και Λιγο αδικια αυτο μονον ο θεος ξερει τι θα γινει
εγω εβγαλα 4ο πεδιο 9 χιλιαδες μορια
αλλα θα ζητησω αναβαθμολογιση
καλη επιτυχια μας παιδια
Καλα η ΣΜΥ ακουσα 9.100; ΑχΑχαχαχαχΑχα δεν παει κανεις γι αυτο την ριξανε τοσο?
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Μαγκες ελπιζω πως θα σας δω στη σμυ...14180 μορια και σημερα περασα τις ΠΚΕ... Σας ερχομαιιιιιιιιιιι
ΠΑΙΔΙΑ καλημερα ξερει καποιοw να μου πει ποσα μορια ειχε περισι η σμυ απο επαλ; Τι βαθμους επρεπε να βγαλεις για να περασεις σε 4 μαθηματα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
ΝΙΚΟΣ έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ καλημερα ξερει καποιοw να μου πει ποσα μορια ειχε περισι η σμυ απο επαλ; Τι βαθμους επρεπε να βγαλεις για να περασεις σε 4 μαθηματα;
http://www.kesyp-thessaly.gr/docs/baseis/2009baseisepala_anaeidikotita/2009_Baseis_Epal_Omada_A.zip
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
kampf έγραψε:Καλα η ΣΜΥ ακουσα 9.100; ΑχΑχαχαχαχΑχα δεν παει κανεις γι αυτο την ριξανε τοσο;
Το έχει γράψει ο ΜΑΧΙΜΟΣ σε ανάλογο θέμα:
''Το γεγονός οτι υπήρχε ο περιβόητος ΔΜΣ (Δείκτης μάζας σώματος) έκανε πολλούς υποψηφίους να μην παρουσιαστούν στις ΠΚΕ αλλά και το γεγονός οτι έβγαλαν την ΣΜΥ από το 5ο πεδίο που είναι πιο εύκολο να γράψεις έκανε τους υποψηφίους της θεωρητικής να μην δηλώσουν την ΣΜΥ διότι ήταν στο 2 κ 4 πεδίο, έτσι έπεσε η βάση!''
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosK την Παρ Ιούλ 09, 2010 3:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! Δηλαδη για να περασω συμφωνα με προχειρο υπολογισμο επρεπε να γραψω 15 Μαθηματικα 15 νεοελληνικη γλωσσα 18 18 Στα μαθηματα ειδικοτητας, αστα να πανε.XristosK έγραψε:Το έχει γράψει ο ΜΑΧΙΜΟΣ σε ανάλογο θέμα:
''Το γεγονός οτι υπήρχε ο περιβόητος ΔΜΣ (Δείκτης μάζας σώματος) έκανε πολλούς υποψηφίους να μην παρουσιαστούν στις ΠΚΕ αλλά και το γεγονός οτι έβγαλαν την ΣΜΥ από το 5ο πεδίο που είναι πιο εύκολο να γράψεις έκανε τους υποψηφίους της θεωρητικής να μην δηλώσουν την ΣΜΥ διότι ήταν στο 2 κ 4 πεδίο, έτσι έπεσε η βάση!''
...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Λετε να ξανα ανεβει 5000 μορια;
Για 5000 μόρια με βάση τις βαθμολογίες που έχουν βγεί προσωπικά το θεωρώ αδύνατο να ανέβει τόσο... Πρόβλεψή μου να πάει γύρω στα 12000-12+, βαριά 13... Βέβαια όλα αυτά θα εξαρτηθούν απο τη συμμετοχή...
Η σμυ συμφωνα με αρθρο που διαβασα κ με τη ζητηση που εχει θα φτασει στα 15500 μορια... Επομενως μην ελπιζεται...
Μαλλον θα διαβασες για ΣΜΥ-Σωματα για αυτο προσεχετε λιγο πριν γραψετε γιατι αγχωνεται τους αλλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες