Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νατασσα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Νατασσα »

Οχι... Εχω 2 χρόνια ακομα... Αλλα θέλω να μαθω καποια πράγματα για να ξερω προς τα που βαδίζω... Αρα με συμφέρει περισσότερο ΣΙ ε;
Alfa-Kappa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alfa-Kappa »

Νατασσα έγραψε:Οχι... Εχω 2 χρόνια ακομα... Αλλα θέλω να μαθω καποια πράγματα για να ξερω προς τα που βαδίζω... Αρα με συμφέρει περισσότερο ΣΙ ε;

Για τα επόμενα 30-40 χρόνια της ζωής σου είσαι καταδικασμένη να εργάζεσαι, άρα καλό είναι να βρεις κάτι που να το γουστάρεις.

vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από vesst »

Ποσταρω αρθρο απο εφημεριδα... Συμφωνα με ερευνα που πραγματοποιηθηκε λογω της δυσκολιας των θεματων στην βιολογια-μαθ. Γενικης-αοδε θα μειωθουν οι βασεις 2ο-4ο-5ο πεδιο. οποτε η ΣΜΥ η οποια δεν εχει πολυ ζητηση καθως στην ενημερωση που εγινε σχετικα με τις στρατιωτικες σχολες στο δικο μας σχολειο ελαχιστη αναφορα εγινε στη ΣΜΥ και ειπαν οτι σχεδον οσοι τελιωνουν την σχολη υπηρετουν ος μονιμοι στις Ε. Δ. Πραγμα που σημαινει οτι ατομα που θελουν στρατο για τα λεφτα μονο κοιτανε αλλες σχολες καθως οι περισσοτεροι δεν αντεχουν την στρατιωτικη ζωη ποσο μαλλον των Ε. Δ Ο τυπος μου μας μιλησε ειπα οτι και αυτος ειναι ο λογος μου η ΣΜΥ (οπλα) επεσε στα 9100 και δεν νομιζει να ανεβει αλλα μπορει να πεσει και στο 8 ακομα εγω ειμαι 1 μετριος μαθητης γυρω στο 16 αλλα τη ΣΜΥ την εχω ος πρωτη επιλογη γιατι θελω να παω... Οποτε οσοι την δηλωσετε να ειστε αποφασισμενοι παιδια για να μην κοψετε θεσεις απο αλλους
Alfa-Kappa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alfa-Kappa »

vesst έγραψε:
...
οποτε η ΣΜΥ η οποια δεν εχει πολυ ζητηση...

Ε όχι και δεν έχει ζήτηση η ΣΜΥ, φέτος βάζει 295 άτομα
και μόνο τα άτομα που είχαν ελλειπή δικαιολογητικά ήταν 556, ε δε θα είναι και άλλοι τόσοι με σωστά δικαιολογητικά, άσε αυτούς που θα "πέσουν" από άλλες σχολές.
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

Alfa-Kappa έγραψε:
vesst έγραψε:
...
οποτε η ΣΜΥ η οποια δεν εχει πολυ ζητηση...

Ε όχι και δεν έχει ζήτηση η ΣΜΥ, φέτος βάζει 295 άτομα
και μόνο τα άτομα που είχαν ελλειπή δικαιολογητικά ήταν 556, ε δε θα είναι και άλλοι τόσοι με σωστά δικαιολογητικά, άσε αυτούς που θα "πέσουν" από άλλες σχολές.

ναι ομως σκεψου οτι και πολλοι κοβονται στα αθληματα Εικόνα
Fanis

Δημοσίευση από Fanis »

Παιδια συμφωνα με αυτα που ακουγα οτι η ΣΜΥ φετος θα φτασει 12-13000+ μαλλον δεν αληθευει... Μεχρι στιγμης θεωρουνται οι δυσκολοτερες πανελληνιες μετα το 2005... Και σημερα στη φυσικη (που ειναι μαθημα βαρυτητας στο 4ο πεδιο) τα σκατωσε ολη η Ελλαδα... Ακουσα μαθητες του 20 να λενε οτι γραψανε βαση... Με αυτο θελω να πω στα ατομα που ακουγα οτι δεν γραψανε καλα και τα παρατουσανε γιατι πιστευαν οτι δεν θα περασουνε. Παλευουμε μεχρι το τελος!
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Ρε παιδια οπως ειπαν και οι αλλοι η ΣΜΥ ειναι πολυ δυσκολο να ανεβει πανω απο 12.000 σχεδον αδυνατο ρε σεις... Οσο για τις δηλωσεις που εγιναν για στρατο δεν αφορουν μονο τη ΣΜΥ αλλα και πολλες αλλες σχολες... Εγω ξερω γυρω 13 ατομα που δηλωσαν στρατιωτικες σχολες και ειμαι ο μονος που δηλωσα ΣΜΥ. Και αυτοι που πεφτουν απο τις πιο ψηλες στρατιωτικες επιλεγουν να παμε ΣΤΥΑ. Κατα την γνωμη μου η ΣΜΥ θα κυμανθει στο 8.500-11.000 μορια. Και αυτο που ειπα οτι δεν εχει ζητηση η ΣΜΥ ειναι αυτο που ακουσα στην ενημερωση για τον σχολικο προσανατολισμο και δεν νομιζω να εδινε ψευδη στοιχεια ο τυπος
Fanis

Δημοσίευση από Fanis »

2 μαθηματα μου εμειναν και μαλλον περναω τα 11000 μορια, λογικα 12000+ οποτε ευχομαι να μπω!

Καλη Επιτυχια vesst αν δινεις φετος πανελλαδικες!
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Φετος δινει και ειμαι γυρω στο 14.000! Ευχαριστω, καλη επιτυχια και σε σενα
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Και εγω γυρω στα 14000 Λετε να την ποιασουμε;
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

Εγω πιστευω πανω απο 16000 κοντα στα 17000! Μακαρι για να μπω στην σσε! Αλλιως παμε για σμυΕικόνα
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Αχ πειτε μου σας παρακαλω, ειναι δυνατον να ανεβει η σμυ πανω απο 14000 μορια για αυτους που δινουν με το 10%?
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από lefterisg »

Και εγώ φέτος δίνω με το 10%, αλλά σαν πρώτη επιλογή έχω ΣΜΥΝ. Κατά τη γνώμη μου οι βάσεις της ΣΜΥ και ΣΜΥΝ θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και ένας λόγος παραπάνω να γίνει αυτό είναι που πλέον δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αυτοί του 2008 και 2009. Έτσι οι απόφοιτοι του 2008 θα είναι ελάχιστοι, αφού οι περισσότεροι συμμετείχαν ξανά το 2009 γραπτός και οι απόφοιτοι του 2009 που θα συμμετέχουν με το 10% πάλι θα είναι ελάχιστοι μιάς και οι περισσότεροι συμμετέχουν και πάλι στο 90%. Επίσης μην ξεχνάμε οτι οι σχολές βρίσκονται στο 4ο πεδίο όπου οι συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει και τις καλύτερες βαθμολογίες...
Fanis

Δημοσίευση από Fanis »

+1 Στον Λευτερη... Δεν νομιζω να ανεβουν πολυ γιατι ειμαι απο τα παιδια που δινουν φετος και οι παννελληνιες ειναι κομματακι δυσκολο φετος! Πανω απο 11000 δεν νομιζω... Αλλα μην λεμε και πολλα γιατι ακομα δεν βγηκαν οι βαθμοι, ακομα δεν τελειωσαμε...

Κατερινα δεν βρισκω το λογο να πας ΣΜΥ. Αν δεν πιασεις ΣΣΕ πιστευω μπορεις ΣΤΥΑ π ειναι πολυ καλυτερα απο ΣΜΥ...
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Αχ παιδια, μακαρι να μην ανεβει πανω απο 14000. Αχ θελω τοσο πολυ να παω και θελω τοσο πολυ να μην ανεβει και να μπω επιτελους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες