Λιμενικό Σώμα - Ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ)
Φιλε stratos. Μπες πρωτα στο Λιμενικο με το καλο και μετα εκδηλωση ενδιαφεροντος για ΜΥΚ βγαινει σχεδον Καθε εξηνο. Ο βαθμος σου δεν παιζει ρολο. Αρκει να εισαι Ι1 και κατω απο 35χρ. Αν τα καταφερεις στην ΜΥΚ τοτε Πας στη ΜΥΑ υποχρεωτικα για 8 χρονακια και εισαι αμεταθετος. Μετά, αν σπαστεις-κοπεις αποχαρακτηριζεσαι, οποτε συνεχιζεις την καριερα σου σαν "ασπρος" δηλαδη χωρις ειδικοτητα.
Οσο για το "Πια ειναι η δουλεια τους; " ειναι βατραχοι και οι δουλεια τους δεν αφορα κανενα μας, οπως και του ΚΕΑ. Κανουν αυτα που δεν θελει και δεν μπορει Να κανει ενας "ασπρος", αν και ξερω πολους ασπρους που μακαρι να ηταν "πρασινοι".
Εχει κανενας καμια πληροφορια η γνωριζει τιποτα σχετικα με την Μ. Υ. Α?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Αν κανεις πιο συγκεκριμενη ερωτηση ισως παρεις και ποιο συγκεκριμενη απαντηση...carib έγραψε:Εχει κανενας καμια πληροφορια η γνωριζει τιποτα σχετικα με την Μ. Υ. Α;
Πως μπαινει καποιος εκει; Ειναι σωμα που αποτελειται απο στελεχη της Δ. Υ. Κ?
-
- Ταξίαρχος
1) Πρεπει να εισαι αποφοιτος του Σχολειου Υποβρυχειων Καταστροφων Π. Ν. 2) Οχι
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα. Θα ηθελα να κανΩ μια ερωτηση. Ειμαι 16 χρονων και θελω να μπω στοις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Μπορει καποιος να μου εξηγηση ποια ειναι ι διαδικασια και τι πρεπει να κανω; Ευχαριστο πολυ.
-
- Στρατιώτης
Κανεις δεν μπορει να μου απαντηση;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Ε. Δ έγραψε:Κανεις δεν μπορει να μου απαντηση;
θα πρέπει να βγει πρώτα προκήρυξη κάτι που δεν βλέπω να γίνεται σύντομα, επίσης θα πρέπει να έχεις κάνει την θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις, οπότε πήγαινε πρώτα στρατό και μετά ασχολήσου με το λιμενικό
...
-
- Στρατιώτης
Οκ ευχαριστω πολυ
Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα με τιην Ομαδα Ειδικων Αποστολων του Λιμενικου Σωματος σε θεμα εκπαιδευσης. Επισης βγαινουν συχνα προκυρηξεις για ΟΕΑ; Η εκπαιδευση τους σε συγκριση με τις ειδικες συναμεις του στρατου πως ειναι; Ευχαριστω προκαταβολικα.
Για δυτης του λιμενικου ασχετα απο. Μ. Υ. Α και Ο. Ε. Α ξερει να μου πει καποιος πως γινεσαι;
-
- Ταξίαρχος
Πρεπει να εχεις κανει θητεια και να απολυθεις με ειδικοτητα Καταρομεας / Πεζονταυτης. Μετα οταν και αμα βγαλει το Λιμενικο Προκυρηξη κανεις τα χαρτια στην σχετικη κατηγορια. Αν μπεις στο Σωμα, ρωτα τα υπολοιπα μεσαΕ. Δ έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να κανΩ μια ερωτηση. Ειμαι 16 χρονων και θελω να μπω στοις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Μπορει καποιος να μου εξηγηση ποια ειναι ι διαδικασια και τι πρεπει να κανω; Ευχαριστο πολυ.
-
- Ταξίαρχος
1) Οχι γιατι ειναι ενδο - επιχειρισιακη διαβαθμισμενη πληροφορια. Πληροφοριακα και μονο ειναι αντιστοιχη της ΕΚΑΜ 2) Δεν παιρνει καθαρους πολιτες. Παιρνει μονο στελεχη του Λιμενικου 3) Ειναι ενδο - επιχειρισιακη διαβαθμισμενη πληροφορια και κατα συνεπεια δεν αφορα πολιτεςΟ. Ε. Α. έγραψε:Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα με τιην Ομαδα Ειδικων Αποστολων του Λιμενικου Σωματος σε θεμα εκπαιδευσης. Επισης βγαινουν συχνα προκυρηξεις για ΟΕΑ; Η εκπαιδευση τους σε συγκριση με τις ειδικες συναμεις του στρατου πως ειναι; Ευχαριστω προκαταβολικα.
...
-
- Ταξίαρχος
Το Λιμενικο δεν εχει δυτες πλην της ΜΥΑ. Για να γινεις αναγνωρισμενος Δυτης απο οποιοδηποτε Κλαδο του Στρατου και των Σωματων Ασφαλειας πρεπει να βγαλεις η το ΣΥΚ η το Αυτοδυτων του Π. Ν. Η το Δυτων Μαχης του Σ. Ξ. Η το Αυτοδυτων της Π. Α.φαβιο έγραψε:Για δυτης του λιμενικου ασχετα απο. Μ. Υ. Α και Ο. Ε. Α ξερει να μου πει καποιος πως γινεσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης