Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας
Βασικα εγω εδωσα για ιπταμενος οποτε με ρωτησαν κατι παραπανω, συγνωμη. Αν παντως δωσεις για οποιαδηποτε αλλη σχολη, θα σε ρωτησουν καποια απλα πραγματα. Π. Χ. Ο αδερφος μ που εδινε για σμα τον ρωτησε αν θα προτιμουσε να ητα ν μηχανικος αεροσκαφων με μισθο γυρω στα 1500 ευρω το μηνα (στο μελλον) ή μηχανικος απο το πολυτεχνειο με μισθο 2500 ευρω το μηνα. Σορρυ αν σε αγχωσα
Οχι σιγα δν με αγχωσεσ... Εγω βασικα δινω γ σ. Μ. Υ... Τελευταια και καταιδρωμενη και εχω ακουσει ενα σκασμο αποψεισ... Χαχαχαχα
Απλα να μπεις χωρις αγχος, να κοιτας τους εξεταστες σου στα ματια και να απαντας με ειλικρινεια.:) Τα υπολοιπα απλα θα σε αγχωσουν, πριν μπεις στην αιθουσα πρεπει να καθαρισεις το μυαλο σου :)
Σωστα... Αλλωστε δν εχω κτ ν φοβηθω... Δεν ειμια ψυχικα διαταραγμενη... Οποτε αν φερθω ανετα και χωρις αγχος δεν θα εχω προβλημα...
Υπαρχει περιπτωση ν ρωτησουν θεματα γενικα γ τν σχολη π. Χ. Αν ξερουμε διαφορα οπλα ή αρματα κ τετοια;
Τελεια !:))))
Ααα ς ευχαριστω πολυ γ τις πληροφοριεσ...
Παιδια να ρωτησω κατι: Εδωσε κανεις τωρα σσασ; Ποιο ηταν τ προγραμμα στα αθληματα;
Στα Ψυχοτεκνικά τι ρωτανε ρε παδια... ; Πειτε λιγα πραγματα οσοι δωσατε!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Μην αγχωνεσε... Ειναι ευκολη η ψυχομετρικη δοκιμασια... Να εισαι ο εαυτος σου, να εισαι ανετος και να μην ντρεπεσαι να μιλησεις στην ομαδικη εξεταση. Καλη επιτυχεια
Το κακο με εμενα ειναι οτι αγχωνομαι σε τετοιες καταστασεις... ! Αν μου πουνε 3 αρνητικα για τον ευατο μου και το ενα απο αυτα ειναι Νευρικος θα με κοψουν;
Ούτε να το σκέφτεσαι να πείς κάτι τέτοιο...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Εγω θα ελεγα πολυλογασ, περιεργος και ανυπομονοσ... Τι λετε; Πως σας φαινονται;
θωμας έγραψε:Εδωσα για ευελπιδων την προηγουμενη εβδομαδα.
1Η μερα
Ζωγραφιστε 2 ανθρωπακια διαφορετικου φυλλου. Απο κατω θα σας λεει να γραψετε ηλικια και επαγγελμα γιάυτο καλο ειναι να τα ζωγραφισετε να κανουν καποιο επαγγελμα πχ ιατρος, δασκαλα. Μετα να γραψετε ενα κειμενακι για την προσωπικοτητα σας και μετα ακομα ενα να περιγραψετε την οικογενειακη σας κατασταση (π. Χ αριθμος μελων οικογενειας, σχεσεις μεταξυ σας, ατομα με ψυχολογικα προβληματα) ΤΕΛΟΣ για πρωτη μερα.
2Η μερα
Χωριζεστε σε 20αδες μπαινετε και οι 20 σε μια αιθουσα και εχετε μπροστα την επιτροπη και σας βαζουν ενα θεμα να συζητησετε (πχ. Εχετε μια επιχειρηση και υπαρχει ενα εξυπνος και τεμπελης και ενας κουτος και δουλεφταρας. Ποιον θα επιλεγατε;) και συζητατε σαν να μην ειναι μπροστα η επιτροπη και υποστηριζετε την γνωμη σας με επιχειρηματα. Μετα περναει η 1η δεκαδα μεσα και σας δινουν φωτοτυπιες με ενα θεμα και ερωτησεις και τις απαντατε ατομικα και στο τελος ομαδικα. Μετα περνατε ενας ενας απο την επιτροπη και σας ρωτανε για την οικογενειακη κατασταση. Το επαγγελμα των γονεων σας, απο που ειστε, ποσα αδερφια εχετε, αμα εχετε συγγενη στον στρατο, και να πειτε 3 αρνητικα και 3 θετικα... Πιο πολυ επιμενουν στα αρνητικα (Το μυστικο ειναι στα να μην πειτε στα αρνητικα οτι θυμωνετε ευκολα και νευριαζετε και τετοια για θα σας κοψουν)
Εσυ τι αρνητικα ειπεσ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης