Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Περυσι ο συντροφος μου που εδινε, στα αθληματα ηταν ελαστικοι λιγο με τις γυναικες. πχ στο 1000 τις αφησαν και 5λεπτα... Τι να σας πω, δεν ξερω! Ιολη, με τα υπολοιπα πως τα πας; Πιανεις τα ορια; Εσυ Μαριαννα;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια καλα ολα τα αθληματα αλλα εκεινο το αλμα εις μηκος δεν μπορω με τιποτα να πιασω το 3,60 κοβουν πολυ ευκολα στα αθληματα; ; δηλαδη κ το 1000 αν δεν το βγαζεις σε 4.30 κ το κανεις 7 εισαι καμμενος; ;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ασε κουκλα, και εγω το ιδιο, μεχρι 3.20 φτανωΕικόνα Εικόνα Βασικα τι ειδικοτητα δηλωσες; Θα σου δωσω μια συμβουλη: αν νιωσεις οτι δεν αντεχεις αλλο, σφιξε τα δοντια και προσπαθησε να τελειωσεις τη διαδρομη ολη, μην σταματησεις, οσο χρονο και αν το κανεις!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

μαριαννα έγραψε:ααααα ξέχασα να ρωτήσω το εξής, στο άλμα είς ύψος να φανταστώ 1 μέτρο απο το δάπεδο; Τι ρωτάω...
Ναί και θα έχει και στρώμα από την άλλη πλευρά.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tasia έγραψε: Γεια σας παιδια καλα ολα τα αθληματα αλλα εκεινο το αλμα εις μηκος δεν μπορω με τιποτα να πιασω το 3,60 κοβουν πολυ ευκολα στα αθληματα; ; δηλαδη κ το 1000 αν δεν το βγαζεις σε 4.30 κ το κανεις 7 εισαι καμμενος; ;

Τασία μου τα 1.000 μ. με γρήγορο περπάτημα τα βγάζεις στο 5 λεπτο. Μην δίνεις δύναμη απ την αρχή των 1.000 μέτρων. Στα τελευταία 100-150 μέτρα θα κάνεις ταχύτητα. Σε 7 λεπτά σίγουρα δεν θα σε περάσουν.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Ασε κουκλα, και εγω το ιδιο, μεχρι 3.20 φτανωΕικόνα Εικόνα Βασικα τι ειδικοτητα δηλωσες; Θα σου δωσω μια συμβουλη: αν νιωσεις οτι δεν αντεχεις αλλο, σφιξε τα δοντια και προσπαθησε να τελειωσεις τη διαδρομη ολη, μην σταματησεις, οσο χρονο και αν το κανεις!
Λοιπόν κάντε διαδρομές να σφίξετε τις γαμπούλες και γενικότερα τα ποδαράκια σας για να έχετε καλή αλτική. Επίσης κοιλιακούς.Illy μου στο είπα. Θα περάσεις. Όσο για τα 1.000 μέτρα σίγουρα όλοι θα πονέσετε αλλά ανάσες και βγαίνει... Δώστε τα όλα, θα πονέσετε αλλά μετά τον τερματισμό θα πέσετε κάτω θα πιείτε νερό και θα ηρεμήσετε. Άλλωστε αν το πάρουμε και λίγο ιστορικά οι Έλληνες στις μάχες που έδιναν για την ακεραιότητα του ελληνικού εδάφους πόνεσαν αλλά τα κατάφεραν.
Kwstantinos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kwstantinos »

Καλησπερα σε ολους! Παιδια εγω τις καμψεις και αυτα τα βγαζω... Το μιλι ειναι το προβλημα! Μπορω να παω στο καυτατζογλειο σταδιο να δοκιμασω ολα αυτα τα αθληματα; Το μονο π κανω ειναι καμψεις και κοιλιακους γιατι τα κανω σπιτι. Τα αλλα δεν τα ξερω...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Παιδια μην το βαζετε κατω ολοι μπορειτε να τα κανετε τα αθληματα, εγω φοβομουν για το μικος και τελικα το εκανα, για το μιλι φοβομουν και το εκανα ελεγα τζοβανα μην τα παρατας μπορεις να το κανεις και τελικα το εκανα και οπως ειπε και ο καλλιτεχνης θα κουραστουμε αλλα μετα θα κατσουμε και θα πιουμε νερο, προσπαθηστε ολοι το μπορειτε πιστεψτε στον εαυτο σας και δεν θα χασετε

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ! !
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Καλλιτεχνη μου και ας μην σε ξερω προσωπικα ουτε και την illy θα χαρω και εγω να ειμαστε μαζι ειλικρινα σας μιλαω, εχετε πολυ ωραιο επιπεδο μπραβο σας και παλιΕικόνα Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Illy μου σχετικα σε ολα εχω καλη αποδοση μπορω να πω το 100 το βγαζω την σφαιρα οκ τις καμψεις δεν τις εχω κανει ακρετα αλλα πιστευω οτι θα τις βγαλω, το 1000 με δυσκολευει ως προς το χρονο κ φυσικα το αλμα εις υψος. Αυτα.

Kwstantinos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kwstantinos »

Οντως τα παιδια εδω ειναι φοβερα! Εγω εχω παθει πλακα. Μακαρι ρε παιδια να τα καταφερουμε... Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kwstantinos έγραψε:Οντως τα παιδια εδω ειναι φοβερα! Εγω εχω παθει πλακα. Μακαρι ρε παιδια να τα καταφερουμε... Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι Μιλι
Νέος τροχάδην για το μίλι μίλι μίλι... Όπου και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου το μίλι μίλι παραμένει.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

iolli έγραψε: Illy μου σχετικα σε ολα εχω καλη αποδοση μπορω να πω το 100 το βγαζω την σφαιρα οκ τις καμψεις δεν τις εχω κανει ακρετα αλλα πιστευω οτι θα τις βγαλω, το 1000 με δυσκολευει ως προς το χρονο κ φυσικα το αλμα εις υψος. Αυτα.

Θα τα βγάλεις...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδιά η τζοβάνα έχει πείσμα. Θα γίνει καλό commando. Μπράβο καταδρομέα μου. Εχω μια αδερφη! Κουκλιτσα αληθινη! Τη λεν' μακεδονια την αγαπω πολυ! Και αμα χρειαστει! Στη μαχη σκοτωθω! Με το αιμα μου να γραψετε ελλαδα σ'αγαπω! Ελλαδα σ'αγαπω, ελλαδα σ'αγαπω!

Ουκ ουκ ουκ.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κωνσταντινε μου, σαφεστατα και μπορεις να πας να προπονηθεις στο Kαυτατζογλειο... Πρωινες ωρες και το βραδυ μετα τις 8 αν δεν κανω λαθος... Ιόλη συνεχισε, γερα και δυνατα! Προσπαθησε σε κανενα γηπεδο που εχει υψος να κανεις τις προσπαθειες σουΕικόνα Με το μηκος πως τα πας; Εγω ακομη εχω θεματακι με αυτοΕικόνα Και φυσικα η σφαιρα που θελει και με το δεξι και με το αριστερο δια 2 ωστε να βγει αποτελεσμα 4.40Εικόνα Τζοβανα, για την πουλαδα ρε γ...oΕικόνα Ετσι παιδια, λιγο ακομη και οι κοποι σας δεν θα πανε χαμενοι! Καλο θα ειναι μια μερα πριν δωσετε μην κανετε καθολου προπονηση για να ειστε ξεκουραστοι!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες