peter1992 έγραψε:Τετοιο βιβλιο δν παιζει να υπαρχει τα τεστ ειναι σχεδον ιδια καθε χρονο
αφου σου λεω οτι εχω, πως δεν υπαρχει; Ενα μπλε ειναι αυτο που εχω απλα δεν το βρισκω αυτη την στιγμη για να σου πω και τον ακριβες τιτλο το ειχα αγορασει μαζι με την μαμα μου πριν 2 χρονια και θυμαμαι ειχε πολλα και δεν ξεραμε ποιο να διαλεξουμε...
Εγώ φέτος το καλοκαίρι περνάω τις εξετάσεις για ΣΣΑΣ, μήπως έχετε ιδέα με ποια σειρά τις δίνουμε, γιατί μας είπαν ότι απαιτούνται 5 μέρες! Τα αθλήματα ή οι ψυχολογικές/ ιατρικές είναι πρώτες; Τι στο καλό θα κάνουμε 5 μέρες; ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Φιλάκια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Απρ 26, 2010 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά καλησπέρα. Εγω δεν φτιαχνω ουτε φούστες, ουτε μπλούζες, ουτε τίποτα απο αυτα. Φτίαχνω τα κλασσικά ανθρωπάκια με τις γραμμες, τι γίνεται μ' αυτά;
ΓΕΩΡΓΙΑ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Εγω δεν φτιαχνω ουτε φούστες, ουτε μπλούζες, ουτε τίποτα απο αυτα. Φτίαχνω τα κλασσικά ανθρωπάκια με τις γραμμες, τι γίνεται μ' αυτά;
Δεν θα κοπεις επειδη δεν ξερεις να φτιαχνεις φουστε κ μπλουζες αλλα προσεχε μην κανεις δεκα δαχτυλα κ πενηντα ποδια. Αυτοι κοιταζουν τα σχιματα κ τις υπερβολες. Εγω οταν εκανα το δικο μου ηταν αστα χαλια. Δεν θα δωσεις γι σχολη καλων τεχνων, ηρεμησε!
Γεια σας! Ενα παιδι μου ειπε οτι στις ψυχοτεχνικες εξετασεις σου κανουν ερωτησεις του στυλ : Εισαι πιλοτος πολεμικου αεροσκαφους σε περιοδο πολεμου και σε διαταζουν να βομβαρδισεις ενα σχολειο. Υπακους ή οχι; Ισχυεικατι τετοιο ή μου εκανε πλακα;
Νομιζω πως αυτο που σου ειπε ο φιλος σου ειναι αστειακι. Ειναι δυνατον να σε ρωταγαν κατι τετοιο;Φαντασου δηλαδη να σε ρωταγαν ερωτησεις του τυπου, αν θα σε διεταζε ο ανωτερος θα σκοτωνες την μανα σου. Δεν στεκει κατι τετοιο.