Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

peter1992 έγραψε:Τετοιο βιβλιο δν παιζει να υπαρχει τα τεστ ειναι σχεδον ιδια καθε χρονο

αφου σου λεω οτι εχω, πως δεν υπαρχει; Ενα μπλε ειναι αυτο που εχω απλα δεν το βρισκω αυτη την στιγμη για να σου πω και τον ακριβες τιτλοΕικόνα το ειχα αγορασει μαζι με την μαμα μου πριν 2 χρονια και θυμαμαι ειχε πολλα και δεν ξεραμε ποιο να διαλεξουμε... Εικόνα
Anjelik

Δημοσίευση από Anjelik »

Εγώ φέτος το καλοκαίρι περνάω τις εξετάσεις για ΣΣΑΣ, μήπως έχετε ιδέα με ποια σειρά τις δίνουμε, γιατί μας είπαν ότι απαιτούνται 5 μέρες! Τα αθλήματα ή οι ψυχολογικές/ ιατρικές είναι πρώτες; Τι στο καλό θα κάνουμε 5 μέρες; ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕικόναΕικόνα Φιλάκια...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Απρ 26, 2010 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από peter1992 »

Καλα σορρυ δν ηξερα.
ΤΑΚΗΣ
Λοχίας
Λοχίας
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
Επάγγελμα: μαθητης

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Τελος αυγουστου νομιζω ειναι για τους ελληνες του εξωτερικου
P.

Δημοσίευση από P. »

Γεια!Μήπως ξέρει κανένας πότε είναι οι φετινές εξετάσεις (ψυχομετρικές, υγειονομικές και αθλήματα) ;

Ρώτησα στο σχολείο μου, έψαξα στο ίντερνετ, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Επίσης, οι ψυχομετρικές πού γίνονται; Εγώ δίνω αθλήματα στη ΣΑΝ. Και με ποια σειρά τις δίνουμε; Να υποθέσω πρώτα υγειονομικές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εικόνα

Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Υπολογισε πως ειναι γυρω στις 5-10 Ιουνιου. Στα αληθεια αν θες να περασεις ΣΑΝ δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθολου :P
P.

Δημοσίευση από P. »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!ΕικόναΝα υποθέσω ότι και για ΣΣΑΣ το ίδιο ελαστικά είναι τα πράγματα;

Ενδιαφέρομαι για ΣΣΑΣ Ιατρικό, αλλά θα δώσω τα αθλήματα στη ΣΑΝ...

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο που αφιερώσατε!

ΓΕΩΡΓΙΑ

Δημοσίευση από ΓΕΩΡΓΙΑ »

Παιδιά καλησπέρα. Εγω δεν φτιαχνω ουτε φούστες, ουτε μπλούζες, ουτε τίποτα απο αυτα. Φτίαχνω τα κλασσικά ανθρωπάκια με τις γραμμες, τι γίνεται μ' αυτά;

γεωργια

Δημοσίευση από γεωργια »

Οι ημερομηνιες δεν εχουν οριστει ακομα. Οριζονται στις 4/6 μπες στο σάιτ της σχολης 1ης προτίμησης σου για περισσοτερες πληροφοριες (τοπο, ωρα κτλ.)
Αθηνά

Δημοσίευση από Αθηνά »

ΓΕΩΡΓΙΑ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Εγω δεν φτιαχνω ουτε φούστες, ουτε μπλούζες, ουτε τίποτα απο αυτα. Φτίαχνω τα κλασσικά ανθρωπάκια με τις γραμμες, τι γίνεται μ' αυτά;

Δεν θα κοπεις επειδη δεν ξερεις να φτιαχνεις φουστε κ μπλουζες αλλα προσεχε μην κανεις δεκα δαχτυλα κ πενηντα ποδια. Αυτοι κοιταζουν τα σχιματα κ τις υπερβολες. Εγω οταν εκανα το δικο μου ηταν αστα χαλια. Δεν θα δωσεις γι σχολη καλων τεχνων, ηρεμησε!
γεωργια

Δημοσίευση από γεωργια »

Ευχαριστώ πολυ.Εικόνα Ξερει κανεις αν τα βιβλιοπωλεια εχουν βιβλια για τα τεστ;

Αθηνά

Δημοσίευση από Αθηνά »

γεωργια έγραψε:Ευχαριστώ πολυ.Εικόνα Ξερει κανεις αν τα βιβλιοπωλεια εχουν βιβλια για τα τεστ;

http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0583008
Ειναι τα λεγομενα matrix αν και να μην τα διαβασεις δεν υπαρχει προβλημα
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Γεια σας! Ενα παιδι μου ειπε οτι στις ψυχοτεχνικες εξετασεις σου κανουν ερωτησεις του στυλ : Εισαι πιλοτος πολεμικου αεροσκαφους σε περιοδο πολεμου και σε διαταζουν να βομβαρδισεις ενα σχολειο. Υπακους ή οχι; Ισχυεικατι τετοιο ή μου εκανε πλακα;

Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Νομιζω πως αυτο που σου ειπε ο φιλος σου ειναι αστειακι. Ειναι δυνατον να σε ρωταγαν κατι τετοιο;Φαντασου δηλαδη να σε ρωταγαν ερωτησεις του τυπου, αν θα σε διεταζε ο ανωτερος θα σκοτωνες την μανα σου. Δεν στεκει κατι τετοιο.

Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Το φανταστηκα αλλα ειπα να το επιβεβαιωσω γιατι ποτε δεν ξερεις. Ευχαριστω παντως.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες