Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Ελα Ιολη μου, διωξε την αρνητικη σου ενεργεια κοριτσι μου... Παμε δυναμικα! Εικόνα Εικόνα Προβλημα; Σαν τι; Ναι μεν ειμαστε γυμνες αλλα παντα με εσωρουχο κατω
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φαινεται η αρνητικη μου ενεργεια ε; ; κ να φανταστεις οτι θελω πολυ να περασω απλα ρωτησα γιατι μου ειπανε οτι μπορει να εχω προβλημα κ να μη με αφησουν να κανω τα αθληματα, μεχρι που μου ειπανε να παρω χαπια. Παντως illy δεν ξερω αν εισαι ηδη στο στρατο η θα δωσεις κ εσυ τωρα θελω να πω οτι μακαρι να υπαρξουν κ αλλα ατομα σαν κ εσενα μεσα στο φορουμ να βοηθανε εμενα προσωπικα κ με ενθαρυνεις κ μου δινεις συμβουλες οπως πχ αλμα εις υψος(βεβαια δεν το δοκιμασα απλα θα παω εκει κ οπως μου κατσει)σε αισθανομαι δικο μου ατομο κ ας μη σε ξερω τουλαχιστον δεν ¨την λες¨σε κανεναν οπως κανουν μερικοι . κ επειδη καποιος δεν θυμαμαι ποιος μου ειπε να μη παω καν στα αθληματα επειδη δεν μπορω να κανω το υψος απλα να του πω οτι εγω θα παω κ ας με κοψουν αν ειναι για αυτο εδω βλεπω στο δρομο εποπινες γυναικες κοντες κ τρελαινομαι γιατι υποτιθεται πρεπει να ειναι 1.65 τουλαχιστον

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Η αρνητικη σου αυρα θα ειναι και κατασταλτικος παραγοντας στα αθληματα... Προσπαθησε να το αποβαλλεις και ειλικρινα οτι κανεις! Και να εισαι περηφανη για τον εαυτο σου για τις μεχρι τωρα επιδοσεις σου διοτι δεν ειμαστε αθλητες κ ειχαμε περιθωριο περιπου 3 μηνες! Εικόνα Εικόνα Οχι, μην σκεφτεσαι καν για χαπια, ουτε νομιζω πως δεν θα σου επιτρεψουν να κανεις τα αθληματα, το θεωρω παραλογο καο ακυρο τελειως! Αν γινεις μελος θα μπορεσεις να παρεις πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου απο αλλα μελη που ειναι ηδη στελεχη και θα μπορεσεις να απευθυνθεις σε εκεινους μιλωντας μαζι τουςΕικόνα Ετσι, πηγαινε και ας κοπεις, εσυ τουλαχιστον θα εχεις κανεις την προσπαθεια σου! Εικόνα Εικόνα Ναι οσο για αυτο με το υψος και εγω τις εχω δει...

Anonymous

Αρχισα να το παιρνω καπως ετσι illy γιατι αλλιως δεν με βλεπω καλα. Δυστυχως ομως χαλασε ο καιρος κ μας διεκοψε τις προπονησεις. Εσυ εχεις κανει τα χαρτια σου για υγειονομικο η οχι
Anonymous

Ποια χαρτια για υγειονομικο βρε παιδια; Πρεπει να κανουμε χαρτια για να παρευρεθουμε στις εξετασεις

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οχι καλε μου Κωνσταντινε... Η Ιολη ρωταει που δηλωσα... Οταν ειδα οτι ζητουσαν νηπιαγωγους ειλικρινα χαρηκα πολυ διοτι ηταν ενα ονειρο ζωης να περασω στην σχολη αλλα λογω πανελληνιων που δεν απεδωσα οσο ηθελα δεν τα καταφεραΕικόνα Φυσικα η απογοητευση ηρθε οταν ειδα οτι ζητουσε το συγκεκριμενο χαρτι... Πχ θα μπορουσε να εγραφε η προκηρυξη πως αν δεν μπορουσαν να καλυφθουν απο νηπιαγωγους ας τη διεκδικουσαν και οι λοιποι εκπαιδευτικοιΕικόνα Οποτε δηλωσα στο σεμ και ευελπιστω να περασω! Ναι μας τα χαλασε ο καιρος πολυ! Κωνσταντινε, εισαι το παιδι που δηλωσε ελευθερος σκοπευτης; Πως τα πας με τις προπονησεις; Καλη σου επιτυχια... Το ιδιο ευχομαι και σε εσενα καλη μουΕικόνα
Anonymous

ΑΑΑΑΑ! Καλη σου επιτυχια τοτε :( Δυστυχως δεν τα παω πολυ καλα. Το μονο που δεν Μπορω να βγαλω ειναι το μιλι :(( Σημερα δοκιμασα ξανα να τρεξω στη παραλια και δεν τα καταφερα... Ναι εγω ειμαι που δηλωσα Ελευθερος Σκοπευτης. Δεν θελω να κοπω στο μιλι ρε γαμωτο :((( Καμια Εκοψα και το τσιγαρο εχθες! Καμια συμβουλη ρε παιδια ; Αναπνοες και τετοια... ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Καλυτερα να απευθυνθεις σε παιδια που εχουν παει εδ δυναμεις ή που ειναι αθλητες του στιβου! Δες λιγακι στα θεματα "αλεξιπτωτιστες, πως πρεπει να εισαι σωματικα " που εχουν πει καποιες συμβουλες στην αγαπητη Τζοβανα ο green berets και ο Ηλυσιακος... Ολα καλα θα πανε! Εκεινη την ημερα θα σου βγει ολη η θετικη σου ενεργεια και η δυναμη σου αρκει να το πιστεψεις μεσα σουΕικόνα Εικόνα Σ'ευχαριστω παρα πολυ, να εισαι καλαΕικόνα
Anonymous

Ιλλυ. Πρεπει να εισαι φοβερος ανθωπος! Χαιρομαι οταν βλεπω τετοια ατομα μεσα σε τετοια σαιτ! Μπραβο σου κοριτσι μου:)
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Καλα η illy δν το συζητω ειναι και ***** της κοπελες εδω μεσα κραταει παντα επιπεδο μπραβο κοπελαρα μου, κωσταντινε εγψ δινω για ειδικες δυναμεις ως τεχνιτης αλεξιπτωτων ενα θα σου πω. Μην το βαζεισ κατω μπορεισ να κανεισ το μιλι εγω το εκανα και δν το πιστευα τα εχεις τα αθληματα μην τρομαζεισ για τιποτα, εγω που ειμαι κοπελα κουβαλαω τα κανιστρα και λεω αντε γεια τα περασα και αυτα, να ξερεισ οτι μπορεις, ολοι εδω μεσα μπορειτε να το θυμαστε αυτο. Εικόνα Εικόνα Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

iolli έγραψε: Φαινεται η αρνητικη μου ενεργεια ε; ; κ να φανταστεις οτι θελω πολυ να περασω απλα ρωτησα γιατι μου ειπανε οτι μπορει να εχω προβλημα κ να μη με αφησουν να κανω τα αθληματα, μεχρι που μου ειπανε να παρω χαπια. Παντως illy δεν ξερω αν εισαι ηδη στο στρατο η θα δωσεις κ εσυ τωρα θελω να πω οτι μακαρι να υπαρξουν κ αλλα ατομα σαν κ εσενα μεσα στο φορουμ να βοηθανε εμενα προσωπικα κ με ενθαρυνεις κ μου δινεις συμβουλες οπως πχ αλμα εις υψος(βεβαια δεν το δοκιμασα απλα θα παω εκει κ οπως μου κατσει)σε αισθανομαι δικο μου ατομο κ ας μη σε ξερω τουλαχιστον δεν ¨την λες¨σε κανεναν οπως κανουν μερικοι . κ επειδη καποιος δεν θυμαμαι ποιος μου ειπε να μη παω καν στα αθληματα επειδη δεν μπορω να κανω το υψος απλα να του πω οτι εγω θα παω κ ας με κοψουν αν ειναι για αυτο εδω βλεπω στο δρομο εποπινες γυναικες κοντες κ τρελαινομαι γιατι υποτιθεται πρεπει να ειναι 1.65 τουλαχιστον

Να πάς να δώσεις. Εγώ πιστεύω ότι θα περάσεις. Για το ύψος μην το συζητάς γιατί έχω δει μονίμους παραγωγικούς να κάνουν τέτοια.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

tzovana18 έγραψε:Καλα η illy δν το συζητω ειναι και ***** της κοπελες εδω μεσα κραταει παντα επιπεδο μπραβο κοπελαρα μου, κωσταντινε εγψ δινω για ειδικες δυναμεις ως τεχνιτης αλεξιπτωτων ενα θα σου πω. Μην το βαζεισ κατω μπορεισ να κανεισ το μιλι εγω το εκανα και δν το πιστευα τα εχεις τα αθληματα μην τρομαζεισ για τιποτα, εγω που ειμαι κοπελα κουβαλαω τα κανιστρα και λεω αντε γεια τα περασα και αυτα, να ξερεισ οτι μπορεις, ολοι εδω μεσα μπορειτε να το θυμαστε αυτο. Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Μακάρι να σας έχω στη μονάδα μου illy μου και Τζοβάνα.
Anonymous

iolli έγραψε:Παιδια ελπιζω να ειχατε καλα αποτελσματα σημερα ολοι, εχω την να ρωτησω κατι κ απευθυνομαι σε γυναικεςαν ξερουν κατι σε περιπτωση που καποια ειναι ¨αδιαθετη¨καταλαβαινεται ολες τι εννοω εκεινες τι μερες των ιατρικων εξετασεων η των αθληματων θα εχει καποιο προβλημα

Μην ανησυχείς, μια γνωστή μου που μπήκε πέρσι, είχε ακριβώς το ίδιο. Απλά μάλλον θα χρειαστεί να ξαναδώσεις ούρα. Τουλάχιστον σε εκείνη αυτο συνέβη. Καλή επιτυχία
Anonymous

Ααααα ξέχασα να ρωτήσω το εξής, στο άλμα είς ύψος να φανταστώ 1 μέτρο απο το δάπεδο; Τι ρωτάω...
Anonymous

Καλημερα παιδια τελικα δεν μας εχει πει κανεις ειναι καπως ελαστικοι στα αθληματα ακουσα απο μια εποπινα οτι ειχε δηλωσει υγειονομικο σαν νοσηλευτρια κ οτι αυτες που ειχαν δηλωσει υγειονομικο τους ειπαν οτι μπορουν αν θελουν να κανουν Υψος μηκος κ σφαιρα κ οτι εκανα μονο το τρξιμο υποχρεωτικα, αλλα τελικα αυτη δεν περασε νοσηλευτρια αλλα σε αλλη ειδικοτητα του Στρατου

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες