Φυλακή στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
captain

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από captain »

AΜα φας 20 μερες φυλακη της υπηρετεις κανονικα ολες; Αμα εχεις μονο αυτες ομως; Δηλαδη ειναι να απολυθω 12 αυγουστου 2010 θα απολυθω 2 σεπτεμβρη 2010?
moutsos

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από moutsos »

Όχι. Κάθε μέρα πάνω από τις 20 Φ την υπηρετείς - από 30 Φ και πάνω τις υπηρετείς όλες. Δηλαδή αν έχεις 20 Φ δεν υπηρετείς παραπάνω, αν έχεις 21 υπηρετείς 1 μέρα παραπάνω... Τώρα αν έχεις 32, τις υπηρετείς όλες.
ΗΛΙΑΣ

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Δηλσδη εινσι τοσο επισημα ολα αυτα που τηρουνται ανελλιπως; Η΄ περισσοτερο για εκφοβισμο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν γραφτούνε στο φακελό σου οι φυλακές δεν είναι εύκολο να σβηστούνε
ΗΛΙΑΣ

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Δηλαδη οσο εισαι στρατιωτης εχεις εναν φακελο που καταγραφονται μεταξυ αλλων και οι φυλακες, με αποτελεσμα οπου και να πας οι φυλακες να σ'ακολουθουν και να αθροιζονται ασχετως σε ποιο μερος εφαγες την μια... Και σε ποιο την αλλην?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φυλακή στο στρατό

Ε ναι
X

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από X »

Greek_Army έγραψε:Αν γραφτούνε στο φακελό σου οι φυλακές δεν είναι εύκολο να σβηστούνε
οταν ειχ Αναλαβει 1ο γρ μοναδος ετυχε να Ηταν προγραμματισμενο να περασω επιθεωρηση απο το δντη στρατολογιας. Αυτα που ειχα βρει σχετικα με τις φυλακες στρτων ηταν τα εξης. Αλλα εγραφαν τα πει μπουκ των στρατιωτων αλλα η ημερησια διαταγη μοναδος και αλλα τα ηκαλ. Μπλανγκο στα πει μπουκ κια παει λεγοντας. Και ολα αυτα γκρικ αρμυ γινανε απο το γραφεα του 1ου γρ. Μια χαρα μπορουν να σβηστουν λοιπον

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φυλακή στο στρατό

Είπα ότι δεν είναι εύκολο... Τώρα αν ο άλλος βάλει το βύσμα η τον πατέρα του να πάρει τηλέφωνο τι να πω. Μεγάλη μαγκιά Εικόνα
χ

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από χ »

Greek_Army έγραψε:Είπα ότι δεν είναι εύκολο... Τώρα αν ο άλλος βάλει το βύσμα η τον πατέρα του να πάρει τηλέφωνο τι να πω. Μεγάλη μαγκιά Εικόνα
δεν ειναι μαγκια. Ειναι απλα καθημερινοτητα

alex

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από alex »

Καλησπερα παιδες, ειμαι φανταρος της 309 σειρας κ απολυομαι 10 αυγουστου. Εχω μια απορια. Στην μοναδα πηγα 13-14 δεκεμβριου κ απο τοτε κ καθε μηνα μολις κλεινουμε μηνα περνουμε 2 ΕΤΑΠ (ειδικη τιμητικη αδεια παραμεθωριου.) εγω αφου απολυομαι στις 10 αυγουστου δεν προλαβαινω να παρω του τελευταιου μηνα τα εταπ. Δεκτο. Μπαινω στο θεμα, εχω 25 μερες φυλακη (χωρις ν α ειναι σιγουρο ακομα αν θα υπηρετησω τις 5 οπως ειναι ο νομος). Σε περιπτωση που ο διοικητης αρνηθει καποια προηγουμενα λεγομενα του (του στυλ αν φερθεις καλα στο υπολοιπο θα στην σβησω) κ τελικως με κρατησει κ απολυθω στις 16 του μηνα. Αφου τοτε θα εχω κλεισει 1 μηνα θα τα δικαιουμαι τα εταπ;(να υπηρετησω δλδ 5 μερες παραπανω αλλα οι 2 να ειναι αδεια :P) η λογω του οτι ειναι φυλακη η εξτρα θητεια δεν τα δικαιουμαι; Δλδ να απαιτησω να μου τα δωσει; Αν κανει τον ανηξερο η αν μου πει δεν ισχυει;
γιαυτο ρωταω μια εδω πρωτα μηπως γνωριζετε κατι σιγουρο.thx.:)
εχω κ σκοπο να παρω να ρωτησω κ στην στρατολογια για σιγουρα.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

alex έγραψε:Καλησπερα παιδες, ειμαι φανταρος της 309 σειρας κ απολυομαι 10 αυγουστου. Εχω μια απορια. Στην μοναδα πηγα 13-14 δεκεμβριου κ απο τοτε κ καθε μηνα μολις κλεινουμε μηνα περνουμε 2 ΕΤΑΠ (ειδικη τιμητικη αδεια παραμεθωριου.) εγω αφου απολυομαι στις 10 αυγουστου δεν προλαβαινω να παρω του τελευταιου μηνα τα εταπ. Δεκτο. Μπαινω στο θεμα, εχω 25 μερες φυλακη (χωρις ν α ειναι σιγουρο ακομα αν θα υπηρετησω τις 5 οπως ειναι ο νομος). Σε περιπτωση που ο διοικητης αρνηθει καποια προηγουμενα λεγομενα του (του στυλ αν φερθεις καλα στο υπολοιπο θα στην σβησω) κ τελικως με κρατησει κ απολυθω στις 16 του μηνα. Αφου τοτε θα εχω κλεισει 1 μηνα θα τα δικαιουμαι τα εταπ;(να υπηρετησω δλδ 5 μερες παραπανω αλλα οι 2 να ειναι αδεια :P) η λογω του οτι ειναι φυλακη η εξτρα θητεια δεν τα δικαιουμαι; Δλδ να απαιτησω να μου τα δωσει; Αν κανει τον ανηξερο η αν μου πει δεν ισχυει;
γιαυτο ρωταω μια εδω πρωτα μηπως γνωριζετε κατι σιγουρο.thx.:)
εχω κ σκοπο να παρω να ρωτησω κ στην στρατολογια για σιγουρα.
Ρε νεο τις 2 τελευταιες μερες δεν προκυτε να σου μιλαει κανενας, εχεις καποιο λογο να το κουρασεις το θεμα; Τες πα. Πηγαινε στον Αρχιλοχια σου και ρωτα τον. Κανε οτι σου πουνε και μη ρωτησεις γιατι και πως. Αν νιωσεις ριγμενος μεινε στο στρατοπεδο και τριγυρνα σαν την αδικη καταρα. Οποιος σου μηλισει πες του "δεν προλαβαινω, Απολυομαι"

Αλεξ Π.

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από Αλεξ Π. »

Καλησπέρα! Είμαι ΔΕΑ και λίγο πριν την απόλυσή μου, γυρνάω στη μονάδα μου από την οποία είχα φύγει με απόσπαση. Κατά τη διάρκεια της απόσπασης, δεν έλαβα καμία ποινή (τουλάχιστον δε μου γνωστοποιήθηκε κάτι), αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μονάδα στην οποία επιστρέφω τώρα (ουσιαστικά για να απολυθώ), μου ανέφεραν πως ήρθε σήμα από την άλλη μονάδα και πως έχω φάει 10 μέρες φυλακή.

Ήθελα να ρωτήσω, προτού πετάξω καμία κοτσάνα εκεί, είναι δυνατόν να έχω φάει φυλακή ως στέλεχος, χωρίς εγκαλητήριο / απολογία μου ; Απ'οσο γνωρίζω, κανονικά έπρεπε να τηρηθεί η όλη διαδικασία και ύστερα (μέσα σε 3 ημέρες) να υπογράψω πάνω στο εγκαλητήριο πως έλαβα γνώση για την ποινή κτλ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Προσωπικά ως Δόκιμος είχα φάει 10 μέρες φυλακή που δεν υπηρέτησα ευτυχώς, μερικές μέρες (εβδομάδες) πριν απολυθώ.

Δεν θυμάμαι αν κλήθηκα να υπογράψω κάτι, όμως εννοείται ότι η ποινή (από τον υποδιοικητή της Ταξιαρχίας) μου γνωστοποιήθηκε από την Προϊσταμένη Μου (που με κάλυψε κιόλας).

Μήπως να ρωτήσεις για ποιο λόγο, πότε και γιατί έφαγες την ποινή;

!!!!

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από !!!! »

Προφανως και πρεπει να θυμασαι το γιατι εφαγες 10 μερες φυλακη Και δεα μαλιστα. Κατι σοβαρο θα ηταν. Το 1ογρ ειναι ενημερο για την ποινη σου. Αφου ηρθε σημα δεν λαμβανεις γνωση ουτε υπογραφεις πουθενα. Απλα γινεται ενημερωση απο το 1ο γρ αλλα και παλι αναλογα Το πως χειριζεται καθενας το 1ο γρ και ποσο σημασια δινει ο καθε υπξκος-αξκος που εχει 1ο γρ. Το σημα παει κατευθειαν στο 1ο γρ και μετα σαν εισερχομενο στο δκτη. Μετα Καταχωρει την ποινη σου η ο δκτης σου στα ατομικα σου εγγραφα η καποιος αξκος του 1ουγρ. Αυτη ειναι η διαδικασια. Απλα ζητα απο το 1ογρ να δεις το σημα αλλα κατα τ αλλα δεν μπορεις ουτε να πεις ουτε να κανεις κατι.

doremix
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Φυλακή στο στρατό

Δημοσίευση από doremix »

Καλησπέρα. Έχω την εξής απορία:

Αν τιμωρηθεί κάποιος με ποινή φυλάκισης ή κράτησης πχ 5 ημερών, αρχόμενης για παράδειγμα από αύριο και έχει δηλωμένη και εγκεκριμένη άδεια που ξεκινάει πχ τη Δευτέρα, η επιβολή της ποινής επηρεάζει το αν θα φύγει τη Δευτέρα με άδεια; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μη μπορέσει να φύγει; Ή απλά παίρνει τα 5Φ/Κ σαν στέρηση εξόδου;

Όποις γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες