Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Αδερφέ θες την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... Εφόσον δεν έχεις πάρει πτυχίο και έχει βγει η προκήρυξη,ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ''υποτιθέμενα'' μόρια της σχολής σου. Επομένως η κατηγορία που θα κάνεις τα χαρτιά σου ειναι σαν δόκιμος λιμενοφύλακας χρησιμοποιώντας τον βαθμό απολυτηρίου σου. Αν είχες πάρει το πτυχίο σου και είχες εκπληρωμένες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις Μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά σου σαν υπαξιωματικός. Πάμε τώρα στο σημείο εκείνο περί εισαγωγής στη σχολή λιμ/κων και ταυτόχρονης φοίτησης. Όσο είσαι στη σχολή λιμ/κων δεν μπορείς γιατί απλούστατα είσαι εσώκλειστος, μια τετάρτη εξοδούχος και ένα σαβατοκύριακο ''άδειας'' εφόσον δεν έχεις υπηρεσία. Μπορείς να παρακολουθείς το Τ. Ε. Φ. Α. Α. Εφόσον έχεις γίνει λιμενοφύλακας... Αλλά δε μου λες. Λιμάνι έχει η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (Αθήνα), οι υπόλοιπες σχολές Τρικάλων, Σερρών και Κομοτινής δεν έχουν, πως ακριβώς σκοπεύεις να παρακολουθήσεις την σχολή, γιατί και γω γυμναστής είμαι και απ'ότι θυμάμαι τα περισσότερα μαθήματα ήταν υποχρεωτικής παρακολούθησης... Όλα τα παραπάνω ίσχυαν σύμφωνα με τη προκήρυξη 2008... Κλέινοντας κάτι βασικό... Κάθε προκήρυξη που βγαίνει δεν είναι ίδια με την αντίστοιχη προηγούμενή της... Διαφέρουν σε κάποιες (''φωτογραφικές'' κατά την άποψη μου) λεπτομέρειες που αρκετές φορές κάνουν την διαφορά. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω και κατι ακομα. Ακουγετε εντονα το τελευταιο διαστημα πως θα ''μπει''το λιμενικο σωμα στις πανελληνιες. Εαν γινει κατι τετοιο και εφοσον εχω παρει το πτυχιο μου. Θα εχω δικαιωμα να μπω στο λιμενικο σωμα μεσω καποιας αλλης εχετασεις (πχ κατατακτιριες εξετασεις) χωρις να δωσω πανελληνιες, ή δεν θα εχω δικαιωμα να εισελθω στο λιμενικο σωμα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
Φίλε ρωτάς πράγματα που δεν τα ξέρει ούτε ο υπουργός. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει τελικά με το λιμενικό πολλά ακούγονται αλλά καμία σοβαρή εξέλιξη δεν υπάρχει
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 97
Εαν μπει στις πανελληνιες δε θα εχεις το δικαιωμα να μπεις στο λιμενικο με προκαταρκτηκες εξετασεις... Εαν σε πιανει το οριο της ηλικιας θα ξαναδωσεις πανελληνιες (απο νομικης αποψης). Αλλα οπως ειπε και ο προυγουμενος φιλος ολα ειναι στον αερα κανεις δε ξερει μεχρι τωρα τιποταδημήτρης έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω και κατι ακομα. Ακουγετε εντονα το τελευταιο διαστημα πως θα ''μπει''το λιμενικο σωμα στις πανελληνιες. Εαν γινει κατι τετοιο και εφοσον εχω παρει το πτυχιο μου. Θα εχω δικαιωμα να μπω στο λιμενικο σωμα μεσω καποιας αλλης εχετασεις (πχ κατατακτιριες εξετασεις) χωρις να δωσω πανελληνιες, ή δεν θα εχω δικαιωμα να εισελθω στο λιμενικο σωμα;
Οκ πηρα απαντησεις, τωρα περιμενουμε τιποτα νεωτερο...
Ανοησιες... Εγω εγραψα τα παντα τελεια οπως ακριβως στο βιβλιο... Κοπηκα!
Βατραχους πρεπει να παρει μιας και μας αδικησαν στις τελευταιες προκυρηξεις και μας κοψαν νταβαντζιλιδικα...20 θεσεις για βατραχους υπαξ,ouτε ψευτογραπτα να χουν ουτε τιποτα πονηρο... Καντε ολοι μαζι προσευχη για τα βατραχια που πρωτα αξιζουν μια τετοια θεση...
- greko_27
- Υποστράτηγος
vatrahos έγραψε:Ανοησιες... Εγω εγραψα τα παντα τελεια οπως ακριβως στο βιβλιο... Κοπηκα!
Καλα ''σαν προβατο για σφαγη πηγες''. Δεν ξερεις οτι το λιμενικο ειναι το πιο βυσματικο σωμα;
- greko_27
- Υποστράτηγος
vatrahos έγραψε:Βατραχους πρεπει να παρει μιας και μας αδικησαν στις τελευταιες προκυρηξεις και μας κοψαν νταβαντζιλιδικα...20 θεσεις για βατραχους υπαξ,ouτε ψευτογραπτα να χουν ουτε τιποτα πονηρο... Καντε ολοι μαζι προσευχη για τα βατραχια που πρωτα αξιζουν μια τετοια θεση...
Και με το νεο νομοσχεδιο που ψηφιστηκε μην περιμενεις να παρουν περισσοτερους, εχει μειωθει το ποσοστο των αποφοιτων με απολυτηριο λυκειου για τους υπαξ... ΕΑΝ περναν περισσοτερους αυτο θα ηταν αδικια για τους υπολοιπους γιατι ειδικες δυναμεις μπορεις να δωσεις και στους λιμενοφυλακες.
-
- Υποδεκανέας
Γνωρίζει κανείς πόσες ελλείψεις έχει σε προσωπικό το Λ. Σ;
-
- Στρατηγός
Που κολλάει αυτό;
-
- Υποδεκανέας
Απλή στοιχειώδη περιέργεια... Θα αποτελούσε ένα καλό ''δείκτη'' ατόμων Ενδοχόμενης προκήρυξης... Αλλά... Αλλά... Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια... Ελπίζω να σε κάλυψα.
-
- Στρατηγός
Τα παιδιά της προηγούμενης σειράς που έχουνε πάρει μετάθεση στο Φ. Ε. Κ τους έχουνε ακόμα ότι είναι στην σχολή. Και φυσικά δεν έχουνε πληρωθεί ακόμα. Δύσκολο να βγει προκήρυξη μέσα στο 2010 δυστηχώς
μαρια έγραψε:Ποτε θα ξαναβγει η προκυρηξη της 22/7/2009 που ειχε παγωσει με τις εκλογες;
Eιχε βγει προκηρυξη για λιμενικο τοτε; Αν ναι τι αφορουσε;
; έγραψε:μαρια έγραψε:Ποτε θα ξαναβγει η προκυρηξη της 22/7/2009 που ειχε παγωσει με τις εκλογες;
Eιχε βγει προκηρυξη για λιμενικο τοτε; Αν ναι τι αφορουσε;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες