Βάσεις - μόρια για ΣΣΑΣ (2010)
Παιδιά με 18.300 παίζει να μπω Στρατολογία... ; Με ειδική κατηγορία φυσικά...
Παιδια ; Απο ποσο ξεκινανε τα μορια για το στρατολογικο ; Δλδ φετος ποσο ηταν το οριο ;
Γεια σας παιδια! Συγκεντρωσα 18.684 στις πανελληνιες. Εχω ελπιδες για ΣΣΑΣ ιατρικο με ειδικη κατηγορια (πολυτεκνοι) ;
Το 2009 η βάση για το στρατολογικό ήταν 19016 μόρια! Φέτος πιστεύω ότι θα παραμείνουν ως έχουν, λόγω της μεγαλύτερης δυσκολίας των φετινών πανελληνίων και του μικρού αριθμού εισακτέων της σχολής!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Παιδια φετος η ΣΣΑΣ πεφτει. Μην ανησυχειτε. Μια χαρα ειστε και απο αποψη μοριων. Θηρια!
εκτος απο ΣΣΑΣ τι αλλες επιλογες βαλατε;
γιατι πολλα ακουγονται περι καταργησης της ΣΣΑΣ και της ΣΑΝ και γω στη θεση σας θα ανυσηχουσα...
κατι λενε οτι θα καταργηθουν αυτες οι σχολες, η εστω, στη καλυτερη περιπτωση, καποια τμηματα τους (π. Χ. ΣΣΑΣ Κτηνιατρικο) , και οι επιστημονες τους οποιους χρειαζονται οι Ε. Δ. Θα μπαινουν μονο με προκυρηξη...
Σεναρια αβεβαια και ανεπισημα, αλλα εμενα θα με προβληματιζαν...
Κατα τα αλλα, με τα δεδομενα του παροντος, νομιζω συμφωνουμε στο οτι δεν υπαρχει καλυτερη σχολη στο μηχανογραφικο απο τη ΣΣΑΣ, και κατα τη προσωπικη μου αποψη το Οικονομικο...
εκτος απο ΣΣΑΣ τι αλλες επιλογες βαλατε;
γιατι πολλα ακουγονται περι καταργησης της ΣΣΑΣ και της ΣΑΝ και γω στη θεση σας θα ανυσηχουσα...
κατι λενε οτι θα καταργηθουν αυτες οι σχολες, η εστω, στη καλυτερη περιπτωση, καποια τμηματα τους (π. Χ. ΣΣΑΣ Κτηνιατρικο) , και οι επιστημονες τους οποιους χρειαζονται οι Ε. Δ. Θα μπαινουν μονο με προκυρηξη...
Σεναρια αβεβαια και ανεπισημα, αλλα εμενα θα με προβληματιζαν...
Κατα τα αλλα, με τα δεδομενα του παροντος, νομιζω συμφωνουμε στο οτι δεν υπαρχει καλυτερη σχολη στο μηχανογραφικο απο τη ΣΣΑΣ, και κατα τη προσωπικη μου αποψη το Οικονομικο...
Απλά σαν ενημέρωση η βάση φέτος της ιατρικής ΣΣΑΣ χωρίς ειδικές κατηγορίες θα είναι πάλι στα ύψη. Ενδεικτικά αναφέρω ότι υπάρχουν περίπου 15 άτομα με βαθμό πάνω από 19700 15 με πάνω από 19600 και 15 με πάνω από 19500. Σύμφωνα με έγκυρες προβλέψεις θα κυμανθεί γύρω στα 19500 (πέρυσι 19436). Κατά πάσα πιθανότητα και πάνω από 19500.
-
- Πολίτης
Παιδια ειλικρινα εχω αγχωθει παρα πολυ. Εβγαλα 19,384 μορια και θελω για σσας ιατρικο. Δν μπορς να καταλαβω τι θα γινει με τις βάσεις... Δεν καταλαβαίνω τι θα γίνει.

-
- Ανθυπασπιστής
Εισαι στα ορια ρε φιλε. Και το να πεσει μου Φαίνεται δύσκολο γιατι οι καλοι μαθητες δεν δυσκολευτηκαν πολυ στα θεματα. Τα θεματα ηταν δυσκολα για τους μετριους μαθητες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης