Εχω την εντυπωση οτι μονο με ειδικοτητα νοσοκομου μπορεις να πας στα υποβρυχια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε...ROMANOS έγραψε: Ποιές Ειδηκότητες είναι για υποβρύχια;
ΣΜΥΝ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού
Αν και δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αρκετές πληροφορίες θα βρεις για την ειδικότητα αρμενιστής στους ΕΠΟΠ .
Αναφέρθηκε ότι Μαχιμοι είναι μόνο από ΣΝΔ... Αν κάποιος μπορεί να μπει ΣΜΥΝ αλλά θέλει να πάει Αμφίβιος ή στα Ο. Υ. Κ (περνώντας και τα απαιτούμενα σχολεία), δεν μπορεί από ΣΜΥν; !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Άν θέλεις να σταδιοδρομήσεις στα ΟΥΚ ώς στέλεχος τότε μπορείς είτε μέσω Στρατιωτικών Σχολών (ΣΝΔ και ΣΜΥΝ) , ή να πάρεις την Βατραχοπουλάδα απο ΣΣΕ και ΣΜΥ
Οκ, ευχαριστώ. Απλά είδα ότι μόνο στη ΣΝΔ είχε μάχιμους. Μόλις βγεις από την σχολή μπορείς να δηλώσεις για αμφίβιος καταδρομέας ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Και πόσα σχολεία πρέπει να περάσεις για να μπορέσεις να ξεκινήσεις για Ο. Υ. Κ. Κάτι μ είχαν πει για Μ. Α. Κ, Αλεξιπτωτιστές και μετά Ο. Υ. Κ. Ισχύει?
Υπαρχει διαφορα μεταξυ βατραχων στρατου ξηρας και ουκ αν ναι πως περνας μονυμος υπαξιωματικος βατραχων στρατου ξυρας
Από ΣΜΥ μπορείς να πας στα ουκ και ΣΜΥΝ φυσικά. Από στρατό ξηράς, όταν γίνεις Ο. Υ. Κ παίρνεις μόνο την βατραχοπουλάδα, ενώ από ναυτικό γίνεσαι στέλεχος στα Ο. Υ. Κ. Δηλαδή ασκείς την εκπαίδευση σου καθημερινά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Αν απο στρατο ξηρας πας ΟΥΚ τοποθετησαι σε καποια ΜΑΚ
Δηλαδη ειναι ιδια η εκπαιδευση τους; Πεφτουν και τα δυο σωματα με αλεξυπτωτα?
Ποιο σωμα ειναι ποιο σκληρο σε θεματα εκπαιδευσης;
-
Το ιδιο ειναι και τα 2 στην εκπαιδευση αλλα δεν εχει αλεξιπτωτα
Ειμαι απο κυπρο και ειμαι 18 χρονων εδωσα εξετασεις και δεν περασα μονυμος υπαξιωματικος ναυτικου για ουκ και σε 2 μερες κατατασσωμαι στρατο θα μπορουσα τον επομενο χρονο που θα δωσουν οι επομενοι να ξαναδωσω; Ή θα πρεπει να τελιεωσω την θειτια μου και μετα;
-
Με 10% αλλιως αφου τελειωσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες