Εγώ Λολίτα το πέρασα, σε εξετάσεις για το στρατό , Με κωλοτούμπα 5 φορές. Γιαυτό ζήτησα απ'την κοπέλα πιό πάνω τα στοιχεία του σώματός της.lolita έγραψε:Kallitexni μην προτεινεις κολοτουμπα για το υψος...
Μην το δοκιμασετε μονη σας
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
-
- Συνταγματάρχης
Λολίτα το ίδιο λέμε. Είναι η γνωστή Κυβίσθηση. Απλά πρέπει να προσέχεις στον αέρα πως θα γυρίσεις το σώμα για να μην τραυματιστείς στο κεφάλι.lolita έγραψε:Ναι αλλα υπαρχουν και πολλες πιθανοτητες να γινει ζημια ετσι στο σβερκο λεω εγω τωρα.
-
- Συνταγματάρχης
Απλά ο στρατός δεν κοιτάει το φύλο αλλά την επιχειρισιακή ικανότητα του κάθε νέου στελέχους. Οπότε ποτέ δεν θα υπάρχει ισότητα σε άντρες και γυναίκες σ'αυτόν τον τομέα διότι οι μεν άντρες παραπονιούνται για τους βαθμούς(όπου οι γυναίκες είναι καλύτερες μαθήτριες) , οι δε γυναίκες για τα όρια αντοχής.illy έγραψε: Έτσι ακριβώς μας "την ειπε" ενας λοχαγος: "αφου θελατε ισοτητα, παρτε την λοιπον"... Ισοτητα στην διεκδικηση των θεσεων οπως γινεται σε ολο το υπολοιπο δημοσιο τομεα... Απο την στιγμη που υπαρχει ιδια ορια για αντρες-γυναικες τοτε μιλαμε για Ανισοτητα ! έπρεπε να ειχαν αλλα ορια στις γυναικες! Δεν ειναι τυχαιο που οι πρωταθλητες εχουν αλλες επιδοσεις οι γυναικες και αλλες οι αντρες! Και να φανταστειτε οτι οι γυναικες πρωταθλητριες στην σφαιρα κανουν με 4κιλη σφαιρα και απο εμας απαιτουν να ριξουμε με 7,25κιλη...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Ναι εχεις απολυτο δικιο!
Illy μου σημερα τα πηγα τελεια εκανα τα κανιστρα χωρις να σταματησω μεχρι 120μετρα εκανα και το μιλι και το μικος δν το πιστευα οτι θα τα εκανα αυτα ειμαι πολυ περηφανη τελικα εχω πολλες αντοχες απο τι πιστευα.

Τετοια να μου λετε για τραυματισμους στο σβερκο, κ φοβαμαι που το φοβαμαι αυτο το αλμα εις υψος τωρα να το φοβαμαι ακομη ποιο πολυ. Εγω παντως δεν το εχω κανει πολλες φορες απο οτι καταλαβαινω δεν θα το καταφερω. Κ φοβαμαι να μη χτυπησω ειτε στη μεση ειτε στο σβερκο. Κ απ¨οτι καταλαβαινω θα το κανω οπως μου ερθει εκεινη τ5ην στιγμη. Στις συνεντευξεις παντως μια κοπελα μου ειπε οτι οτι την πρωτη φορα που εδωσε μια κοπελα ετρεξε κανονικα οπως τρεχουμε για να το πηδηξει. Τωρα τι εκανε δεν ξερω καλη επιτυχια για αυριο σε ολους
Όντως παιδιά βγαίνουν τα κάνιστρα! αντοχή θέλει και πείσμα! Γεια σου Τζοβάνα λοκατζή! Μπράβο ρε έτσι να το πάμε μεχρι τέλος... !
Σε ευχαριστω πρωσωπικα για την καλη επιτυχια και σε εσενα την ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους για αυριο αντε ολοι να εχουμε καλα νεα φιλακια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Μπράβο μικρή μουtzovana18 έγραψε: Illy μου σημερα τα πηγα τελεια εκανα τα κανιστρα χωρις να σταματησω μεχρι 120μετρα εκανα και το μιλι και το μικος δν το πιστευα οτι θα τα εκανα αυτα ειμαι πολυ περηφανη τελικα εχω πολλες αντοχες απο τι πιστευα.![]()
![]()

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Μπράβο μικρή μου![]()
Συνέχισε έτσι... να ξερεις πως τελικα ο ανθρωπος κρυβει μεσα του μεγαλα αποθεματα δυναμης και αντοχης που ουτε καν μπορει να το φανταστει!
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!
-
- Συνταγματάρχης
Όταν έδινα αθλήματα για πρώτη φορά στην ΣΣΕ δεν είχα δοκιμάσει το ύψος. Το έκανα όπως σου είπα και το πέρασα. Και 2 μέτρα να ήταν μου είπαν οι κριτές πάλι θα το περνούσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη και αφοσίωση στο στόχο σου.iolli έγραψε:Τετοια να μου λετε για τραυματισμους στο σβερκο, κ φοβαμαι που το φοβαμαι αυτο το αλμα εις υψος τωρα να το φοβαμαι ακομη ποιο πολυ. Εγω παντως δεν το εχω κανει πολλες φορες απο οτι καταλαβαινω δεν θα το καταφερω. Κ φοβαμαι να μη χτυπησω ειτε στη μεση ειτε στο σβερκο. Κ απ¨οτι καταλαβαινω θα το κανω οπως μου ερθει εκεινη τ5ην στιγμη. Στις συνεντευξεις παντως μια κοπελα μου ειπε οτι οτι την πρωτη φορα που εδωσε μια κοπελα ετρεξε κανονικα οπως τρεχουμε για να το πηδηξει. Τωρα τι εκανε δεν ξερω καλη επιτυχια για αυριο σε ολους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
kallitexnis έγραψε:Όταν έδινα αθλήματα για πρώτη φορά στην ΣΣΕ δεν είχα δοκιμάσει το ύψος. Το έκανα όπως σου είπα και το πέρασα. Και 2 μέτρα να ήταν μου είπαν οι κριτές πάλι θα το περνούσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη και αφοσίωση στο στόχο σου.
Έτσι ακριβώς...

-
- Συνταγματάρχης
Μπράβο παιδιά. Δεν θέλει άγχος. Πίστη και επιμονή. Ο επιμένων νικά.commando Τζοβάνα άντε και με πράσινο μπερέ και αστροπουλάδα...
Ευχαριστω παιδια παντως ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ θα το φορεσω και το πρασινο μπερε πρωτα ο θεος και θα παρω και την ασπροπουλαδα το θελω πολυ πολυ πλου μακαρι να περασω μακαρι παιδια και σε εσας καλη σας τυχη και επιτυχια.

Παιδια ελπιζω να ειχατε καλα αποτελσματα σημερα ολοι, εχω την να ρωτησω κατι κ απευθυνομαι σε γυναικεςαν ξερουν κατι σε περιπτωση που καποια ειναι ¨αδιαθετη¨καταλαβαινεται ολες τι εννοω εκεινες τι μερες των ιατρικων εξετασεων η των αθληματων θα εχει καποιο προβλημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες