Πως περνάτε την ώρα στη σκοπιά;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Σωστος αλλα πως θα περναει η ωρα οεο
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Παιδια οποιος εχει υπομονη ολλα τα μπωρει
Θέλει και ρώτημα?mp3 και Άγιος ο Θεός! Βέβαια ποτε οταν είσαι στο κέντρο. Στη μονάδα κ αν σε παίρνει αλλιώς... Την γ#μησες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
vaggelis17 έγραψε:Εγω παντως οταν θα φυλαω σκοπια σε λιγους μηνες θα ακουω mp3 και θα μιλαω στο τηλεφωνο
Και εις ανωτερα !
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Εγω θα κανω καμψεις

Ο στρατιωτικός κανονισμός τι ακριβώς προβλέπει για την σκοπιά; Ο στρατιώτης κάθεται στο φυλάκιο όρθιος; Είναι 2 μαζί όπως είχα διαβάσει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Ναι ισχύει ότι έχεις διαβάσει. Απαγορεύονται και τα κινητά. Υπάρχουνε αξιωματικοί που τήρουνε κατα γράμμα τους κανόνες οπότε προσοχή
μπορεις να κοιταξεις τα θεματα στη στρατιωτικη θητεια. Εδω ειναι αλλο θεμαφοιτητής έγραψε:Ο στρατιωτικός κανονισμός τι ακριβώς προβλέπει για την σκοπιά; Ο στρατιώτης κάθεται στο φυλάκιο όρθιος; Είναι 2 μαζί όπως είχα διαβάσει;
εσυ βαγγελη αν αρχισεις με αυτους τους ρυθμους σε βλεπω να απολυεσαι πολυ αργοτερα απο την εσσο σου. Γιατι θα μετρας φvaggelis17 έγραψε:Εγω παντως οταν θα φυλαω σκοπια σε λιγους μηνες θα ακουω mp3 και θα μιλαω στο τηλεφωνο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
vaggelis17 έγραψε:Εγω παντως οταν θα φυλαω σκοπια σε λιγους μηνες θα ακουω mp3 και θα μιλαω στο τηλεφωνο
βαγγέλη όταν θα φας την πρώτη 20άρα θα σου κοπεί η όρεξη να μιλάς

Μπα θα φαει 20 για το κινητο 20 για το mp3 και καμια 20 για κατι αλλο και να οι 2 μηνες επιπλεον θυτειας!

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
Χωρις να θελω να σε ενθαρρυνω φιλαρακο αλλα εχω παει στη σκοπια με εμ-πι-3 στην πανω αριστερη τσεπη της στολης αγγαρειας με προσαρμοσμενο το καλωδιο στο γυακα (το χειμωνα πιο ευκολη η αποκρυψη με το χοντρο τζακετ), κινητο,2 κρουασαν στον πισω αριστερο γυλιο, γαλετες στον πισω δεξιο γυλιο,2 πακετα τσιγαρα μεσα στις κρυφες τσεπες τις εξαρτησης, περιοδικο στον Πισω κεντρικο γυλιο, κοκακόλα στην εμπρος δεξια τσεπη (για χειροβομβιδα). Δε συνισταται αν θες να απολυθεις στην ωρα σου. Εγω υπηρετησα +10 αλλα οχι λογω φυλακων στη σκοπια!
Η καταδρομικη εξαρτηση σηκωνει πολλα περισσοτερα απο οτι οι αλλες! Ιδανικη για σκοπια. Αυτη τη διαμορφωση την ειχαμε επεξεργαστει με σειρα μου Αθηναιο ο οποιος ειχε 100Φ υπηρετησιμες (αλλα αυτος κοιμοτανε κατω στο χωμα στη σκοπια συν τοις αλλοις) !
Το καλυτερο που θυμαμαι ειναι να βλεπουμε πρωινο καφε σε κινητο με σειρα μου στη σκοπια... Κοιμηθειτε ησυχοι... ! Θυμαμαι σε μας σου απαγορευαν το μπερε οσο υπηρετουσες τη φυλακη σου και φορουσες τζοκευ. Απο ενα σημειο και μετα ειχαμε γινει πεζικο στο λοχο Γιατι ειχαν μεινει ελαχιστοι Χωρις φυλακη...

και μετα παραπονιεστε και κλαιγεστε που τρωτε φ. Και βαζετε να παιρνουν τηλεφωνα στο διοικητη σας να σας τις σβησειvaggelis17 έγραψε:Εγω παντως οταν θα φυλαω σκοπια σε λιγους μηνες θα ακουω mp3 και θα μιλαω στο τηλεφωνο

καπως ετσι περνουν την ωρα στη σκοπια

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες