Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Αν δεν βγει φετος προκηρυξη θα βγει του χρονου... και δωσε βαση πιο πολυ στην εφημεριδα μου
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Αγνή εσύ δηλαδή πιστεύεις τα νέα ποιο πολύ από τον ημερήσιο τύπο; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιούλ 08, 2010 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OMEGA έγραψε:Αν δεν βγει φετος προκηρυξη θα βγει του χρονου... και δωσε βαση πιο πολυ στην εφημεριδα μου
Μακαρι οπως ειπα να βγουν αλλα εγω διαβασα στην εφημεριδα το ιδιο με αυτο που μου ειπε ο γνωστος μου, αρα αυτο κατι σημαινει...
-
- Στρατηγός
Δεν θα βγάλουμε άκρη οπότε πίστευε ότι θέλεις
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Χαχαχαχαχα 

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army έγραψε:Αγνή εσύ δηλαδή πιστεύεις τα νέα ποιο πολύ από τον ημερήσιο τύπο; ...
Αν εννοεις τον ημερισιο τυπο που αναρτητε στο site του Στρατου ξηρας, πιστευω να εχεις καταλαβει οτι ειναι αποκομματα απο εφημεριδες.
-
- Στρατηγός
Ωραία πες ότι είναι έτσι εσύ πιστεύεις ποιο πολύ τα νεα από την σελιδά του στρατού;
Greek_Army έγραψε:Ωραία πες ότι είναι έτσι εσύ πιστεύεις ποιο πολύ τα νεα από την σελιδά του στρατού;
Μα το site του Στρατου αναρτει οτι γραφουν οι εφημεριδες και εχουν σχεση με τον Στρατο. Πιο παλια εγραψαν και αυτο που λεω εγω. Αν τα Νεα και οποιαδηποτε αλλη εφημεριδα γραψει κατι που εχει σχεση με τον Στρατο θα το αναρτησουν στο site.
-
- Στρατηγός
Καλά επειδή βαρέθηκα το σταματάω καλή τύχη
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Αγνη ακουσε λιγο κοριτσι μου καθημερινα μπαινουν στο forum ατομα για να ενημερωθουν αναφορικα με τον θεσμο τον εποπ δεν μπορει ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του. αν εγραψαν κατι οι εφημεριδες ευχαριστως να το ακουσουμε... Δεν μας ενδιαφέρει ομως τι ανακαλυψε ο φιλος σου...
OMEGA έγραψε:Αγνη ακουσε λιγο κοριτσι μου καθημερινα μπαινουν στο forum ατομα για να ενημερωθουν αναφορικα με τον θεσμο τον εποπ δεν μπορει ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του.αν εγραψαν κατι οι εφημεριδες ευχαριστως να το ακουσουμε... Δεν μας ενδιαφέρει ομως τι ανακαλυψε ο φιλος σου...
Οπως σωστα αναφερεις και εσυ στο site μπαινουν ατομα για να ενημερωθουν για αυτο καλο ειναι οσοι ξερουν κατι να το παραθετουν. Καλο ειναι να σεβομαστε την καλη διαθεση που μπορει να εχεις καποιος και να ειμστε καλη συνομιλουντες. Εχω παρατηρησει οτι εδω αν παει να πεις κανει κατι πεφτουν πανω του λες και τους εθιξε οτι πιο ιερο εχουν (αυτο γινετε απο 2-3 ατομα). Εμπαινα και πιο παλια και αυτο ειναι ενας απο τους λογους που σταματησα. Ολοι εχουμε αγωνια για το τι προκειται να συμβει αλλα καλο ειναι οπως αναφερα και πιο πανω να ακουγομαστε ολοι χωρις να τρεχουν καποιοι να σχολιασουν το οτι δεν ενδιαφερονται γιατι μπορει να υπαρχει εστω και ενας που τον ενδιαφερει. Τελως παντων καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι αυτο το forum να γινει οπως ηταν πριν 2 χρονια περιπου...
-
- Στρατηγός
Ε δεν γίνεται να ακούμε ο γνωστός του γνωστού μου και ο ξαδερφός μου που είναι εποπ και η φίλη της φίλης μου κτλπ. Δεν είμαστε καφενείο και δόξα τον θεό το φόρουμ είναι σε πολύ καλό επιπέδο και αν αυτό χαλάει μερικούς που το μόνο που κάνουνε είναι να παραπληροφορούνε τον κόσμο δεν φταίμε εμείς
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιούλ 08, 2010 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army έγραψε:Ε δεν γίνεται να ακούμε ο γνωστός του γνωστού μου και ο ξαδερφός μου που είναι εποπ και η φίλη της φίλης μου κτλπ. Δεν είμαστε καφενείο και δόξα τον θεό το φόρουμ είναι σε πολύ καλό επιπέδο και αν αυτό χαλάει μερικούς που το μόνο που κάνουνε είναι να παραπληροφορούνε τον κόσμο δεν φταίμε εμείς
...
Οτι πεις, γινετε να μην συμφωνησουμε μαζι σας. Μου ειχε πει καποιος για την Δημοκρατια και για την ελευθερια λογου, την επομενη φορα που θα το ακουσω θα βαλω τα γελια

-
- Στρατηγός
Βάλε και τα κλάματα μόνο μην μας λερώσεις το φόρουμ. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιούλ 08, 2010 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army έγραψε:Βάλε και τα κλάματα μόνο μην μας λερώσεις το φόρουμ...
Απο οταν μπηκατε εσεις οχι μονο το εχετε λερωσει αλλα το εχετε @#$@#@
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες