Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Έτσι είναι Ιόλη μου, όπως σου τα λέει ο yandr. και εγώ ήθελα να σου τονίσω αυτό, πως παρόλο τις ειδικότητες θα είμαστε στρατιώτες... τώρα για τους νηπιαγωγούς ίσως σε περίοδο κρίσης να μην βγουν στην 1η γραμμή αλλά σίγουρα θα κάνουν κάτι δευτερεύον εκτός από το ότι θα προστατέψουν τα παιδια... Σίγουρα είναι δημόσιο αλλά όχι με την έννοια του δημόσιου υπαλληλου, απλα εχουμε τις παροχες του δημοσιου... δεν θα ειμαστε υπαλληλοι γραφειου αλλα στρατιωτες
-
- Στρατηγός
Ναι! Παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο... ποσο καταπονημενος ειναι ο οργανισμος σου, αν εισαι κουρασμενη ή οχι, η ψυχολογια...
-
- Στρατηγός
Ναι Τζοβανα τα αθληματα των ΕΔ ειναι πολυ μανικι... Παραπονιομαστε για το 1000 που ειναι 2,5 γυροι, το μιλι ειναι 4,5
-ειναι αναεροβια ασκηση, μαθαινει ο οργανισμός να λειτουργει χωρις οξυγονο- Οι ελξεις ειναι πολυ δυσκολες, ειναι απο τα πιο δυσκολα αθληματα, και το μηκος ειναι αρκετα δυσκολο, το οριο δεν το εχω πιασει ως τωρα και ναι ειναι επικινδυνο για τραυματισμο, θελει πολλη προσοχη, βασικα καλες διατασεις των μυων χρειαζεται! Όσο για τα κανιστρα άκουσα οτι δεν θελουν να ριξουμε και νερο κατα την μεταφορα τους... Δεν ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα αλλα αν ισχυει οι ανθρωποι δεν παιζονται!

Ναι ωραια τα λες yandr αλλα σε περιπτωση πολεμου δεν περιμενω να ειμαι μεσα στο νηπιαγωγειο κ να φυλαω τα παιδια αλλα κ εν καιρο πολεμου πες μου σε ποιον δεν θα δωσουν οπλο για να ειμαι εγω η εξαιρεση. Μη φαναταζεσται τοσο με αυτους που εχουν αλλη ειδικοτηταα αποότι αυτες που ειναι καθαρα του στρατου
Δηλαδη θα σου στειλω φατσα φορα σε ολους τα στοιχεια μου πλακα κανεις; ;
Απευθυνομαι στον kallitexnis με το προηγουμενο μου μυνημα που μου αναφερει κατι για στοιχεια κ τετοια
Illy μου το ξερω οτι με τα κανιστρα δν πρεπει να ερθει σε επαφη με το εδαφος αυτο το λεει ξεκεθαρα και στην προκυρηξη το ξερω αυτο εγω το βγαζω δν εχω προβλημα αντοχη θελει πολυ και δυναμη ψυχης να πεις ουι δν θα τα παρατησω και αυτο λεω και εγω, με το μικος δν ξερω τι να κανω φοβαμαι παρα παρα απολυ αλλα με λιγη υπομονη και προσπαθεια πιστευω θα τα βγαλω

-
- Στρατηγός
Τζοβανα μου δεν το εκανα σαφες μαλλον... Να μην πεσει νερο καθολου στο εδαφος απο τα κανιστρα... Μιλαω για το νερο! Ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβυλα! δεν μιλαω για τα κανιστρα οτι δεν πρεπει να ακουμπησουν στο εδαφος, αυτο ειναι σαφεστατο οπως λες και εσυ...
Συγνωμη μια ερωτηση θα ηθελα να κανω ολοι τα ιδια ορια θα εχουμε το ρωταω γιατι διαχωριζoυν τα ορια αναλογα με την ειδικoτητα αλλα η προκηρυξη λεει οτι θα αγωνιστουμε στα παρακατω αθληματα ανεξαρτητως του οπλου η σώματος που έχουν δηλώθει. τα ορια πχ στο υψος τι θα γινει θα το ανεβοκατεβαζουν στα υπολοιπα ενταξει μπορουμε να αγωνιστουμε ολοι μαζι
-
- Στρατηγός
Ναι ειναι κατι που στην ουσια αναιρει τον διαχωρισμο των οριων... δεν ειναι σαφες καθολου, ολοι αυτο απορουμε τελικα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Kallitexni μην προτεινεις κολοτουμπα για το υψος...
Μην το δοκιμασετε μονη σας

iolli έγραψε: Ναι ωραια τα λες yandr αλλα σε περιπτωση πολεμου δεν περιμενω να ειμαι μεσα στο νηπιαγωγειο κ να φυλαω τα παιδια αλλα κ εν καιρο πολεμου πες μου σε ποιον δεν θα δωσουν οπλο για να ειμαι εγω η εξαιρεση.
Το θέμα ωστόσο είναι ότι οι επαγγελματίες οπολίτες πληρώνονται για να μπορούν να εξασκούν τα πρωταρχικά τους καθήκοντα (βλέπε μάχη). Οι υπόλοιποι εννοείται ότι θα πάρουν όπλα ανεξάρτητα από την φυσική δύναμη και κατάστασή τους, αλλά ο στρατός υποτίθεται ότι θα στηριχθεί στα μόνιμα στελέχη του.
Επαναλαμβάνω ότι αυτό που λέω είναι η θεωρία. Στην πράξη υπάρχουν περισσότεροι γιωτάδες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί από απλούς φαντάρους (υπερβάλλω, αλλά όσοι υπηρέτησαν καταλαβαίνουν τι λέω).
Δεν στα γράφω αυτά για να σε πικάρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανονικά όλοι όσοι υπηρετούν επί πληρωμή στο στράτευμα θα πρέπει να πλοιρούν ορισμένα αυστηρά κριτήρια ως προς τις ικανότητές τους. Αυτό δεν συμβαίνει στην πράξη, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απαιτήσεις αυτές θα πρέπει να αφαιρεθούν ακόμη και από τις απαιτήσεις εισόδου στο στράτευμα.
-
- Στρατηγός
Ιόλη μου αυτο που σου ειπε ο καλλιτεχνης ειναι αν θελεις να γινεις μελος ωστε να του στειλεις προσωπικο μηνυμα-μονο ετσι μπορεις να μιλησεις μαζι του μεσω προσωπικου μηνυματος- Και να σε βοηθησει σε ο, τι θελησεις κ χρειαστεις, δεν σου ζητησες να δωσεις τα στοιχεια σου σε ολο το φορουμ... μπορεις να γινεις μελος χωρις να δωσεις κανενα στοιχειο, μονο nicknameiolli έγραψε: Δηλαδη θα σου στειλω φατσα φορα σε ολους τα στοιχεια μου πλακα κανεις; ;

-
- Στρατηγός
Αν σου πω λολιτα πως και εγω σκεφτομουν βουτια! Αλλα Ετσι εχεις πολλες πιθανοτητες να ριξεις Τον πηχη με το ποδι

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Ναι αλλα υπαρχουν και πολλες πιθανοτητες να γινει ζημια ετσι στο σβερκο λεω εγω τωρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες