Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Τι να το κανεις να πας οβα; Αφου ειναι για 3 χρονια... Δεν εχει ουσια...
Νικη μην μου με στεναχωριεσαι εισαι μικρη ακομα θα τη βρεις τη ακρη το ξερω οτι σου αρεσει ο στρατος αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας ! ξερω πως νιωθεισ...
ΑΝΤΖΕΛΑ έγραψε:Νικη μην μου με στεναχωριεσαι εισαι μικρη ακομα θα τη βρεις τη ακρη το ξερω οτι σου αρεσει ο στρατος αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας ! Ξερω πως νιωθεισ...
μωρε με τρελανανε
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Νικη μην ανχονεσε γιατι θα ανχοσεις και εμενα... Εγω ειμαι σε πιο δισκολη θεση απο εσενα... 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Και αυτο το ξερεις πολυ καλα...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Νικη μην ανχονεσε γιατι θα ανχοσεις και εμενα... Εγω ειμαι σε πιο δισκολη θεση απο εσενα...
ο ι Δ α
Ρε παιδιά εγώ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται... Ενδιαφέρομαι για ΕΠΟΠ. Πρόκειται να βγεί προκύριξη για το στρατό ξηράς ή εχει βγεί ήδη και δεν τη πρόλαβα;
ΑΝΤΟΝΗΣ έγραψε:Ρε παιδιά εγώ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται... Ενδιαφέρομαι για ΕΠΟΠ. Πρόκειται να βγεί προκύριξη για το στρατό ξηράς ή εχει βγεί ήδη και δεν τη πρόλαβα;
δεν εχει βγει ακομα.
Υπαρχει περιπτωση να μην προκυριξουν καθόλου θέσεις, λογω οικονομικης κρίσης;
Και αν πρόκειτε να προκυρίξουν, συνήθως πότε βγαίνουν οι προκυρίξεις; Ρωταω γιατι τον Αυγουστο τελειώνει η αναβολή μου και πρέπει να παρουσιαστώ και δεν ξέρω αν θα προλάβω...
(Σας ευχαριστώ εκ' των πρωταίρων για τις πληροφορίες)
Και αν πρόκειτε να προκυρίξουν, συνήθως πότε βγαίνουν οι προκυρίξεις; Ρωταω γιατι τον Αυγουστο τελειώνει η αναβολή μου και πρέπει να παρουσιαστώ και δεν ξέρω αν θα προλάβω...
(Σας ευχαριστώ εκ' των πρωταίρων για τις πληροφορίες)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Φιλε αντωνη μαλλον θα αργησει να βγει προκυρηξη... Αυτο που σου προτινω ειναι να πας στρατο ειδικες δυναμεις η δοκιμος για να παρεις μορια οταν βγει προκυρηξη... Και που ξερεις ισος βγει οταν θα κανεις την θητεια σου...
Αν δηλωσω ΥΕΑ (οπως μου εγραφαν στο χαρτι π μου έστειλαν για να παρουσιαστώ) παίρνω μόρια για ΕΠΟΠ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Φιλε αντωνη μαλλον θα αργησει να βγει προκυρηξη... Αυτο που σου προτινω ειναι να πας στρατο ειδικες δυναμεις η δοκιμος για να παρεις μορια οταν βγει προκυρηξη... Και που ξερεις ισος βγει οταν θα κανεις την θητεια σου...
ρε μητσαρα αντε και βγηκε προκηρυξη αντε και δηλωνεις ε. Δ αντε και περνασ. Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα σου αρεσει;

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Νικη δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
δοκιμος?ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Φιλε αντωνη μαλλον θα αργησει να βγει προκυρηξη... Αυτο που σου προτινω ειναι να πας στρατο ειδικες δυναμεις η δοκιμος για να παρεις μορια οταν βγει προκυρηξη... Και που ξερεις ισος βγει οταν θα κανεις την θητεια σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες