Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Ξερετε αν εχει βγει καμοια καινουργια προκυριξη?
2 χρονια δινω για εποπ... Για αλλη μια φορα το συναισθημα της αποτυχιας ξανα ηρθε σημερα... Οπου παρουσιαστηκαν οι περισσοτεροι φιλοι μου... Και εγω απ'εξω... Ξερετε μηπως ποτε θα ξαναβγει νεα προκυρηξει?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
tzovana σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και εγώ μία από τα ίδια. Πρώτη φορά έδωσα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με πόνεσε... Όλοι αυτό περιμένουμε να βγει σύντομα! Μακάρι να βγει το καλοκαίρι και αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όπως έχω πει και στο παρελθόν ειναι υπομονή!
Ποσες φορες την εχω ακουσει αυτη την κοθβεντα; Αλλα ειναι το μονο που πρεπει να κανουμε... Πιστευα πως σημερα θα πηγαινα και εγω με τα φιλαρακια μου πρωτη μερα αλλα... Ειναι πρωτη μου μερα στην δουλεια ως σερβιτορα... Τι να πωωωω πια αλλα θελω και αλλα κανω... Αλλα υπαρχει Μεγαλη κριση και τα πραγματα οσο πανε θα ειναι και χειροτερα... Τη ειδικοτητα ειχες βαλει ελευθερια μου?
-
Τεχνίτης ΗΥ. Κόπηκα στα αθλήματα αλλά δεν κατηγορώ κανέναν εγώ εφταιγά που δεν τα έβγαλα... Τζοβάνα μου πίστη και Πείσμα θέλει και όλα καλά θα πάνε!(εμψυχώνω εσάς μπας κάποια στιγμή εμψυχώσω και εγώ τον εαυτό μου) γιατί υπάρχουν στιγμές που λέω δεν πρόκειται ποτέ να μπω... Αλλά αν σκεφτόμαστε έτσι δεν κερδίζουμε τίποτα... Είχα ακούσει κάποτε ότι ο άνθρωπος είναι σαν τον μαγνήτη: Αν κάνουμε θετικές σκέψεις θα προσελκύσουμε και θετικά αποτελέσματα... !
Μηπως εγω εχω *****; Χαχαχαχαχα τη αλλο να πωωω αστο... Για την πιστη εχω αρχισει Να αμφιβαλω πολυ μα παρα πολυ ομως... Για πολλα θεματα... Εγω ειχα δηλωσει την πρωτη φορα τεχνιτης στα αλεξιπτωτα... Αλλα βγηκα 9επιλαχουσα και σιγα μην εφευγαν... Ειχα και εχω τρελα με της ειδικες δυναμεις... Τωρα επειδη ζηταγε πολυ λιγα ατομα στης ειδικες δηλωσα πεζικο... Υπηρετης ελαφρου οπλισμου πυροβολων πολυβολων... Αλλα με εκοψαν στα υγειονομικα λογο υψους... Φυσικα πηγα σε δικηγορο τωρα περιμενω μακαρι να γινει κατι...
-
Βρε παιδιά ειλικρινά τι να πω... Εύχομαι το καλύτερο!
Για όλους μας... Τουλάχιστον πάλι καλά που υπάρχει και το forum και μαθαίνουμαι και τίποτα! Εγώ πισεύω ότι θα βγεί! Που θα πάει θα βγει δεν γίνεται να μην βγει!
Όσον αφορά τώρα το ύψος διάβασα ότι αλλάζει για τις στρατιωτικές σχολές που δίνουν τώρα πανελλήνιες τα παιδιά όπως ΣΜΥ ΣΤΥΑ κτλ κτλ... Αλλά θεωρώ αυτονόητο ότι θα ισχύσει το ίδιο και για τους εποπ.
Ας δίνουμε παίδες κουράγιο ο ένας στον άλλον!
Για όλους μας... Τουλάχιστον πάλι καλά που υπάρχει και το forum και μαθαίνουμαι και τίποτα! Εγώ πισεύω ότι θα βγεί! Που θα πάει θα βγει δεν γίνεται να μην βγει!
Όσον αφορά τώρα το ύψος διάβασα ότι αλλάζει για τις στρατιωτικές σχολές που δίνουν τώρα πανελλήνιες τα παιδιά όπως ΣΜΥ ΣΤΥΑ κτλ κτλ... Αλλά θεωρώ αυτονόητο ότι θα ισχύσει το ίδιο και για τους εποπ.

Ας δίνουμε παίδες κουράγιο ο ένας στον άλλον!
Ας ελπιζουμε οτι θα βγει σιγουρα παιδια! εχουν φυγει οι φιλες μου και με κακοφενεται που δεν εχο περαση! τελος παντον μακαρι να βγει και να περασουμε αυτη την φορα!

ΛΕΝΑ έγραψε:Ας ελπιζουμε οτι θα βγει σιγουρα παιδια! Εχουν φυγει οι φιλες μου και με κακοφενεται που δεν εχο περαση! Τελος παντον μακαρι να βγει και να περασουμε αυτη την φορα!
λενα μου ποσες φορες εχεις δωσεισ;
Τζοβανα μου στην ιδια μοιρα ημαστε. Ετσι και εγω. Και χθες ημουν εξω απο την πυλη και εβλεπα την φιλη μου να μπαινει.
-
Λενα Μαρία Τζοβάνα ελάτε σταματήστε σας παρακαλώ... Όλες στην ίδια μοίρα είμαστε και περιμένουμε! Ελάτε λίγο αισιοδοξία δεν είπαμε... Με το να το σκεφτόμαστε δεν κερδίζουμε τίποτα ίσα ίσα κάνουμε τα πράγματα χειρότερα... Έχει περάσει περίπου 1,5 μήνα και όταν το σκέφτομαι με ρίχνει πολύ ψυχολογικά! Ελάτε να ανεβούμε λίγοοοοοο! Και εγώ περιμένω όσο τίποτα στον κόσμο την Προκήρυξη αλλά μέχρι τότε μην χαλιομαστ, σκεφτήτε πως έχουμε πολύ δρόοοοοομο ακόμα μπροστά μας... Αν κάνουμε έτσι απο τώρα πως θα αντέξουμε! Χρειαζόμαστε μεγάλα αποθέματα δύναμης!
-
Και για να μην ξεχνιώμαστε...
Ηθικόν... Ακμαιότατον!
Ηθικόν... Ακμαιότατον!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Χαλαρωστε ρε θα υπαρξουν προκυρηξεις πως κανετε ετσι
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Κοριτσια η ζωη συνεχιζεται

2 φορες εχω δωσει αλλα δεν περασα! Ελπιζω να περασω εαν βγει αυτην την φορα... Εσυ ποσες φορες εχεις δωσει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες