Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια ξυριστικες μηχανες επιτρεπεται να παρουμε; Μην ειμαστε και αξουριστοι και μας κραξει κανενας ανωτερος.
-
- Στρατιώτης
Αυτοι που πανε για ιερεις πρεπει να ξυριστουν?
-
- Στρατιώτης
Παιδια ακυρο. Ενταξει εμαθα αυτα που ηθελα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Ρουχα?2-3 μπλουζες,2-3 τζιν, εσωρουχα,(φανελες του στρατου), οδοντοβουρτσα, οδοντοκρεμα, σιγα τα απιστευτα πραγματα που πρεπει να παρει καποιος μαζι του... ενα σαμπουαν, σφουγκαρι, τωρα για το ξυρισμα... επιτρεπετε η μηχανη οπως λεει ο φιλος πιο πανω;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Σαν να πηγαινεις 3 μερες καπου ειναι... αφου ετσι κι αλλιος ολη την ωρα παραλαγη φοραει ο φανταρος εκτως αν εχει εξωδο φυσικα...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Συμπληρώματα διατροφής σε μορφή μπάρας επιτρέπονται;
Κινητο με καμερα απο οτι ξερω Στο κεντρο απογορευετε μετα μπορεις να παρεις!
Παιδια μια ερωτηση μπαινω στρατο μ πευκο εδ και πηγα σημερα να παρω φανελες αλλα δε βρηκα σκετες χακι αλλα παραλλαγης με "σχεδιακη"οπως ειναι το παντελονη στυλ θα εχω καποιο προβλημα;sorry αν ποσταρω σε λαθος θεμα...
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
makis έγραψε:Παιδια μια ερωτηση μπαινω στρατο μ πευκο εδ και πηγα σημερα να παρω φανελες αλλα δε βρηκα σκετες χακι αλλα παραλλαγης με "σχεδιακη"οπως ειναι το παντελονη στυλ θα εχω καποιο προβλημα;sorry αν ποσταρω σε λαθος θεμα...
Όχι. Άλλωστε 2 τέτοιες σε παραλλαγή θα σου δώσουν και όταν παρουσιαστείς.
Παιδιά φανελάκια και κάλτσες πρέπει να πάρω χακί η μπορώ να έχω τα δικά μου μαύρα;
Σχετικά με τα φάρμακα μπορώ να έχω μαζί μου depon και maalox ή απαγορεύονται και αυτά;
Πιο πάνω διάβασα ότι απαγορεύονται οι φορτιστές για κινητό (πως γίνεται να έχεις κινητό χωρίς φορτιστή!
τέλος πάντων... ) Θα πρέπει δηλαδή να τον κουβαλάω πάνω μου; Και μπορώ να πάρω φορτιστή με μπαταρία;
Σχετικά με τα φάρμακα μπορώ να έχω μαζί μου depon και maalox ή απαγορεύονται και αυτά;
Πιο πάνω διάβασα ότι απαγορεύονται οι φορτιστές για κινητό (πως γίνεται να έχεις κινητό χωρίς φορτιστή!

Για τα κινητά και το τι πρέπει να πάρεις μαζί σου υπάρχουν ξεχωριστές συζητήσεις.
Φάρμακα παίρνεις μόνο με συνταγή γιατρού, αν και δε νομίζω να γίνει τίποτα με ένα depon.
Φάρμακα παίρνεις μόνο με συνταγή γιατρού, αν και δε νομίζω να γίνει τίποτα με ένα depon.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Βρε παιδιά... Μπορώ να πάρω στο ΚΕΕΜ ξυριστική μηχανή με φορτιστή ή παίζει να μου πουν τίποτα;
Κάθε εμπόδιο για καλό
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Για ΚΕΕΜ δεν ξέρω, γενικά πάντως επιτρέπεται. Το θέμα όμως είναι εάν ξυρίζει εξίσου καλά όσο το ξυραφάκι και δεν θα αναγκαστείς να κάνεις την ίδια διαδικασία 2 και 3 φορές την ημέρα.
paralogistis έγραψε:Βρε παιδιά... Μπορώ να πάρω στο ΚΕΕΜ ξυριστική μηχανή με φορτιστή ή παίζει να μου πουν τίποτα;
παρε τα κλασικα ξυραφακι γι αρχη. Και μετα βλεπεις και για ξυριστικη. Μην διαφοροποιησε απο τα στεγανα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristina την Τρί Μάιος 11, 2010 2:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης