Όριο ηλικίας για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexissak »

Φιλε μου δεν ισχυει κατι τετοιο.
θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

Οταν λες να αυξηθει το οριο ηλικιας τι ακριβως εννοεις; Απο τα 28 που ειναι να παει 29; Δε ακουσα κατι για ορια ηλικιας
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Φιλε κωστα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εκ των πραγματων εισαι εξω απο την προκυρηξη λογο ηλικιας...

η προκυρηξη που θα βγει φετος θα ειναι απο 1-1-1982 και μετα εαν εισαι του 1981 δυστυχως δεν σε παιρνει ηλικιακα αρα εισαι εκτος μονο και μονο απο αυτο επρεπε στην περσινη Οκ;

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Φιλε μου με παιρνει μεχρι και τον ιανουαριο που θα μας ερθει. ρωτησα και μου το ειπανε γιατι στην προκυρηξη λεει μεχρι το τελος του 28 ετους της ηλικιας. αρα μεχρι τελος δεκεβρη
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εισαι εκτος ειναι πολυ απλο μπες στις προηγουμενες 3 πορκυρηξεις και θα το δεις στην πραξη αυτο που σου λεω ειναι ξεκαθαρο εξαλλου σε βοηθω λιγο προκυρηξη 2007 Δεκτες αιτησεις απο 1-1-1979

προκυρηξη 2008 Δεκτες αιτησεις απο 1-1-1980

προκυρηξη 2009 Δεκτες αιτησεις απο 1-1-1981

αυτες τις 3 παραπανω τις προκυρηξεις μπορεις να τις βρεις στο ιντερνετ τις προκυρηξεις

προκυρηξη 2010 (οταν βγει) δεκτες αιτησεις απο 1-1-1982 και μετα

καταλαβες φιλε μου ετσι παει...

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Φιλε μου παντως ρωτησα μεσα στη γα. δα αν με πενει ηλικιακα 4/7.81 και μου ειπαν οτι μεχρι 31.12.2010 μπορω να τακανω οσες φορες και να ξαναβγει. μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμενοσ
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Ρε φιλε κωστα σου μιλαω με δεδομενα δεν ξερω ποσο πιο απλα να σου το πω. Σου εδωσα και τις χρονολογιες 3 προηγουμενων προκυρηξεων (2007,2008,2009) δεν ξερω πως αλλιως να σου το εξηγησω. ξερω φιλε μου οτι στεναχωριεσαι αλλα αν δεις τις προηγουμενες προκυρηξεις δεν θελει και πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος πως παει η χρονολογια

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Κοιτα καλε μου φιλε να καταλαβεις τι μου εξηγησε η αστυνομια... ειμαι 4.7.1981 γεννημενος και θεωρουμε κλειστα 28 τελος του 2010. καταλαβες; Και για την ακριβεια μου ειπανε απο το τμημα οτι ειναι η τελαυταια φορα που θα μπορεσω να κανω τα χαρτια μου

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Κοιτα φιλε εγω μπηκα στον κοπο και σου εξηγησα. Τωρα εσυ μαλλον απ οτι φαινεται δεν μπαινεις καν στον κοπο να μπεις στις προηγουμενες προκυρηξεις Να δεις τι σου λεω τοση ωρα. Οκ οπως νομιζεις μαλλον κολλησες εκει.
ΜΙΚΕ

Δημοσίευση από ΜΙΚΕ »

Φίλε Κωστα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Ο φιλος καλα λεει για τισς προηγουμενες προκυρηξεις! Είμαι και εγώ του 1981 και αν δεν αυξηθεί το όριο ηλικίας δύσκολο το κόβω. Εσύ εμαθες απο εγκυρες πηγές οτι μπορούμε να τα κάνουμε;
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Γμακ καλημερα φιλε μου. θελω να σε ρωτησω κατι. ειμαι 4 ιουλιου του 1981. ενας φιλος μου που ειναι αστυνομικος ρωτησε αν παιρνει να κανω τα χαρτια μου για ε. φ και τυ απαντησαν οτι μεχρι τελος δεκεβρη 31.12.81 με παιρνει. αληθευει ε;

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ναι αδερφε. ρωτησα μεσα στην αστυνομια. κανε τα χαρτια σου. χρονολογικα παει η ηλικια οχι απο την μερα που γεννηθηκες.
dokimos82
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dokimos82 »

Καλημερα παιδες. Ηθελα να σας ρωτησω,1α απο ολα ειμαι γεννηθης 5-4-1982. Με πιανει ι προκυρηξη του 2010;
2ον, ειμαι αποφοιτος ΤΕΙ, υπηρετησα ως δοκιμος, εχω διπλωμα 50cc κ διπλωμα αυτοκινητου, κατοικος παραμεθοριου. Εχω καθολου ελπιδες;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

Φιλε κωστα ακριβως οπως τα λες ειναι σχετικα με το οριο αλλα εννοουσε απο 31/12/81 και μετα ενω εσυ εισαι πριν. θα ησουν μεσα αν ηταν απο 1/1/81. τελοσπαντων δεν εχεις παρα να δοκιμασεις και βλεπουμε. καλη επιτυχια παρολα αυτα.
dokimos82
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dokimos82 »

Δλδ στην προκυρηξη του 2010, οι γεννηθεις απριλιου του 1982, ειναι μεσα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες