Στο πρώτο στάδιο της συνέντευξης δεν κόβεσαι. Εξαιρουμένων ειδικών περιπτώσεων οι οποίοι ήταν απαράδεκτοι στην παρουσίασή τους ενώπιον της επιτροπής. Απλά η συνέντευξη σου δίνει τη δυνατότητα μοριοδότησης έως και 200 μορίων που είναι το άριστο.zzzzzz έγραψε:rea1986 έγραψε: Καλημερα... Και πως θα μαθουμε αν κοπηκαμε η αν περασαμε εστω απο το πρωτο σταδιο; ;
Απο το ιντερνετ θα το μαθουμε 19-23/11
Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Σημερα ειναι η τελευταια μερα των συνεντευξεων... λιγο ακομη υπομονη μεχρι να μαθουμε κ το υπολοιπο προγραμμα! Καλη συνεχεια σε ολους

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Καλη τυχη και στους τελευταιους της συνεντευξης... και τωρα αναμονη και υπομονη...
-
- Συνταγματάρχης
19-23 Νοεμβρίου ανακοινώνεται το πρόγραμμα Προκατακτικών Εξετάσεων για όλους τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ.zzzzzz έγραψε: Καλη τυχη και στους τελευταιους της συνεντευξης... και τωρα αναμονη και υπομονη...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Γεια σασ μπηκα κ εγω στην παρεα σασ. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Απο την συνεντευξη εχει κοπει καποιοσ; Μπορουν να τον κοψουν; Η απλα παιρνεισ μορια; ...
-
- Posts in topic: 3
Πλακα-πλακα τι ζητανε ρε παιδια; Σας κανουν ερωτησεις απο Ιστορια ή ξερω γω τι; Ξερω οτι κανουν καποια ψυχοτεχνικα τεστ για να δουν αν στεκεις στα καλα σου (τι τεστ ομως δεν ξερω) ... Υπαρχει κανενα topic σχετικο με τα τεστ;
Κάνουν 2 ερωτησεις από ενα βιβλιο, ξερεις αυτα με τα κουτακια για παραδειγμα, οπως ειναι στα βιβλια που διαβάζουν τα παιδια που δινουν για στρατιωτικές σχολες. Επειτα αναλογα με το μορφωτικο επίπεδο που εχεις δηλώσει σου κάνουν ερωτησεις στο Η/Υ. Δεν ειναι δυσκολο!Lion έγραψε:Πλακα-πλακα τι ζητανε ρε παιδια; Σας κανουν ερωτησεις απο Ιστορια ή ξερω γω τι; Ξερω οτι κανουν καποια ψυχοτεχνικα τεστ για να δουν αν στεκεις στα καλα σου (τι τεστ ομως δεν ξερω) ... Υπαρχει κανενα topic σχετικο με τα τεστ;
Εγω ειχα παρει μαρινα μου που λες το βιβιλαρακι αυτο το διαβασα αλλα καμια σχεσει με ρωτησαν τη ειναι η παλυγαμια και κατι μουφες που τα ηξερε ενα παιδι του δημοτικου ποσοι ηταν οι θεοι του ολυμπου και κατι τετοια! Μετα ενα σχημα πανευκολο σε καποιες κοπελες ειχε πεσει πολυ γεωγραφια και ιστορια! Αστα μηδεν απαντησει!
-
- Posts in topic: 3
Χαχαχαχαχα... Φανταζεσαι να "κοπεις" σε τετοια ερωτηση; ...lol... Παιξ'το ΠΡΟΠΟ αν ειναι. Χεχε
Δηλαδη δεν σου εβαλαν καθολου matrix test; Τι γραμματικες γνωσεις ζητουσε η ειδικοτητα σου τζοβάνα μου; Αν ηταν λυκειο και κατω μπορει γιαυτο!tzovana18 έγραψε: Εγω ειχα παρει μαρινα μου που λες το βιβιλαρακι αυτο το διαβασα αλλα καμια σχεσει με ρωτησαν τη ειναι η παλυγαμια και κατι μουφες που τα ηξερε ενα παιδι του δημοτικου ποσοι ηταν οι θεοι του ολυμπου και κατι τετοια! Μετα ενα σχημα πανευκολο σε καποιες κοπελες ειχε πεσει πολυ γεωγραφια και ιστορια! Αστα μηδεν απαντησει!
Σε εμενα μου εβαλαν 2 matrix και 6 στον υπολογιστη (ιστορια και γεωγραφια, οπως τα ειπες). Απάντησα σε ολες σωστα, οχι οτι τα ηξερα ολα, σε αλλες πηγα και βάσει λογικης και σε αλλη δια της ατόπου απαγωγης και κάποιες ενταξει τις ηξερα! Η πιο ευκολη που μου εβαλαν ηταν τι ειναι ο "αεργος" και τι ειναι "ψυχισμός";
Δν επαιζε ρολο αυτο νομιζω αναλογα με την ειδικοτητα πολλα παιδια μαρινα μου μπορει να τους εκαναν γελειες ερωτησεις και να πηγαιναν διαβιβασεις και κατι τετοια τωρα θα σε γελασω δν ξερω κουκλα μου τι γινετε και στην συνεντευξη εγω το ειπα ολα οτι να ναι ειναι!
-
- Συνταγματάρχης
Οι ερωτήσεις είναι άσχετες με την δηλωθείσα ειδικότητα με το φύλο ή την ηλικία. Το μόνο που λαμβάνουν υπόψιν είναι το μορφωτικό επίπεδο του υποψηφίου.
Γεια σασ...
αν και πολυ νωρις θα ηθελα να ρωτησω στη συνεντευξη του 2008 τι ερωτησεις σας ειχαν πεσει;
αν και πολυ νωρις θα ηθελα να ρωτησω στη συνεντευξη του 2008 τι ερωτησεις σας ειχαν πεσει;
Οι ερωτησεις που θα κάνουν εχουν 2 σκέλοι:matrix test και γενικες γνωσεις. Το τι θα σου πεσει ειναι εντελώς υποκειμενικο, αναλογο και του μορφωτικου επιπεδου που απαιτει η ειδικοτητα που εχεις επιλέξει. Στις γενικες γνωσεις μπορει να ειναι ιστορια, γεωγραφια, πολιτικα γεγονότα, ποιητες και αφηρημένες εννοιες. Δεν ξερεις τι ακριβως ομως θα περιλαμβάνει. Καλή επιτυχια!
Για την ακριβεια εχει σχεση με τις γραμματικες γνωσεις που απαιτει η ειδικοτητα που εχεις επιλεξει! Δηλαδη αν εχεις δηλώσει ειδικοτητα που απαιτει γνωσεις γυμνασιου, θα σε ρωτησουν 2-3 πραγματα οχι εξειδικευμένα και δυσκολα. Αν εχεις δηλωσει ειδικοτητα που απαιτει ΤΕΙ και πάνω, θα σου κάνουν ποιο πολλες και λιγο πιο δυσκολες ερωτησεις. Ωστοσο δεν ειναι κάτι το ιδιαιτερο διοτι για παραδειγμα εγω απάντησα σε ολες τις ερωτησεις σωστα και μου δωσαν ε150 μόρια και υπηρχε ατομο που απάντησε σε 1 και πηρε 180. Δεν ειναι θεμα γνωσεων μονο. Στην βαθμολογια παιζει ρολο και το παρουσιαστικο και το θαρρος και ολα αυτα!kallitexnis έγραψε:Οι ερωτήσεις είναι άσχετες με την δηλωθείσα ειδικότητα με το φύλο ή την ηλικία. Το μόνο που λαμβάνουν υπόψιν είναι το μορφωτικό επίπεδο του υποψηφίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες