Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Τα μορια δεν βγαινουν αναλογα με το ποσες απαντησες σωστα γιατι απλα δεν κανουν σε ολους τον ιδιο αριθμο ερωτησεων. εμενα μου εκαναν 3 ερωτησεις μονο αλλά ασχοληθηκαν περισσοτερο με ερωτησεις προσωπικες. η εντυπωση που τους δινεις εχει σημασια και το αναλογο βυσμα αν υπαρχει. παντως οχι οι ερωτησεις απο μονες τους. τις ερωτησεις τις εχουν για να δουν αν γνωριζουμε εστω λιγα βασικα πραγματα για την Ελλάδα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
ακριβως ετσι ειναι... οι ερωτησεις ειναι καθαρα τυπικες!zzzzzz έγραψε: Τα μορια δεν βγαινουν αναλογα με το ποσες απαντησες σωστα γιατι απλα δεν κανουν σε ολους τον ιδιο αριθμο ερωτησεων. η εντυπωση που τους δινεις εχει σημασια και το αναλογο βυσμα αν υπαρχει. παντως οχι οι ερωτησεις απο μονες τους.
Γιατι σε μερικούς κανουν λιγοτερεσ ερωτησεις και σε αλλους οχι; οπως ειπες zzzzz εχει να κανει σχεση με την εντυπωση που τους δινεισ; εμενα που μου καναν 5; όντως οι ερωτήσεις ειναι τυπικες δεν μετράει και πολυ γι αυτους... μας το ειπαν οι αξιωμ αυτο...
-
- Στρατηγός
Εμενα 3 μου εκαναν, μονο ερωτησεις χωρις ματριξ τεστ... δεν ξερω γιατι κανουν σε αλλους περισσοτερες κ σε αλλους λιγοτερες, αυτοι ξερουν! ναι, σιγουρα μετραει το τί εντυπωση τους δινεις
-
Σε μενα ετυχε ενας απο τους αξιοματικους παλαιοτερα να ηταν στη σχολη μου και επειδη δεν εχει παρει ακομα πτυχιο με ρωτησε για καθηγητες κα τετοια οποτε περασε λιγο η ωρα και μου εβαλαν λιγες ερωτησεις... σε αλλους δεν ετυχε να ρωτησουν πολλα προσωπικα και βαλαν περισσοτερες ερωτησεις... ισως να εξαρταται και απο το ατομο αν δινει μονολεκτικες απαντησεις και δεν αφηνει περιθωρια να τον ρωτησουν για αυτον του βαζουν τα τεστ... ποιος ξερει; το μονο σιγουρο ειναι οτι τα μορια βγαινουν αναλογα με την εντυπωση που τους αφηνεις και οχι απο τις γνωσεις...
-
Αξιωματικους... κεκτημενη ταχυτητα ειναι το ορθογραφικο πανω
Εγω σημερα εδωσα και μου κανανε τρεις ερωτησης πολλυ απλες απαντησα τιν μια σωστα και την αλλη λαθος αλλα δεν κοπηκα απλα αυτη θελουν να μην ανχονεσε και να μην το παιζεις και μαγκας θελει να εισαι πολλυ χαλαραρος και ηρεμος ΤΠτ παραπανω οι επιτροποι ειναι πολλυ ευγενικη και καλα ατομα αυτα εχω να παω!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Να ξερετε οτι τελικα θα κοψουν ατομα και απο την συνεντευξη γιατι οι αιτησεις λεει ειναι παρα πολλες και πρεπει να μειωθουν τα ατομα. Μας το ειπε αξιωματικος απο την επιτροπη χθες. Αν τους δωσεις κακη εντυπωση δεν θα σου δωσουν 0 μορια απλα θα σε κοψουν.
-
- Στρατηγός
Ειναι λογικο κ επομενο να γινει κατι τετοιο διοτι οπως εχω προαναφερει σιγουρα εχουν ενα πλαφον οποτε κινουνται συμφωνα με αυτο... καθε φορα θα κοβονται ατομα , δεν γινεται ολοι αυτοι να περσουν απο ολες τις διαδικασιες... σε καθε φαση ολο και πιο πολυ θα μειωνονται τα ατομα
Καλημερα... και πως θα μαθουμε αν κοπηκαμε η αν περασαμε εστω απο το πρωτο σταδιο; ;
-
- Posts in topic: 6
Οσοι πηγαν στην συνεντευξη και απαντησαν τις ερωτησεις κτλπ.
Θα συνεχισουν και στις επομενες δοκιμασιες.
Δεν θα κοψουν ατομα απλα και επειδη ειναι πολλες οι αιτησεις, δεν μπορουν να το κανουν αυτο.
Μερικοι πηγαν για χαβαλε στην συνεντευξη κι ειδικα την πρωτη μερα
Στο στρατοπεδο νταλιπη εναν τον πηρε η στρατονομια σηκωτο. για τετοια ατομα θα σου ελεγε ο αξιωματικος.
Θα συνεχισουν και στις επομενες δοκιμασιες.
Δεν θα κοψουν ατομα απλα και επειδη ειναι πολλες οι αιτησεις, δεν μπορουν να το κανουν αυτο.
Μερικοι πηγαν για χαβαλε στην συνεντευξη κι ειδικα την πρωτη μερα
Στο στρατοπεδο νταλιπη εναν τον πηρε η στρατονομια σηκωτο. για τετοια ατομα θα σου ελεγε ο αξιωματικος.
Για τη συνέντευξη: υπάρχουν λίστες με τα άτομα που έχουν το βυσματάκι και παίρνουν τη 200αρα και φευγουν. Οι ερωτησεις που τους γινονται ειναι απειροελάχιστες. Για τους υπολοιπους ειναι αντικειμενικα τα πράγματα: όποιου του κόβει το μυαλό και ειναι νορμάλ παίρνει καλή βαθμολογία. Αυτα τα άτομα ξεχωρίζουν. Ενα άτομο. Το οποίο έχει σπουδάσει, εργάζετε σε υπεύθυνες θέσεις ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσα στο γάλα.
Παιδια σημερα εδωσα συνεντευξη. Ηταν γελοια δεν το περιμενα. Ποιο ειναι το μεγαλυτερο βουνο της ελλαδος. Μια αλλη ερωτηση με κατι εθνικες αλληλυγγυες κ κατι τρελα. Και 2 ματριξ. Πρεπει να χτυπησα το μαξ στα μορια παντως. Ολα σωστα. Καλη επυτηχια σε οσους δινουν αυριο τελευταια μερα.
-
rea1986 έγραψε: Καλημερα... Και πως θα μαθουμε αν κοπηκαμε η αν περασαμε εστω απο το πρωτο σταδιο; ;
απο το ιντερνετ θα το μαθουμε 19-23/11
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες