δεν ξερω πως μπορει να σκεφτονται οποτε ολα ειναι πιθανα... Σιγουρα εχουν βαλει ενα πλαφον, απο κει κ περα συνεχιζουν τις διαδικασιες αυτοι που εχουν επιλεξει συμφωνα με την κριση τους... Αλλα το τελικο ξεκαθαρισμα θα ειναι φυσικα στα αθληματα που ειναι κ η τελικη φασηkostas_topo έγραψε: νομιζω δεν γινεται να σε κοψουν στην συνεντευξη. Η συνεντευξη ειναι για παραπανω μοριοδοτηση.
Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Καλα ρε παιδια τοσος κοσμος δινει για συνεντευξη , αλλοι τοσοι γραφουν σε αυτο το forum ενας που εχει παει δεν μπορει να μας πει τι ακριβως σας ρωτισανε;
Παιδια αυριο δινω συνεντευξη για επ. Οπ... περιπου τι ρωτανε;
-
- Στρατηγός
lin@ έγραψε:παιδιά κι εγώ έδωσα σημερα!
Μπήκα μέσα με ένα χαμόγελο με ρώτησε ο ψυχολογος γιατί θέλω να μπω στρατό μετά με ρώτησαν τι έχω τελειώσει και τι ειδικότητα διάλεξα! μετά μου έδωσαν κάτι λέξεισ και είχε αριθμούς δίπλα και έπρεπε να βρω τι αριθμό πάει σε κάθε λέξη. Πχ είχε τη λέξη τώρα και δίπλα σου έγραφε 1 ή τη λέξη ένα και δίπλα σου έγραφε 2! έπρεπε να σκεφτείς από που προέρχονται οι αριθμοί. στή πρώτη λέξη μετράς το ω υπάρχει 1 οπότε βάζεις 1.
Στην άλλη λέξη μετράσ πόσεσ συλλαβές είναι και λες 2! μετά στον υπολογιστή μου έβαλαν ερωτήσεις για τον περικλή τον βενιζέλο για το δούναβη το ποταμό και που είναι το βατικανό... αυτά όμως δεν μετράνε μην αγχώνεστε! σημασία έχει να τους κερδίσετε!
Όλοι περνάμε απο συνέντευξη απλά άλλος φεύγει με πολλά μόρια και άλλος με λιγότερα! οι στρατιωτικοί είναι όλοι πολύ cool! τουλάχιστον στην δικιά μου ομάδα... μόνο τηλ δεν ανταλλάξαμε! ήταν τέλεια σαν εμπειρία! ήμουν και η πιο μικρή εκεί και με συμπάθησαν! χαχα ; -)
Σήμερα έδωσα κ θέλω να σας εξηγήσω αυτή τη λογική... στη λέξη "τώρα" -2, σημαίνει ότι το "ω" είναι το 2ο γράμμα κατά σειρά, όπως πχ. η λέξη |"έχω" -3, σημαίνει ότι το "ω" είναι το 3ο γράμμα κατα σειρά... Όπως πχ. θα Υπάρχουν κ άλλες λέξεις που ο αριθμός θα δηλώνει πόσες συλλαβές έχει! Σ'εμένα έπεσαν οι ερωτήσεις:"ποιος ο μεγαλύτερος ποταμός ελλάδας-αλιάκμονας-, τί ήταν ο ρήγας φερραίος, τί είναι καταναλωτισμός" Συγκράτησα κ άλλες ερωτήσεις που έκανα στους άλλους: τι πολιτευμα / θρησκεια εχουμε στην ελλαδα, τί σημαίνει αστυφιλία - συναίνεση -de facto-, ποιος είναι ο φίλος του πατροκλου, τί ειναι η πηνελοπη, πού αναπτύχθηκε ο μυκηναϊκός-μινωικός πολιτισμός, για τον χρυσό αιώνα του περικλή, για την καύση των νεκρών...
Θα σας δώσω κ ένα tip το οποίο μας το είπαν οι αξιωματικοί: η σωστή απάντηση είναι αυτή που είναι πιο μεγάλη πρόταση, αυτό είναι το μυστικό

Και οι ερωτήσεις είναι ανάλογα με το μορφωτικό επίπεδο του καθενός... Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, καλή επιτυχία σε όλους σας

Dum spiro spero
στην συνεντευξη ολοι περναμε απλα οι γιατροι κοβουν πολλα παιδια και στα αθληματα παντος καλη επιτιχια σε ολους μασ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Δινει κανεις στην ξανθη την παρασκευη συνεντευξη;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ειναι κανεις εδω να απαντηση η μονη μου μιλαω
εγω δινω 6\11 στο γουδι. Πως ειναι ρε παιδια εκει οποιος πηγε βεβαια να μου πει, πως ειναι η επιτροπη τα ατομα; 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Εκτος απο ιστορια και γεωγραφια ειχε και για το συνταγμα μια ερωτηση σημερα που μου ετυχε... οι αλλες ηταν τι ειναι ανθρωπισμος, ποιον περιμενε η πηνελοπη, ποιο ειναι το μεγαλυτερο βουνο της Ελλάδας, ενα ματριξ... αυτα ετυχαν σε μενα και μετα οι ερωτησεις για τη σχολη και τους γονεις μου... πολυ ευχαριστοι ανθρωποι αλλα αυτο γιατι ειμαστε ακομα πολιτες...
μην κολλατε σε τετοια παιδες... Αν σε κοψουν απο την φατσα μετραει περισσοτερο. Ολοι αυτοι που εξεταζουν εχουν δει χιλιαδες παιδια τοσα χρονια και ξερουν τι εισαι πριν μιλησεις καν. Βαλε και τα τα βυσματα μεσα.
παντως καλη επιτυχια σε ολους και καλως ηρθατε... Οτι και να σας λενε εμεις που ειμαστε ηδη μεσα σας περιμενουμε και σας βλεπουμε ηδη συναδελφους.
παντως καλη επιτυχια σε ολους και καλως ηρθατε... Οτι και να σας λενε εμεις που ειμαστε ηδη μεσα σας περιμενουμε και σας βλεπουμε ηδη συναδελφους.
Παιδια εδωσα συνεντευξη αλλα με ρωτισανε κατι ερωτησεις ιστοριας που να σας πω την αληθεια δεν γνωριζα... τεσ... πα... ελπιζω να μην με κοψουνε... γτ απαντησα απο τις 6 τις 3 χαχα...
Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολλους σας!
Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολλους σας!
-
- Στρατηγός
Πες μας για σένα, φυσικά αν θέλεις... τί ειδικότητα, σε τί οπλο-σωμα, που υπηρετεις, αν εισαι ευχαριστημενος/η με τη δουλεια σου, ποσο καιρο εισαι επ. Οπ κ ο, τι άλλο θελεις... το καλο ειναι πως οσοι ειστε μεσα κ γνωριζετε, μας βοηθατε δινοντας μας τις απαραιτητες πληροφοριεςNazgul έγραψε: Μην κολλατε σε τετοια παιδες... Αν σε κοψουν απο την φατσα μετραει περισσοτερο. Ολοι αυτοι που εξεταζουν εχουν δει χιλιαδες παιδια τοσα χρονια και ξερουν τι εισαι πριν μιλησεις καν. Βαλε και τα τα βυσματα μεσα.
Παντως καλη επιτυχια σε ολους και καλως ηρθατε... Οτι και να σας λενε εμεις που ειμαστε ηδη μεσα σας περιμενουμε και σας βλεπουμε ηδη συναδελφους.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Εχω μια παρατηρηση να κανω σχετικα με την συνεντευξη...
Αν οχι ολοι , οι περισσοτεροι εδω μεσα διαμαρτυρονται για τις ερωτησεις ιστοριας και γεωγραφιας και τις βρισκουν και ασχετες αλλα θελω να ρωτησω κατι... ειναι δυνατον να θελεις να υπερασπιστεις τα συνορα και την ειρηνη στην Ελλαδα και να μη ξερεις 5 βασικα πραγματα για την ιστορια και τη γεωγραφια της χωρας... ;
Και μετα μας πειραζει που οσοι ειναι απο σχολες υποτιμουν τους επ. Οπ. για μενα καπου εχουν και δικιο... ειναι αδινοητο να εισαι Ελληνας και να μη ξερεις τα βασικα. κανεις δεν σου ζητησε λεπτομεριες, αλλά να μη ξερεις το ψηλοτερο βουνο; ή τι πολιτευμα εχουμε; ειναι σαν να λες το ονομα σου και να ξεχνας το επιθετο...
Αν οχι ολοι , οι περισσοτεροι εδω μεσα διαμαρτυρονται για τις ερωτησεις ιστοριας και γεωγραφιας και τις βρισκουν και ασχετες αλλα θελω να ρωτησω κατι... ειναι δυνατον να θελεις να υπερασπιστεις τα συνορα και την ειρηνη στην Ελλαδα και να μη ξερεις 5 βασικα πραγματα για την ιστορια και τη γεωγραφια της χωρας... ;
Και μετα μας πειραζει που οσοι ειναι απο σχολες υποτιμουν τους επ. Οπ. για μενα καπου εχουν και δικιο... ειναι αδινοητο να εισαι Ελληνας και να μη ξερεις τα βασικα. κανεις δεν σου ζητησε λεπτομεριες, αλλά να μη ξερεις το ψηλοτερο βουνο; ή τι πολιτευμα εχουμε; ειναι σαν να λες το ονομα σου και να ξεχνας το επιθετο...
-
- Στρατηγός
Σε βρισκω πολυ σωστη αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσαν να μας εδιναν μια συγκεκριμενη υλη που να σχετιζεται αμεσα με τα του στρατου...
Καλημερα παιδια... 7 ερωτησεις απαντησα σωστα τις 5... γνωριζει καποιος ποσα μορια περιπου να επιασα; ; στο περιπου... ευχαρηστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες