Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Τι σας ενδιαφέρει αν ειναι ο άλλος αδερφάρα ;
Μπορεί να είναι καλός σε αυτό που κάνει. Ενταξει δεν θα ειναι και σαν αυτες που ειναι στα πανελ της τηλεόρασης
Μπορεί να είναι καλός σε αυτό που κάνει. Ενταξει δεν θα ειναι και σαν αυτες που ειναι στα πανελ της τηλεόρασης
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Και εγώ το ίδιο πιστεύω εγώ εξω
Οι ομοφυλόφιλοι από τον ελληνικό στρατό αλλα επειδή δεν είναι και δίκαιο να μην πας στρατό επηδει εισαι ομοφιλοφιλος Ας τους βάλουνε σε μια μονάδα που να γίνονται άλλες ασκήσεις όχι όπως και στον κανονικό στρατό.
Οι ομοφυλόφιλοι από τον ελληνικό στρατό αλλα επειδή δεν είναι και δίκαιο να μην πας στρατό επηδει εισαι ομοφιλοφιλος Ας τους βάλουνε σε μια μονάδα που να γίνονται άλλες ασκήσεις όχι όπως και στον κανονικό στρατό.
Τα άσχετα μηνύματα διαγράφηκαν και τα προσβλητικά μηνύματα προς ομάδες πολιτών ΔΕΝ γίνονται δεκτά στο φόρουμ.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Συζήτηση κάναμε δεν νομίζω να υπήρχαν άσχετα μηνύματα.
Συζητηση σωτηρη με χαρακτηρισμους και λεξεις προς μια μεριδα ανθρωπων παυει να ειναι συζητηση και γινεται καφενες συνοικιακος
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΟΥΚ
Οι αδερφες δεν πρεπει να υπηρετουν στον Ελληνικο σταρτο. Εμεις δεν θελουμε να εχουμε αδερφες στον σταρτο και συμφωνουνε πολοι σε αυτο. ΟΞΟ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Δεν εχει σημασια τι κανει ο αλλος στην προσωπικη του ζωη, ξερεις εσυ αυτος που το παιζει αντρας στο στρατο ποσο αντρας ειναι και τι κανει στο κρεβατι του; Αδερφη στο στρατο δε θεωρειται αυτος που ελκεται απο αντρες αλλα αυτος που κλαιγεται οτι δε μπορει να κανει σκοπια, δε μπορει να παει παραμεθωριο δεν δεν δεν... Και με το παραμικρο ζορι παιρνει αναβολη.
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
σωστος...tsiripobina έγραψε:Δεν εχει σημασια τι κανει ο αλλος στην προσωπικη του ζωη, ξερεις εσυ αυτος που το παιζει αντρας στο στρατο ποσο αντρας ειναι και τι κανει στο κρεβατι του; Αδερφη στο στρατο δε θεωρειται αυτος που ελκεται απο αντρες αλλα αυτος που κλαιγεται οτι δε μπορει να κανει σκοπια, δε μπορει να παει παραμεθωριο δεν δεν δεν... Και με το παραμικρο ζορι παιρνει αναβολη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Άλλο ομοφυλόφιλος άλλο κακομαθημένος και επειδή στον στρατό οι περισσότεροι πάνε χωρίς την θελησή τους κανένας δεν μπορεί να τους κρίνει γιατί δεν είναι επιλογή τους. Τελοσπάντων και εγώ γενικά έχω πρόβλημα με τους ομοφυλοφίλους αν είναι προκλητικοί και ενοχλούνε αλλιώς δεν έχω πρόβλημα ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην ζωή του
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Το πρόβλημα στον ΕΣ δεν είναι οι ομοφυλόφιλοι. Το πρόβλημα είναι οι βλάκες που υπηρετούν.
Έξω οι βλάκες λοιπόν. Κι ας πηγαίνουν και με... Γυναίκα. Κι ας μην πηγαίνουν!
Όλα τα λύσαμε, οι ομοφυλόφιλοι φαντάροι σας πειράζουν.
Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι πως το χαρτί κατάταξης δεν το ζητάνε οι ίδιοι (όπως κανείς), αλλά τους το στέλνει το κράτος.
Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι πως το χαρτί κατάταξης δεν το ζητάνε οι ίδιοι (όπως κανείς), αλλά τους το στέλνει το κράτος.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι χρειάζεται υποστήριξη από ψυχίατρο γιατί αυτά που λες παραπέμπουν σε άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα, πέραν του ότι γελοιοποίησε με αυτά που λες γιατί δεν έχεις επιχειρήματα!ΟΥΚ έγραψε: Οι αδερφες δεν πρεπει να υπηρετουν στον Ελληνικο σταρτο. Εμεις δεν θελουμε να εχουμε αδερφες στον σταρτο και συμφωνουνε πολοι σε αυτο. ΟΞΟ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Greek Army καταλαβαινω την διαφορα του ομοφυλοφιλου με του κακομαθημενου, καταλαβε και συ την διαφορα της κυριολεξιας με της μεταφορας ομως.
Υποτιθεται πως ο αντρας ειναι το δυνατο φυλλο και γιαυτο το λογο πανε οι αντρες στο πολεμο και οχι οι γυναικες. Γιαυτο το λογο πανε και φανταροι. Και οποιος τον παριστανει τον αντρα τον βαρυ εξω απο το στρατο Να το κανει και μεσα και οχι να κλαιγεται.
Υποτιθεται πως ο αντρας ειναι το δυνατο φυλλο και γιαυτο το λογο πανε οι αντρες στο πολεμο και οχι οι γυναικες. Γιαυτο το λογο πανε και φανταροι. Και οποιος τον παριστανει τον αντρα τον βαρυ εξω απο το στρατο Να το κανει και μεσα και οχι να κλαιγεται.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
GenerX έγραψε:Το πρόβλημα στον ΕΣ δεν είναι οι ομοφυλόφιλοι. Το πρόβλημα είναι οι βλάκες που υπηρετούν.
+10000000
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΟΥΚ
Οι αδερφες δεν πρεπει να πανε στρατο γιατι ειπαμε γυναικες δεν πανε γιατι αυτοι θεορουντε γυναικες γι'αυτι εξω απο τον στρατο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης