Γιατι παντα νομιζουμε οτι το προβλημα δεν θα χτυπησει τη δικη μας πορτα μα του διπλανου. Οταν ομως ερθει Το προβλημα στο σπιτι μας αλλαζουν τα παντα μεσα Και το μονο μελημα των γονιων ειναι να βοηθησουν το παιδι τους.
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο καθένας ας κάνει ό, τι θέλει στην προσωπική του ζωή, ΑΛΛΑ τσαντίζομαι που το θέμα της ομφυλοφιλίας αντιμετωπίζεται απλά σαν μια φυσικότατη επιλογή. Δεν λέω να αποκλείονται αυτοί οι άνθρωποι από τη ζωή, προς Θεού, αλλά σε λίγο θα μας πουν ότι οι υπόλοιποι έχουν το πρόβλημα και αυτοί είναι οι νορμάλ...
Απλα οταν λενε πως αυτο που κανουν οτι ειναι φυσιολογικο μου την δινει. Δλδ εμεις που παμε με γυναικες δεν ειμαστε φυσιολογικοι. Και ο θεος εφτιαξε τον Αδαμ και την ευα και οχι τον αδαμ και τον μπαμπη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V@SILIS την Παρ Φεβ 19, 2010 2:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sotiris έγραψε:Η δικη μου γνωμη ειναι να μπαινουν στον στρατο αλλα να ειναι σε ειδικη μοναδα.
βρε σωτηρη τι να τους βαλουμε σε ειδικη ομαδα δηλ ; Αρρωστοι ειναι; Αχαχαχαχα να τους βαλουμε δηλ στην απομονωση; Αλλο και τουτο παλι. Δεν ειναι αρρωστοι βρε οι ομοφυλοφιλοι ουτε χρειαζεται να τους απομονωνουμε απο το κοινωνικο συνολο. Ας ειμαστε λιγο σοβαροι
NIKH.21 έγραψε:Κακως που ομοφυλοφιλοι πανε στο στρατο να υπηρετησουν. Ταχα μου τι πανε και κανουν υπηρετουν την πατριδα με τι; Με καλτσοδετα να την κανουν σφεντονα;
Γιατι οι straight που πανε στρατο ειναι περισσοτερο αντρες; Δεν εχει καμια σχεση οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενα με το ποσο ενεργοι και καλοι θα ειναι στο στρατο. Αλλωστε βλεπουμε και ποσο αντρες ειναι οι straight που ψαχνονται να λουφαρουν κ να μη πανε στρατο.